2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
دوستم به این چیزا فکر نکن خدا خودش کمک میکنه.اگه خواست خودش باشه هیچی جلودار نیست.نه زودتر آزاد نمیش ...

بله همه چيز دست خداست ولي استرسم خيلي بد 

من هيچ مشكلي از نظر تخمك و تنبلي و اينا ندارم ولي الان نميدونم چرا فكرم اينطوري شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من فردا صبح پانكچر دارم بعد ديشب ساعت ٩آمپول ازاد سازي رو زدم كه ساعت ١٢كمي تخمدان هام د ...

سلام عزیزم ان شاالله که فردا کلی تخمک تپل مپل خواهی داشت.هیچی به اندازه ی استرس روی کیفیت تخمک تاثیر نداره.اصلا از این فکرا نکن گلم

من اصلا دردی نداشتم قبل تخمک کشی...چندتا تخمک داشتی توی اخرین سونو عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم طبیعیه به خاطر فشار رو مثانته....  منم داشتم....  اما احتیاطا پیگیر باش... ...

چشم انا جونم...مرسی مهربونم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم ان شاالله که فردا کلی تخمک تپل مپل خواهی داشت.هیچی به اندازه ی استرس روی کیفیت تخمک تاثیر ...

واي خدا خيرت بده انشاالله ني ني تو سالم بغل بگيري واقعا درد نداشتي؟

دكتر را رو كه ديدين خيلي سرشون شلوغه فقط گفت عاليه بعد باز آمپول داد يعني من يه بار اول سيكل يه بارم ٨سيكل رفتم سونو حالا فردا ١٤سيكلم در مورد تعداد هيچي نگفت فقط گفت ضخامتتم عاليه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه هاکسی نمیدونه امپول دوزش زیاد زدم اثر منفی نداره استرس دارم فردا نوبت سونو دارم ببینم چند تا تخمگ دارم .امپولم پورگونه 

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸
دوستم به این چیزا فکر نکن خدا خودش کمک میکنه.اگه خواست خودش باشه هیچی جلودار نیست.نه زودتر آزاد نمیش ...

عزيزم انشاالله ني ني تو سالم بغل كني واسم دعا كن فردا به خير و خوشي بگذره و فوليكول با كيفيت زياد داشته باشم ممنووون

بچه هاکسی نمیدونه امپول دوزش زیاد زدم اثر منفی نداره استرس دارم فردا نوبت سونو دارم ببینم چند تا تخم ...

عزيزم اثر منفي نداره فقط فردا به دكترت بگو حتما

بچه هاکسی نمیدونه امپول دوزش زیاد زدم اثر منفی نداره استرس دارم فردا نوبت سونو دارم ببینم چند تا تخم ...

نه اتفاقی نمیفته. حالا چرا استرس داری؟ دیگه زدی رفت..

منم روز اولم دوز گونال رو زیاد زدم زنگ زدم گفتن حالا ک زدی اما از فردا طبق دستور بزن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
واي خدا خيرت بده انشاالله ني ني تو سالم بغل بگيري واقعا درد نداشتي؟ دكتر را رو كه ديدين خيلي سرشون ...

به منم درمورد تعداد چیزی نمیگفت ولی تو برگه ای که میدادن دستمون نوشته بود چندتا تخمک توی تخمدان چپ و چندتا تخمدان راست.خب پس چرا از این فکرا میکنی گلم وقتی دکترت گفته همه چی عالیه؟

شک نکن همه چی خوبه فردا.الان فقط به چیزای خوب فکرکن

اره گلم من واقعا دردی نداشتم.ولی میشنیدم بچه ها میگفتن نمیتونیم خم و راست شیم،خب بی شک اونا تعداد تخمکاشون بیشتر بود...من تعجب میکردم که هیچ دردی ندارم...ولی خداروشکر همه چی عالی پیش رفت...

پس فقط مثبت فکرکن❤

عه منم امپولم پیورگان بود.اتفاقا تهش یکم مونده بود منم روزای اخر زیادتر از دستور دکترم زدم.میخواستم تموم شه😁 ولی خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاد...امپول خوبیه.ان شاالله نتیجه بگیری عزیزم

به منم درمورد تعداد چیزی نمیگفت ولی تو برگه ای که میدادن دستمون نوشته بود چندتا تخمک توی تخمدان چپ و ...

واي خيلي انرژي مثبت بهم دادي دست گلت درد نكنه خيالم راحت شد 

روز پانكچر چند تا تخمك داشتين بعد چند تا جنين ؟ببخشيد سوالم زياد شد 

بابت اینکه همه رو انجام دادی کاش آزهاتو بذاری....  بعضا دکترا میگن انجام دادی چون مثلا بعد چند ...

کجا بذارم عزیزم

حتما خیلین سر در نمیارم 😁

ولی این اخری زو میدونم

نه این دکتره کاری نداره

ولی از شانس من میگن از بعد عید تا حالا بیشتر انتقالاش منفی شده

برعکس همه ماهاش 😔😞

واي خيلي انرژي مثبت بهم دادي دست گلت درد نكنه خيالم راحت شد  روز پانكچر چند تا تخمك داشتين بعد ...

فدات عزیزم کاری نکردم.باور کن هیچی مهمتر از ارامش نیست

اصلا فکرای بیخود نکن

من روز پانکچر ۱۴ تا تخمک داشتم که ۱۲ تاشو کشیدن...ولی چون شوهرم اسپرمش ضعیف بود ۵ تا جنین خوب تشکیل شد که به لطف خدا و دعای دوستانم با انتقال اولم مثبت شدم.سه تاشم فریز کردن برام❤ ان شاالله برای شما هم همه چی عالی پیش میره و با اولین انتقالت مامان میشی دوستم

عزیزم تیروئید که بی‌تاثیر نیست....  حتما دنبالش بگیر....

من میگم الکی گفتن بخاطر این کنسل شدی

خیلی نا امیدم و دیگه میترسم

گفت دوره سیکل بعدی حتنا باز بیا برا انتقال تشد باز تخمک کشی کنیم زود

ولی خودم نمیرم خیلی عصابم خورده

یعنی از جنینام ه 

گفت چون یه نی داری نمیتونم ریسک کنم بزارم پنج روزه بشن

زود بیا برا انتقال تا تکلیفمون مشخص بشه 

جنینات کمن 😕

خودمم موندم

خدا دست همه 

منتظرا رو بگیره

ایشالله که زود دامنشون سبز بشه