2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
عزیزم رفتی واس دیدن ساک؟

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞

ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبینم و احتمالا جنین درحال رشد هست و لک بینی بخاطر اونه 

ولی ساک جنین واضح دیده نشد خیلی کوچیک بود مثل یه نقطه سیاه ! بگفته خودشون ۵ هفته و دو روزه هستم 

هفته دیگه سه شنبه دوباره وقت داذه برای قلب و ساک !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

خیلی زوده انشاله هفته دیگه میبینیییی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان اینم بی بی چک من    قسمت همه منتطرا

عزیزم مبارکت باشه خداروشکر که اون لک هم نشونه مثبت بوده انشا.. قسمت همه دوستان 😍

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم نگران نباش....  خیلیا نداشتن....  منم نداشتم...

آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵هفته و دوروز هستین و دوتا ساک با جنین و زرده مشاهده شد .جنینام ۵روزه بودن سه تا کاشتم.اولین ردز اخرین پریودم ۹ادیبهشت بود که میشم ۵هفته و سه روز و تاریخ لقاحم براساس اینکه ۲۶ادیبهشت انتقال دادن و پنج روزه بودن میشه۲۱ اردیبهشت و با حساب لقاح میشم ۵هفته و ۵روز.بنظرت امیدی برای موندن این جنینام هست؟😔

خدایاشکرت.
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

گلم اون جنین سوم دفع شده مطمین باش ،رفتی سونو دیدی که هستشون و خیالت راحت شد پس چرا نگرانی

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

الهام جان نگران نباش زوده هفته۵ بعدشم طبیعیه یه نقطه باشه بچه تازه داره نغذیش شروع میشه از خون و بزرگ میشه به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

عزیزم مبارکت باشه.وااااااا چرا امید نباشه عالیه فقط استراحت مطلق داشته باش عزیزم و شاد باش به این خوبی

خداروصدهزار مرتبه شکر

انشاللللللله اگه منم توانش و دارم به کمک خدا ۳قلو یا ۲قلو بشه😁😁😁😁

الهی امین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

عزیزم خب هنوز زود بوده. همون نقطه سیاه هم.ساک بوده ک کوچک.بوده براهمین واضح نبوده.اصلا خودتو نگران نکن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹