2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045419 بازدید | 684466 پست
سارا جان انشاءالله به سلامتی عمل کنی و‌همه مشکلات برطرف شه. با دکتر پورمطرود عمل داری؟ پیامبران؟

سلام عزیزدلم

قربونت.ان شاء الله

با دکتر پورمطرود بیمارستان عرفان نیایش 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما برای تقویت رحم بعد از عمل جراحی(پولیپ داشتم)چی خوبه بخورم؟کاچی خوبه یا خونریزیمو زیاد میکنه؟

روغن محلی

کاچی هم عالیه مخصوصا اینکه با روغن زرد درست بشه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
اینقدر دکتر عوض کردیم خسته شدیم مامان سبحان جون حالا این دکتره مثل اینکه خوبه از اولم همه بهم گفته ب ...

بهارجون الان این دکترت ک راضی هستی ازش اسمش چیه؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم.خلفی ام و همچنان بیصبرانه.منتظرم...ی چیزایی هم حس کردم ولی دکتر میگه اونا نبض رحم هست و برا حرکا ...

هنوز که نه والا مثلا روزی یه بار هیچی انشالله به زودی برای هممون فقط یه کم نگران میشم میگم نکنه جاش تنگه قربونش برم

میگم قبلا دی اف آی اسپرم شوهرم سر مرز بود یه مدت رعایت کرد مکمل خورد حداروشکر اومد پایین الان دوباره میره فوتبال بنظرتون فوتبال ضرر داره نباید بره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دکتر سعیده صدری رشت

آهان ممنون گلم،منم تعریفشوشنیدم ولی زنداداشم بارداره پیشش میره من دیگه نمیتونم برم اونجا چون نمیدونه مشکل داریم،ممکنه ویزاتامون تویه روزبیفته،انشالله موفق باشی عزیزم

میگم قبلا دی اف آی اسپرم شوهرم سر مرز بود یه مدت رعایت کرد مکمل خورد حداروشکر اومد پایین الان دوباره ...

چندبوددی افش بهارجان؟الان چندشده؟

مامانا يك سفتي زير دلمون حس كنيم كه گاهي هم كمي دردناكه يعني ني ني اه؟ يا جاي آمپوله؟ ولي دائم يك نقطه سمت چپ اينطوريه گاهيم يك مقدار اينورترش سمت راست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها خوبین من روز 12 انتقال هستم ازمایشم یکشنبه هست..فقط و فقط گه گداری زیر دلم درد میگیره مث ...

سلام عزیزم خوبی من تازه فهمیدم باردارم و نه لک داشتم تا به الان که۴هفتم نه سینه هام حتی الان درد نمیکنه و عادیه و چیزای دیگه ندارم علایم و باردارم خدارو شکر به علایم نیست 💖🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربانت عزیزم فقط بی زحمت نظر دکتر رو این جا هم بگو، کنجکاوم بدونم

عزیزم من رفتم پیش دکترم 

گفت ازمایشت همه چیش خوبه.گفتم تیروئیدم بالا نیست؟گفت نه تا ۳/۵ جا داره ولی خب برای اینکه تا ماه بعد بیشتر نشه دو روز در هفته یه دونه کاملشو بخور...البته این نظر دکتر زنان بود

خواستم برم پیش متخصص غدد که فعلا نیست اینجا.گفتن برو پیش متخصص داخلی!نمیدونم الان به تجویز دکتر زنان عمل کنم یا برم پیش یه دکتر دیگه؟

گفت خارجیش اگه گیرت بیاد مطمئنا بهتره...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم