2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
عزیزم رفتی واس دیدن ساک؟

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞

ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبینم و احتمالا جنین درحال رشد هست و لک بینی بخاطر اونه 

ولی ساک جنین واضح دیده نشد خیلی کوچیک بود مثل یه نقطه سیاه ! بگفته خودشون ۵ هفته و دو روزه هستم 

هفته دیگه سه شنبه دوباره وقت داذه برای قلب و ساک !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

خیلی زوده انشاله هفته دیگه میبینیییی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان اینم بی بی چک من    قسمت همه منتطرا

عزیزم مبارکت باشه خداروشکر که اون لک هم نشونه مثبت بوده انشا.. قسمت همه دوستان 😍

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم نگران نباش....  خیلیا نداشتن....  منم نداشتم...

آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵هفته و دوروز هستین و دوتا ساک با جنین و زرده مشاهده شد .جنینام ۵روزه بودن سه تا کاشتم.اولین ردز اخرین پریودم ۹ادیبهشت بود که میشم ۵هفته و سه روز و تاریخ لقاحم براساس اینکه ۲۶ادیبهشت انتقال دادن و پنج روزه بودن میشه۲۱ اردیبهشت و با حساب لقاح میشم ۵هفته و ۵روز.بنظرت امیدی برای موندن این جنینام هست؟😔

خدایاشکرت.
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

گلم اون جنین سوم دفع شده مطمین باش ،رفتی سونو دیدی که هستشون و خیالت راحت شد پس چرا نگرانی

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

الهام جان نگران نباش زوده هفته۵ بعدشم طبیعیه یه نقطه باشه بچه تازه داره نغذیش شروع میشه از خون و بزرگ میشه به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

عزیزم مبارکت باشه.وااااااا چرا امید نباشه عالیه فقط استراحت مطلق داشته باش عزیزم و شاد باش به این خوبی

خداروصدهزار مرتبه شکر

انشاللللللله اگه منم توانش و دارم به کمک خدا ۳قلو یا ۲قلو بشه😁😁😁😁

الهی امین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

عزیزم خب هنوز زود بوده. همون نقطه سیاه هم.ساک بوده ک کوچک.بوده براهمین واضح نبوده.اصلا خودتو نگران نکن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹