2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

سلام بچه ها عید همتون مبارک باشه🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

از خدای مهربونم که از رگ گردن بهمون نزدیک تره 💭

انشاللللللللله میخام که همه بچه ها مثبت شن به خیر و خوشی و فرزندانی سالم و صالح بهتون عطا کنه و با یه بارداری بدون استرس و راحت و زایمان راحت فرزنداتونو بغل بگیرین 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷الهی امین

💚💛💜❤💟💙💖

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜توجه توجه 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

بچه ها امروز عید بیاین هر کسی یه دونه ❤ آیت الکرسی ❤ بخونه همین الان به نیت همه بچه ها هر کسی تو انتقال هر کسی بارداره و هر کسی تو هر مرحله ای هستش انشاللله با خب های خوب و مثبت شدن  و ارامش تا اخر راه

الهی امین

بسم الله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
روزهای ابی رو اقدام داشتیم

ازی جان مبارک باشه عزیزم بسلامتی بگذرونی این روزهای شیرینو 

دوستان من کلا نا امید بودم می خواستم بعد ماه رمضان برم ای وی اف فقط دارو کیوتن خوردم اونم دست پا شکسته با ویتامین دی هر ماه نزدیکمم از سر اقدام نبود همیشه سر این موضوع حرص می خوردم چون جور نمیشد روزهای تخمک گذاری نزدیکی کنم بی خیال شدم دیگه گفتم ولش بخواد بشه میشه کلا دو بار اقدام داشتم در صورتی ک بوده ماه هایی ک کلی اقدام داشتم البته هیچ وقت از جام بلند نمیشدم و این حرف ی ماما تو ذهنم بود ک اگر نیاز بود بعد اقدام پاها بالا باشه پس اونایی ک بهشون تجاوز میشه دور از جون چطور باردار میشن گاها پس منم ن زیرم بالشت گذاشتم ن پامو بالا گرفتم مثل ماه ها قبل فقط خوابیدم بعدش 

سلام آناجون و بقیه بچه ها

بچه ها من امروز صبح شد ۳۱پریودی که ۳روز بود عقب افتاده بود بی بی چک زدم سریع دوخط شد حتی خط دوم کم رنگم نیست

بعد دیدم مارک روژانه بی بی چک، دیدم از این مارک بعضیا تعریف کردن بعضیا گفتن کاذب زیاد داره

حالا موندم فعلا دیگه بی بی ندارم

میخوام بدونم شنبه آزمایش بدم مشخص میشه؟

دارم از هیجان می میرم دعاکنید الکی دلخوش نکرده باشیم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام آناجون و بقیه بچه ها  بچه ها من امروز صبح شد ۳۱پریودی که ۳روز بود عقب افتاده بود بی بی چک ...

وااااای عزیزم خداروشکر😍😍😍انشاءالله ک واقعیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام روز ۷ پریوده وتو دوره میگرو هستم .دارم امپول میزنم تازه با اینجا اشنا شدم .من اندومترویوز دارم کسی هست بااین مشکل با میگرو جواب گرفته باشه

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸
اگه آب بیاره چی میشه؟ 

خطرناکه دیگه براش ..حتما باید بره بیمارستان چک.بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ازی جان مبارک باشه عزیزم بسلامتی بگذرونی این روزهای شیرینو  دوستان من کلا نا امید بودم می خواس ...

بنظرم این که میگن بعد از اقدام پاها بالا باشه واسه محکم کاریه وگرنه وقتی اسپرم قوی باشه یکم و وضعیت رحم خوب باشه همین طوری بدون بالابردن پاها هم امکان بارداری هست.اگه نبود که قدیم ها که اینجور چیزا رو نمیدونستن چطور هرکدوم هفت هشت تا بچه رو راحت میاوردن.یا همون مثال شما کسایی که بهشون تجاوز میشه.

کلا برا محکم کاریه این نکات و اینکه کار اسپرم رو برا رسیدن به تخمک راحت تر میکنه فکر کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام آناجون و بقیه بچه ها  بچه ها من امروز صبح شد ۳۱پریودی که ۳روز بود عقب افتاده بود بی بی چک ...

عزیز دلم مبارکت باشه شک نکن به لطف خدای مهربون بارداری😙😙😙😙😙

سلام روز ۷ پریوده وتو دوره میگرو هستم .دارم امپول میزنم تازه با اینجا اشنا شدم .من اندومترویوز دارم ...

فراوون عزیزم داشتیم که به دنیا اومده بچه هاشون🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام بچه ها خوبین؟ عیدتون مبارک باشه...

یخورده دلم گرفته بود ناراحت بودم ببخشید که اومدم اینجا حرف بزنم😔 آنا جون ببخشید...

من همش تو استراحتم مامانم غذا درست میکنه برامون میاره دیروز زنگ زد گف برا ناهار بیاین همینجا داداشم اینا هم بودن هرچی گفتم من حالم بده گف بیا زود برو منم رفتم همینطور نشسته بودم دختر داداشم ۶ سالشه (تازه قیافه ش بزرگتر از سنش میخوره) چون چند بار بهش گفته بودیم مواظب باش یهو نیای طرف من و اینا لج کرده بود یه دفه نفهمیدم چی شد به سرعت اومد خودشو پرت کرد طرفم آویزون گردنم شد (مثلا مهربون شده بود) خدا شاهده میخواستم غش کنم از ترس همینطور میلرزیدم، زن داداشمم خیلی ترسید ولی خب هیچی بهش نگفت، این از دیروز،

دوباره امروز مامانم زنگ زده میگه بیا اینجا عیده اون یکی داداشتم هست زشته بیا زود برو !خلاصه امروزم این یکی بچه داداشم که ۲ سالشه سر سفره اولش که همش دستش تو بشقاب و لیوان من بود کسی چیزی بهش نمیگفت منم فقط خودمو کنترل میکردم بالا نیارم! بعدم یهو مشابه اون یکی خودشو پرت کرد روم 😔 مامان باباشم خم به ابروشون نیوردن تازه ذوقم کرده بودن از شیرین کاریش،

تازه من چقدر حواسم هست ولی بازم غافلگیر کردن😞

یعنی واقعا انقد سخته بفهمن طرف این همه انتظار بچه نکشیده که بچه شما هر بلایی خواست سرش بیاره، سخته بفهمن من تا چند وقت پیش همش لکه بینی داشتم اینهمه شیاف و آمپول زدم اینهمه سختی کشیدم همش که نمیتونم گارد بگیرم طرفم نیان نمیتونن یبار جلو بچه شونو بگیرن؟!

با بغض پاشدم رفتم تو آشپزخونه بعدم خداحافظی کردم شوهرم آوردم خونه، یکیشونم نگف ببخشید نذاشت ناهار بخوری بعدم که اون کارش! فقط مامانم خیلی ناراحت بود،

از موقعی اومدم گریه کردم اگه محمکتر زده بود اگه چیزیم میشد باید چکار میکردم اونا که ذره ای هم براشون مهم نیست تازه میتونن به تیکه هایی که قبلا میگفتن هم ادامه بدن،

من بچه مو سپردم دست خدا میدونم خودش مواظبش هست ولی رفتار ماماناشون که مثلا میخوان بگن حالا مگه چی میشه زد که زد واقعا ناراحتم میکنه، کاش هر مادری بدونه بچه ش فقط برا خودشون عزیزه و توقع نداشته باشن ماهم از کاراشون ذوق کنیم😞

الحمدالله❤
عزیزم نگران نباش لک لانه گزینیه تو این روزها طبیعیه دارن جاشونو محکم میکنن انشاللللللله🌷🌷🌷

خیلی نگرانم ...دل درد پریودی هم دارم  اصلا خون نیست لک قهوه ایه مثل خون اخر پریودی 

خدا جونم شکرررت  
عزیز دلم مبارکت باشه شک نکن به لطف خدای مهربون بارداری😙😙😙😙😙

انشاءالله،تا شنبه که بخوام برم آزمایش اون موقع نشون میده؟تا کی نشون میده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان