2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
عزیزم خب هنوز زود بوده. همون نقطه سیاه هم.ساک بوده ک کوچک.بوده براهمین واضح نبوده.اصلا خودتو نگران ن ...

راست میگی 😍 دکترم کلا استرس وارد کرد گفت ماه اول خیلی حساسع امکان داره حتی رشدش متوفق بشه حرفاش یادم نمیبره 😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارک باشه خدا رو شکر 

خیلی خوشحال شدم 

انشالله بهترین بارداریت رو تجربه کنی دوست جان😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

دوستان خواهشی دارم با هر زبونی  بلدین برام دعاکنید خدا فقط برام صحیح سالم نگهداره 🙏🏻 طاقت سختی ندارم این همه سال کشیدم بسم هست روز شماری میکردم برم ببینم با یه مشت حرف نگران کننده برگشتم خدا هیچ زنی رو با اولاد امتحان نکنه!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام عزیزای دل 

عیدتون مبارک ،عبادتتون قبول حق انشالله

چند روزی نبودم ،با اجازتون رفتیم مسافرت عشق و حال😉 جاتون خالی

اومدم چند تا خبر خوب شنیدم که حسابی دلم شاد شد

خدایا شکرت بابت نگاه پر مهرت.

از تارا چه خبر؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

عزیزم الان نگران اون لخته ای؟

خدا رو شکر که سونو کردی و دیدی که همه چی اوکی هست.

برای قلبشونم زوده .

دل قوی دار .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزای دل  عیدتون مبارک ،عبادتتون قبول حق انشالله چند روزی نبودم ،با اجازتون رفتیم مسافر ...

تارا هم با من انتقال داده به سلامتی روز ۸فکر کنم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان خواهشی دارم با هر زبونی  بلدین برام دعاکنید خدا فقط برام صحیح سالم نگهداره 🙏🏻 طاق ...

عزیزم توکلت به خدا باشه.

یک کمیش رو هم بذار پای خطای پزشکی و دستگاه ها و ....

حتما که هیچی نیست.

قابل باشم برم حرم امام رضا ، سلامتو میرسونم و دعاگوت هستم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من شنیدم هزینه رویان کم نیست، همون حدود ۱۰ تومن میشه، درست میگم؟ اون ۴ تا بیمارستان رو میگن را ...

عزیزم رویان رایگان نیست ولی مرکز تحقیقاته و نسبت به خصوصی هزینش کمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

خیلی خوبه دختر اون سومی دفع شده دیگه از دست لکه بینی و خونریزی بابت اون راحت میشه و اون دوتای دیگه جاشون باز میشه و حسابی رشد میکنن. اصلا نگران نباش شرایطتت خیلی خوبه خداروشکر