2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
حالا یه چیز بگم بخند....  همسرم رفته بود از بیمارستان گاندی جواب رو بگیره بهش گفته بودن همسرت ...

انا توروخدا بيا جواب بده من خونريزي داشتم نوارم نصفش كثيف شد

امپول زدم و هر ٨ساعتم شياف ميذارم

دکتر من گفت اهن رو با معده ی خالی بخور که😐😐😐😐😐😐ترجیحا دو ساعت قبلش چیزی نخورده باشی چرا اینجو ...

اره رو خود اهن هم نوشته معده خالی ترجیحا موقع خواب..ولی چون ممکنه معده رو اذیت کنه براهمین باشام گفتن بخوری. و چیزای مثل لبنیات و کافین هم تا 2ساعت نخوری ک توجذبش اختلال ایجاد میکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم گفت جفتت رفته بالا.سونو شکنی بود گفت خوا رو شکر همه چی خوبه.خدا نی نی گل خودتم حفظ کنه عز ...

خداروشکر ک همه چی خوب بوده...من.شنبه سونو دارم گفته برا طول سرویکس واژینال باید باشه😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من شیاف سیکلوژست استفاده میکنم امشب بعد از شیاف ی یک ساعتی بعدش رفتم دسشویی ک ی کم خون از مقعدم دیدم ...

منکه واژینال میذارمِِ..ولی خونریزی مقعد شاید زخمی چیزیدشده..یبوست نداشتی؟

ن نداشتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

یعنی خون از مقعد ربطی ب بارداری نداره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی خون از مقعد ربطی ب بارداری نداره ؟؟

شیاف و رکتال میذاری؟منم یه بار اوایل انتقالم بخاطر یبوست خون دیدم!فکرکردم خون پریودیه!بعد که خودمو خشک کردم فهمیدم از مقعد بوده.ولی نه مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه.فقط ممکنه خودت اذیت شی.اگه ادامه داشت پیگیر باش.من اخه یبوست داشتم.بعدشم کلی روغن زیتون و چیزای دیگه استفاده کردم خوب شدم.وگرنه قصد داشتم برم به دکتر بگم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شیاف و رکتال میذاری؟منم یه بار اوایل انتقالم بخاطر یبوست خون دیدم!فکرکردم خون پریودیه!بعد که خودمو خ ...

آره رکتال میذارم . همون ی بار بود و خیلیم کم و دگه هم نبود خیلی نگرانم

اره رو خود اهن هم نوشته معده خالی ترجیحا موقع خواب..ولی چون ممکنه معده رو اذیت کنه براهمین باشام گفت ...

موقع خواب بهتره پس؟من تاحالا عصر میخوردم همش...حالا از این به بعد شبا میخورم...من مکمل و ویتامین دی هم دارم...همش ۴تا قرصه ولی بلد نیستم درست تنظیمش کنم...اکثرا چون شام سبک میخورم یا قبل خواب شیر حتما میخورم واسه همین قرص اهن رو میذاشتم برای عصرا...پس باید تغییر بدم ساعتاشونو

چون ویتامین دی رو بعد شام میخوردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اها برای من دزشو بیشتر نکرد.همون روزی نصفی میخوردم...فاصله میدادم گلم.معمولا ساعتای ۶-۷ که از شدت فش ...

البته فکر کنم 3و نیم برای سه ماهه دوم طبیعی بود ولی حتما از همون متخصص غدد بپرس، من دیدم واسه بارداری روزی یه دونه کامل لوو میدن غیر از جمعه ولی خوب قطعا فرق داره هر کس، ان شاء الله همه چی عالیه🌹🌹🌹

آره رکتال میذارم . همون ی بار بود و خیلیم کم و دگه هم نبود خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم.هیچی نیست.اگه یه‌وقت دیدی دوباره به دکترت بگو

شاید بخاطر مصرف شیاف یوقت زخم چیزی ایجاد شده

البته فکر کنم 3و نیم برای سه ماهه دوم طبیعی بود ولی حتما از همون متخصص غدد بپرس، من دیدم واسه باردار ...

ممنون فداتشم.چشم حتما میپرسم

سه ماه اول فقط خوب نيست بقيه ماهها با تعادل ميشه خورد.

خانمی کجا کلاس تغذیه میرید؟؟ منم دنبالش هستم اگه مثبت شدم برم آخه یه کم اضافه وزن دارم نمی خوام با بارداری زیادی از حد بالا بره وزنم و عوارضش بیاد سراغمون

والا من ک چندان رعایت نمیکنم فقط قبلا خیلی پیاده روی میکردم ک کمش کردم.خیلی سر پا وایمیسم همه کارای ...

خوش به حالت...من جرات نمیکنم برم یه خرید!همش میگم جفتم بره بالا بعد برم یه دل سیر بچرخم!خیلی دوست دارم برا نی نی خرید کنم ولی فعلا که بخاطر جفت و هماتوم استراحتم.پس نسبت به شما من خیلی استراحت میکنم که!نمیدونم داستان چیه..

اخه من شنیدم اگه تا ماه ۵ بالا نره دیگه نمیره😑بازم توکل به خدا

دخترا یه سوال جنین اگه چند سال فریز بمونه کیفیتش پایین نمیاد؟!

گلم من از جنین شناس رویان شنیدم تا ۵ سال خوبه بعدش کیفیت میاد پایین، ولی نمونه هایی بوده تو ایران، بعد از 14 سال انتقال دادن و + شدن، پارسال تو اصفهان بود