2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
واییییییییی ممنون عزیزم خدا حست و به واقعیت انشاللللله تبدیل کنه و انشالللله خودتم به زودی زود همه م ...

قربونت برم انشالله چندروز دیگه میای و خبر مثبت شدن آزمایشتو بهمون میدی و کلی برات ذوق می کنیم و کیف می کنیم به حق علی اصفرامام حسین انشالله😍برای دعای قشنگتم مرسی انشالله با دعاهای شما مامانای گل😄❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای اینکه بعد از لاپرا زخیره تخمدان میاد پایین و ممکنه دور از جونت ی مشکلی پیش بیاد بخوان تخم ...

سلام عزیزم ممنون

اگه بگم هیسترو کنه هزینه اضافی میگیره؟

شمارو کجا عمل کرد هزینتون چقدر شد؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه طبیعی اقدام میکرده باردار نمیشده،بعد میره دکتر بهش قرص ا اس ا میده ،دوماه میخوره باردار میشه،حتی ...

چقد خوب خداروشکر درسته واقعا تا خواست خدا نباشه دکترا کاره ای نیستن به من یکی که بعد این همه سال ثابت شده ،از نظر پزشکی همه چی عالیه ولی خب بارداری اتقاق نمی افته یعنی خواست خدا نبوده ...حالا منم چون ماه دیگه تازه می خوام برم دکتر که مشاوره بشم برای میکرو فک کردم قرص بعدِ انتقال که خواستم به دکترم پیشنهادبدم که نمیشع برای منم بنویسه😄🙈مرسی که جواب دادی دوست خوبم😍

سلام عزیزم ممنون اگه بگم هیسترو کنه هزینه اضافی میگیره؟ شمارو کجا عمل کرد هزینتون چقدر شد؟

هزینش خیلی فرق نمیکنه عزیزم دقیق نمیدونم 

مخب کوثر...

هزینه من با پول وسایل عمل ۲۲تومن شد که۱۲ تومنش و بیمه تکمیلی اگه داشته باشی میده بازم بستگی داره به شرایط شما و شدت درگیری 

خدا جونم شکرت...
تارا جون پنتوکسی کارش چیه؟

رگها ر بازمیکنه وخونرسانی بهترمیشه،به آقایون هم میدن خصوصابه واریکوسلیها

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
هزینش خیلی فرق نمیکنه عزیزم دقیق نمیدونم  مخب کوثر... هزینه من با پول وسایل عمل ۲۲تومن شد که۱ ...

من بیمه تکمیلی دانا دارم

ممنونم زیزی جون

راستی شما هم تخمک کشی کردید قبلش؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها انوکساپارین ب شکم می زدین یا بازو تو بارداری؟

عزیزم من که تو شکم میزدم همیشه🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
هزینش خیلی فرق نمیکنه عزیزم دقیق نمیدونم  مخب کوثر... هزینه من با پول وسایل عمل ۲۲تومن شد که۱ ...

زیزی گلوی خودم خانم الان در چه مرحله ای؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ببین عزیزم پس فردا باز آزمایشتو تکرار کن تو مرکز گفتن بما اگه اولی حتی صفرم بود باز دومی رو انجام بد ...

به ما هم گفتند اگر آزمایش منفی شد داروها رو ادامه بدید سه روز بعدش دوباره آزمایش بدید 

سلام دوستان کسی واسه انتقال کپسول فرتیل سی ام استفاده کرده؟؟؟؟؟؟ از چند وقت قبلش خوردید و روزی چند ...

اره من خوردم از دوم پری تا 1روز قبل انتقال روزی 2تا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹