2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
مامانا يك سفتي زير دلمون حس كنيم كه گاهي هم كمي دردناكه يعني ني ني اه؟ يا جاي آمپوله؟ ولي دائم يك نق ...

تاراجان ازمایش ندادی؟؟انشاالله مامان شدی،گرفتگی زیردلومن توتاپیک میشنیدم بعدش مامان بودن اکثرا،امپول ک ب پشت میزنی بزیردل مربوط نیست،کی ازمایش بایدبدی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
تاراجان ازمایش ندادی؟؟انشاالله مامان شدی،گرفتگی زیردلومن توتاپیک میشنیدم بعدش مامان بودن اکثرا،امپول ...

فردا بايد ازمايش بدم عزيزم

خب انوكسا رو به شك ميزنن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها امروز کیها آزمایش داشتن؟ هنوزنیومدن خبرمون کنن؟

خیلی صبورن گذاشتن ۵شنبه😁😙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من رفتم پیش دکترم  گفت ازمایشت همه چیش خوبه.گفتم تیروئیدم بالا نیست؟گفت نه تا ۳/۵ جا دار ...

والامنم قبل انتقال جنین ازمایش میدادم یه بارحتی۳ونیم بودگفتنمشکلی نیس بعدمن گفتم مگه نبایدزیر۲باشه گفتن اونجوری نیست که بایدب انتی تی پی اوتوجه کردفقط عددتی اس اچ ملاک نیس

فردا بايد ازمايش بدم عزيزم خب انوكسا رو به شك ميزنن

اونم ک روی نافه،همون ناحیه دورناف دردمیگیره زیردل خیلی فاصله داره باناف،انشاالله فردابابتای تپلت ب تاپیک انرژی مثبت میدی

واااااا،تاراجون،دلت نمیترکه،من جات باشم امروزمیرم

ميترسم منفي بشه  بشينم گريه كنم 

اقلا فردا آخر هفتس تو خونه ميشينم گريه هامو ميكنم كسي نميفهمه

دقيق زير دلمه يك نقطه سفت حس ميكنم گاهي يك كمي ميكشه درد ميگيره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من رفتم سونو گفت ٤/٥،٥هفته است ساكو ديد ولي كيسه زرد و جنينو نديد گفت دو هفته ديگه بيا چرا ...

عزیزم‌ دکتر گفته بود امروز بری ؟

شما بودین دیروز گفتین لکه بینی داری ؟

بهتر شدی؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ميترسم منفي بشه  بشينم گريه كنم  اقلا فردا آخر هفتس تو خونه ميشينم گريه هامو ميكنم كسي نم ...

عزیزم شما بودین شاغل بودین؟

موقع نشستن اذیت هم میشین درد دارین ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم