2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684445 پست
من کلسیم بعد صبحانه و آهن شب میخورم قبل خواب به خاطر حالت تهوعش

مرسی عزیزم پس منم میزارم آهن رو دوساعت بعد از شام و قبل از خواب میخورم، کلسیم هم بعد از ناهار یا صبحونه میخورم🙂🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمها  کسی بوده با میوم  بزرگ در ناحیه خلفی باردار بشه .تو رو خدا اگر کسی هست بگه .من هر موقع میرم دکتر می گه وااااااااای میومت بزرکه بیا شکمت پاره کنم میومتو در بیارم قبل انتقال بعد هم میگه نه جدار پشتیه ضرر نداره نمی خواد امروز گفتم اخر چه کار کنم عملش  کنی؟گفت به نظر من نه چون داخل رحم نیست بازم خودت می دونی و شوهرت😭😭😭😭 حالا من چه کار کنم خدا!!!!!اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.مرسی دوستای گل

عزیزم برامن عادیه..ولی گاهی روزا شکمم انگار کوچک میشه..ولی نگران این تغییرات نباش..طبیعیه

من شیاف سیکلوژست استفاده میکنم امشب بعد از شیاف ی یک ساعتی بعدش رفتم دسشویی ک ی کم خون از مقعدم دیدم اشکالی نداره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان 😀😀😀😀 من یکشنبه لکه بینی داشتم دیروز کمی خون پریودیم روانتر شد روشن نبود قهوه ایی رن ...

اول اینکه خودت رو واسه یه روز اینور اونور اذیت نکن 

اگر لکه ها تعدادش زیاد و نزدیک بهم باشه شروع پریودِ رنگش مهم نیست مقدارش مهمِ

یعنی ریزش دیواره رحم شروع شده باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان من شش هفته رفتم جنین نبود دوباره ۸هفتته رفتم خداروشکر قلبش هم میزد فقظ تعداد ضربان۱۶۷ بو ...

مبارک باشه 

دکتر مگه درباره ش چیزی گفت که نگرانی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها کمک!!!!❌❌❌❌❌ بتام شد ۱۸۰۰۰ دکترش گیر داده بیا تکرار کن یا فردا برو سونو این عدد برای هفته ه ...

عزیزم بالا چیه مال من هفته 6 و 2-3 روز بالای 100 هزار بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خداروشکر که همه چی خوب بوده.استراحتت در چه حدی بود که جفتت رفته بالا؟چه چیزایی رو رعایت کردی د ...

والا من ک چندان رعایت نمیکنم فقط قبلا خیلی پیاده روی میکردم ک کمش کردم.خیلی سر پا وایمیسم همه کارای خونه رو خودم انجام میدم حتی یبار تو تشت لباس شستم.فقط کار سنگین نکردم همین.کم کم میره بالا خودش نگران نباش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جان و دوستان يه سوال  حالت تهوع از كي شروع ميشه؟  ميشه اصلا حالت تهرع نداشت؟  ...

نه بابا.... 

من که تقریبا حالت تهوع نداشتم.... 

یعنی خیلی کم در حد حس تهوع.... 

حتی یه بارم سر هیچ کدوم از بارداریام بالا نیاوردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی متاسفم براتون که انقدر اذیت شدید اما این رو در نظر بگیر که علم چقدر پیشرفت کرده و شما تو ...

عزیزم ممنون که چراغ این خونه رو روشن نگه داشتی..... 

از تک تک دوستان یه دنیا ممنونم.... 

وقتی درگیرم خیالم راحته همه دوستان میزبان هستن و صاحب خونه و این خونه هیچ وقت بی صاحب خونه نمیمونه.... 

خودم دیدم خوشحال شدم یهو دکتره زد تو حالم. همسرم هم میگه طبیعی و مشکلی نداره 

حالا یه چیز بگم بخند.... 

همسرم رفته بود از بیمارستان گاندی جواب رو بگیره بهش گفته بودن همسرت حالش خوبه؟ 

روشون نشده بوده بگن اصلت زنده هسست؟؟؟؟