2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045618 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

گلم من جوری بودم با بالاترین دوز دارو امپول زدم تمام عوارض داروها دور از جون حتی سم هم که باشه یک یا دو دوره پریود به حالت اول برمیگردی،من سه بار پانکچر کردم ،بار دوم شکمم داشت مبترکبد با پریود اول ۹۰ درصد با پریود دوم حالت طبیعی برمیگردی اصلا نگران نباش 

سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ اناجون آزي جون خاكستري جون و مرجان و ترانه و صدف و تارا و مريم و هانا ...

عزیزم نگران نباش بالاخره تو این پروسه های درمانی چند روز عقب جلو افتادن پری طبیعیه و اصلا معنادار نیست و کاملا نرماله

من خودم پزیود دوم بعد انتقال فکر کتم دو هفته تاخیر داشتم وقتی هم شدم در حد چند تا لک بود ،اصلا نگران نباش،بدن دو ماه طول میکشه برگرده به حالت اول

ازی جان مبارک باشه عزیزم بسلامتی بگذرونی این روزهای شیرینو  دوستان من کلا نا امید بودم می خواس ...

ساناز جون واقعا خدا بخواد بشه اصلا به اين حرفها نيست من هم قبل از آي وي اف اكثر وقتها اقدامهاي منظم داشتم و هميشه هم پاهام رو حداقل ٢٠ دقيقه بالا ميگرفتم و بلافاصله هم حمام نميرفتم ولي خوب بعد از ٦ سال تلاش نشد كه نشد ولي ايندفعه كه طبيعي باردار شدم از بعد از سزارين شايد ماهي يك بار هم اقدام نداشتم و توي همين ماهي هم كه باردار شدم فقط دو بار اقدام داشتم و بلافاصله بعد از اقدام هم از ترس اينكه دخترم از خواب بيدار نشه سريع رفتم حمام ولي خوب خواست خدا اين بود كه طبيعي باردار بشم .

سلام بچه ها خوبین؟ عیدتون مبارک باشه... یخورده دلم گرفته بود ناراحت بودم ببخشید که اومدم اینجا حرف ...

عزيزم ناراحت نباش ، ديگه بعضيها واقعا رفتارشون درست نيست ديگه بيخود خودت رو ناراحت نكن ، ولي بچه ات رو بسپار به خدا خودش محافظش هست ، من هم سر دخترم خيلي كم كار انجام ميدادم و بيشتر استراحت بودم ولي الان بيا و ببين بيچاره پسرم هنوز به دنيا نيومده از طرف دخترم بعضي وقتها لگد بارون هم ميشه و تازه دخترم هم حسابي به من وابسته شده يك جا بريم كه اصلا طرف باباش هم نميره مثل چسب دوقلو به من و داداشش چسبيده و بعضي وقتها از داداشش به عنوان يك عدد مبل استفاده ميكنه . 😂😂😂 شما هم زياد حساس نشو ان شا الله كه به زودي ني ني ات رو به سلامت در آغوش ميگيري و اين روزها ميگذره .

عزيزم نگران نباش تا يك هفته تاخير هم طبيعي هست تا بدن به شرايط عادي برگرده ، خدا رو هم شكر كه حالت بهتر هست خانمي ، اصلا شايد هم معجزه خدا شامل حال شما هم شده باشه همين ماه .

عزيزم مباركت باشه بيبي چك مثبت كه الكي نميشه ، خدا رو شكر كه معجزه خدا شامل حالت شده خانمي .

ممنون از بس تو سایت خوندم گفته بودن کاذب زیاد داره منم یجوری شدم،حالا صبرمیکنم تا زمان آزمایش 😊

التماس دعا🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
گلم باز میترسم کمه

اصلا کم نیست برای روز ۱۱ عالیه و زیاد🌷🌷🌷بچه ها روز ۱۴ با بتای ۵۰ بچشون به دنیا اومده 

هر ۲روز ۲برابر میشه تقریبا بتا و مال شما روز ۱۴ میشه تقریبا بالای ۲۰۰ و عالیه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من جات باشم اگه یه جنینه آزهای تکمیلی رو اگه انجام نداده بودم انجام می‌دادم....  گرید ان ...

عزیزم میشه لطفا مهمترین آزمایشا رو که مد نظرته بگی؟و هزینه شون چقده؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزيزم ناراحت نباش ، ديگه بعضيها واقعا رفتارشون درست نيست ديگه بيخود خودت رو ناراحت نكن ، ولي بچه ات ...

قربونت برم عزیزم‌ممنون حق باشماست خودمم میدونم خیلی حساس شدم ان شاالله که خدا خودش مراقب نی نی هست و این روزا به خوبی بگذره...

واااای عزیزم قربون دخترت برم🤩 خدا حفظشون کنه برات... اتفاقا خودمم همش میگم اونایی که بچه دومشون رو باردارن با اولی چکار میکنن مثلا بخوان بغل شن و... واقعا سخته ان شاالله شمام بسلامتی پسرت دنیا بیاد دخترت مبل نازشو ببینه 😘

حالا همین دختر داداشم که میگم ۶سالشه یبار به مامانش گف مامان چرا اینطوری نشستی حامله ای؟!😳 مامانشم به شوخی گفت آره☺ یهو دستشو مشت کرد محکم کوبید تو شکم مامانش گفت بیا حالا خوبت شد😏

زن داداشم از درد رنگش پرید! فکر کنم خودشم واقعا میترسه یکی دیگه بیاره، خدا همه نی نی ها رو حفظ کنه🤲

الحمدالله❤