2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
فدات بشم عشقم شما چطوری. اون مامان سبحان با دوتا جوجه هاش مشغول.  دختر و پسر گلت خوبن 💋

خدارو شکر مام خوبیم.... 

انشالله همیشه شاهد شادیاتون باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلامممم

من دوشنبه عمل هیسترو و برداشتن پولیپ داشتم ،امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم لباس زیرم کامل خونی شده مثل پریودی،هرچی زنگ میزنم کلینیکم کسی جواب نمیده !!کسی تجربه داره خیلی میترسم؟؟؟؟؟؟؟ 

البته دیشب مهمونی بودم و فکر کنم لباسم یه خورده تنگ بود( ساپورت) ممکنه بهم فشار اومده باشه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز وقت ناهار مامانم اینا ماست و خیار درست کرده بودن توش سیر هم زده بودن با شوید تازه😭😭😭 خیلی ن ...

اه چه نامردن😅

فکر کنم قصد دارن چشم پسرشون سبز بشه😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلامممم من دوشنبه عمل هیسترو و برداشتن پولیپ داشتم ،امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم لباس زیرم ک ...

اگر خونریزی زیاد ادامه داشت حتما پیگیری کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خداروشکر ک همه چی خوب بوده...من.شنبه سونو دارم گفته برا طول سرویکس واژینال باید باشه😬

طول سرویکسو برا من تو همون سونو شکمی اندازه زد.فک کنم یه میلیمتر کم شده بود نسبت ب دفعه قبل.متنفرم از سونو واژینال

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسى عزيزم كه جواب دادى😘😘

وای هانا جون چیزی نمونده.....

انشاله ماه اخرم بسلامتی بگذرونی...

من کلا عشقم تیکره🤗

ای جووونم جوجشو ببین😍😍😍 خدا حفظش کنه خدا کنه منم با همین انتقالم به این مراحل برسم🙏🙏

عزیزم مرسی انشالله ک حتما حتما برات میگیره و خیلی زود دغدغه هات شرو میشه فقط بیخیال باش و خودتو سرگرم کن زیاد ب فکر این ماه و اون ماه و این انتقال و اون انتقال نباش بسپار ب خدا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم😍😍خدا حفظش کنه تیکرت کو دختر؟

قربونت برم عشقم.😍😍😍

سلام رويا خوبى؟؟؟تا كى بايد آسپرين بخورى؟ به من گفتن هفته ٣٦ قطع كنم و نيازى هم نيست به مرور قطع بش ...

سلام هانا جون

من خوبم خدا رو شکر

به منم گفت هفته ۳۶ قطع کنم. شنبه میرم سونو وزن که دیگه انشالله سونوی آخر باشه بعد اگه خونرسانی جفت مشکلی نداشته باشه آسپرین رو قطع میکنم

رويا جون من پارسال شهريور جنينهاي فريزم رو تمديد كردم ، به قول شما من هم نميدونم چرا حس خوبي بهشون د ...

الهی

اتفاقا دیشب منم به شوهرم همینو گفتم.... بهش میگم اینقدر دلم پیششون گیره که اگر ظرفیتشو داشتم دوست داشتم همشونو بزرگ کنم. فکر اینکه حتی یک کدومشون تو اون سرما داره از بین میره باعث میشه غصه بخورم

اه چه نامردن😅 فکر کنم قصد دارن چشم پسرشون سبز بشه😉

تازه امروزم آش رشته دارن😭

از صبح که برای نماز بیدار شده مامانم تو خونه بوی سبزی و سیر داغ راه انداخته😭

چشمای من سبز شد چه برسه به چشمای این بچه

سلام خانمها  کسی بوده با میوم  بزرگ در ناحیه خلفی باردار بشه .تو رو خدا اگر کسی هست بگه .من هر موقع میرم دکتر می گه وااااااااای میومت بزرکه بیا شکمت پاره کنم میومتو در بیارم قبل انتقال بعد هم میگه نه جدار پشتیه ضرر نداره نمی خواد امروز گفتم اخر چه کار کنم عملش  کنی؟گفت به نظر من نه چون داخل رحم نیست بازم خودت می دونی و شوهرت😭😭😭😭 حالا من چه کار کنم خدا!!!!!اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.مرسی دوستای گل

سلام خانمها  کسی بوده با میوم  بزرگ در ناحیه خلفی باردار بشه .تو رو خدا اگر کسی هست بگه .م ...

عزیزم خب اگه دکتر میگه مشکلی نیس حتما مشکلی پیش نمیاره.ولی بنظر من یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه.عمل کنی خیالت راحتتره ولی خب نظر چند دکترو بپرس بعد خودت تصمیم بگیر

مکمل رو صبحونه میخوری؟اخه توی مکمل فولیک اسید هست من اکثرا صبحونه م نون و‌پنیر یا کره مربا هستش واسه ...

من دیگه دیدم اون دوتا ظهر وشبه اینو صبح میخورم..حالا دفعه بعد ک رفتم.ب دکترم بگم ببینم کی بخورم بهتره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹