2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
ممنونم تارا جون  از توضیحات 🌷🌷🌷

ولی کلا دکترم همه حوره با دل بیمار راه میاد و هرچقدر سوال کنم جواب میده و همفکری میکنه

واسه من که خودم هر مرحله کلی مطالعه میکنم و نیاز دارم جواب سوالامو بگیرم عالیه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز پنج انتقالم الان دو روزه چشمم سمت راست در میگیره میزنه با گیجگاهم الانم دیدم تو چشم ر ...

شاید آلرژی داری یا یکم سرما خوردی

من انتقال آخرم با دکتر عا رفی بود  روز انتقال ۴ نفر  بودیم همه از یک دم ۳تا استرادیول و ۳ تا اکوئین داشتیم حتی یه خانم ۴تا استرادیول و ۴ تا اکویین داشت ،حالا نگران نیاش وقتی پروژسترون مصرف میکنی عوارض کم میشه 

فقط اینکه رقیق کننده احتمالا داری چون دچار غلظت  خون نشی

شاید آلرژی داری یا یکم سرما خوردی من انتقال آخرم با دکتر عا رفی بود  روز انتقال ۴ نفر  بو ...

هم آ اس آ و هم پنتوکسی فیلین دارم که فکر کنم هر دو رقیق کنندس

ب دکتر گفتم با وجود وضعیت لوله هام احتمال خارج رحم نباشه گفت ن با این بتا  با این مدت عقب انداختن نیست

ولی برای شنبه برام ازمایش بارداری نوشت گفت چک کنیم عدادشو باهم با ازمایش تیرویید

یعنی میگم وقتی میگن زوده و مطمئن نیستن میشه خدای نکرده جواب قابل اطمینان نباشه؟ مرسی بابت دلداری عزی ...

عزیزم مهم بتاته که مثبته.☘ دوباره تکرار کردی تا از روند رشدش خبردار بشی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
تارا جون پنتوکسی کارش چیه؟

اونموقع که ضخامتم بالا نمیرفت دکترم نوشت روزی نصف قرص

ظاهرا کارش بالا بردن میزان گردش خونه

ارمغان جون موقع انتقال بهم گفتن سه تا بلاسته بعد تو گزارش اتاق عمل دیدم نوشته سه تا بلاست و ارلی بلاست!

یعنی چی؟ یعنی مطمین نبودن که بلاسته؟ چون تازه شروع کرده بوده به بلاطت شدن که انتقال دادن دیگه یک یا دوتاش اینجورین

قربونت برم عزیزم اندمتریوز دارم یه ای وی اف و سه بار انتقال منفی داشتم تو بیملرستان امام خمینی حا ...

عزیزم برای اینکه بعد از لاپرا زخیره تخمدان میاد پایین و ممکنه دور از جونت ی مشکلی پیش بیاد بخوان تخمدان وهم بردارن باید قبلش پانکچر بشی

منم قبل از دکتر پادمهر با ی دکتر دیگه لاپرا شدم که متاسفانه بعد از سه ماه مجدد برگشت ولی الان ۴ماه با ایشون لاپرا شدم و خدا رو شکر مشکلی ندارم فقط قبل از عمل بهشون تاکید کن اگه لازمه برات همون موقع هیستروسکوپی هم انجام بدن

خدا جونم شکرت...
ب دکتر گفتم با وجود وضعیت لوله هام احتمال خارج رحم نباشه گفت ن با این بتا  با این مدت عقب انداخ ...

عزيزم شما آز داديد عدد بتاتون چند بود ؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦