2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بتات خوبه اصلا نگران نباش بچه ات سفته ایشالله،استزس داری؟

اره عزیزم نگرانم سعی میکنم فکرنکنم نمیشه ،،خدا خودش کمک کنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
حتما چون واقعا از الان استرسشو گرفتم

البته نمیگم سونو واژینال خطری داره ها.خیلیا بعدش لک نمیبینن.خیلیا هم بعدش خونریزی میکنن که طبیعیه و خطرناک نیست...به قول نفسی سونوی شکمی هم مجبوره اون دستگاهو فشار بده روی شکممون تا ساک رو ببینه چون خیلی کوچولوعه.ولی من همیشه کابوسم سونوی واژینال توی بارداری بوده!واسه همین نرفتم.تو هم اگه میبینی استرس میگیری همون شکمی رو انجام بده.البته به دکترت بگو یکم مواظب باشه و زیاد فشار نده😁 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من دو تا انتقال منفی داشتم. اول به خاطر تعیین جنسیت اومدم سراغ میکرو ولی بعد کلی مشکل تو خودمون پیدا کردیم   حالا میخوام برم ای یو ای . چون اینبار خیلی اذیت شدم  ذخیره تخمدانم هم 0.8 بود که با پانکچر اینبار و 15تخمک نمیدونم چه قدر شده. حالا به نظرتون رفتن سراغ ای یو ای درسته؟ یا دوباره برم پانکچر و انتقال. مشکل ایمنی هم دارم که سر بارداری اولم اصلا نمیدونستم و هیچ دارویی مصرف نکردم و بچم هم سالم دنیا اومد  

عزیزممم پیشاپیش مادر شدنت رو تبریک میگم 🌹😍

الهامی زود تند سریع امضاتو عوض کن😤تیکر خوشگلتم بذار😎

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ماها چیکاره ایم اینجا😁😁  هستیم تا در حق خواهرای گلمون دعا کنیم.شک نکن دعات کردیم☘🍀🌱🍃😍

مرجان جونم،هزارتابوس😘😘😘😘😘😘😘😘واقعامحتاج دعای شمابانفس های پاکتونم...نمیدونی چقدررررررخوشحالم کردین وقتی میگیم که دعام میکنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دکتر حافظی  مرکز خوبیه خودم سری اول مثبت شدم ولی نی نی قلبش تشکیل نشد  سری دوم منفی شدم ...

من دکترم مشایخی ازاهوازمیام اونجا شوهرم آزو هست یکبارعمل شد که نمونه فریز نکردن چون کیفیتشون پایین بودحالا مجدداونجا میخوادعمل شه امااگه بشه همزمان بامنم انتقال رو انجام بدن... کاش واسه من هم بشه

مرسی عزیزم تاراجون دکتر شما پردنیزولون یا سرم به بیماران میده؟

عزیز من قبل از عید ویزیت دکتر زرنانی شدم به درخواست خودم و ایشون برای مورد من دستور taper پردنیزولون دادن قبل از انتقال یعنی سه هفته روزی یک‌عدد یک‌هفته روزی نصف ، یک هفته یکروز درمیان نصف و یک هفته قبل انتقال قطع کامل پردنیزولون . در مورد اینکه بعد انتقال مصرف کنم یا نه چیزی ننوشته بودن خودمم یادم نمیاد چیزی بهم گفته باشند فقطبهم گفت مثبت شدی بیا دستور جدید بنویسم

دیروز موقع انتقال بین علما اختلاف بود که در روش taper بعد انتقال مجددا باید پردنیزولون برقرار بشه یا نه؟ دکترم پرونده رو مجدد دید و گفت خیر فعلا مصرف نکن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان یه سوال دارم  من اگه بخوام دوماه دیگه پانکچر کنم مکمل چی بگیرم خوبه؟ طبق دستور دکتر ی ...

اوبوست اقلا روزی دو تا بخور Q10 و زینک‌پلاس ویتامین ای و سی

و پیاده روی حتما هر روز روزی یکساعت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزم ۱۹ خرداد وقت دارم الان نگرانم تا اون موقع ببینم چیکار کنم

اصلا نگران نباش هبچی نمیشه هر کی علطت خون داشته اگر رو خونریزی بوده ا اس ا و حتب امپول و قطع کردن البته اول ا اس ا رو قطع میکنن

عزیزم منم همسرم شغلش آزاده. و خودمون بیمه تامین اجتماعی اختیاری انجام دادیم.ماهانه پول میریزی و دفتر ...

مادر منم همین تامین اجتماعی اختیاری کرد ....پارسال هم رفت تکمیلی شد ....از همون تامین اجتماعی....

اما باز تامین اجتماعیه بهتر از خدمات درمانی هست....من که اصلا از این خدمات کارمندی ناراصیم🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فرتیل لایت ،اووبوست،رویال ژل،ویتامین ایی،فولیک اسید 

رویال ژل کپسوله یا منظورتون همین ژل رویال عسله؟از داروخانه باید بگیریم یا اینا که عیل فروشا گرمی میفروشن🤔نابلدم نخندید😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ببخشید عزیزم میگم سرچ میکردم نوشته بود آزمایش غربالگری ۱ و ۲ رو باید تو یه آزمایشگاه انجام داد شما ه ...

عزیزم بهتره یه جا باشه اما خوب اگه اولی جای معتبر نبوده دومیو جای خوب انجام بدی بهتره....

من هر دورو به جا انجام دادم.... 

بله فکر کنم غربال اول جوابشو برا دومی باید ببری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com