2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال الان میگین ۶هفته مثلا بریم برا سونو جنین و قلب از آخرین پریودی حساب میکنید،؟؟🍭🍭🍭

نه معمولا طبق انتقال حساب میکنیم.ما..ک البت برامن با پریود هم فقط 1روز تفاوتش بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام خانما شماها تعیین جنسیت هم می کنین من یه بار برا تعیین جنسیت ای وی اف شدم ولی جنین پسر نداشتم به خطر همین انتقال ندادم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بله دو تا دختر  

خدا حفظشون کنه 💖💖

ای وی اف تعیین جنسیت خیلی پرهزینه ست و ریسک داره.

همین طور  که خودتم تجربه کردی ، ممکنه نتیجه ش اصلا اونی که میخای نشه

من که تاحالا فقط یه نفرو دیدم نتیجه گرفته ...خیلی ها انجام دادن وناموفق بوده متاسفانه ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمی دونم واقعا همه می تونن یک هفته بعد اقدام داشته باشن یا نه ، اما دکترم گفت از ۳ روز بعدم می تونید ...

عزیزم دکترشون کی بود تهران عمل کردن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
برای طبیعی نه ! حالا دیگه برم میکرو ببینم چطوره توکل بخدا😥اما خب خیلیا هم با عمل واریکوسل طبیعی بار ...

شوهرم راضی نمیشه😄مجبوریم میکرو کنیم خب

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خدا حفظشون کنه 💖💖 ای وی اف تعیین جنسیت خیلی پرهزینه ست و ریسک داره. همین طور  که خودتم تجرب ...

خیلی ممنون اره از نزدیکانتون تعیین جنسیت کردن کجا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷