2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
ان شاءالله❤ عزیزم چرا مضطرب....‌ من خودم بعد ۳۰ روز از انتقال رفتم واسه دیدن ساک .. با اینکه بتام ب ...

یعنی میگم وقتی میگن زوده و مطمئن نیستن میشه خدای نکرده جواب قابل اطمینان نباشه؟ مرسی بابت دلداری عزیزم😚😍به امید دیدن اون روزا

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز پنج انتقالم

الان دو روزه چشمم سمت راست در میگیره میزنه با گیجگاهم الانم دیدم تو چشم راستم قرمز شده ممکنه اثر این داروها باشه؟

روزی ۴ تا استرادیول دو میلی گرم و دو خط کش استروژل استفاده میکنم

شیاف و امپول پروژسترونم که دارم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بدنها متفاوت هست از 3 روز هست تا 14 روز، من خودم دقیقا 6 روز بعد از قطعش پریود شدم

خسته شدم از دست دکترم واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم شانس من همش می خورم به تعطیلات یه ورق قرص ضدبارداری تموم کردم گفتم نخورم به تعطیلات یه چند تا اضافه بخورم گعتم 14 ام قطع کنم که پربود بشم دیگه تعطیلاتو گذروندیم الان میگه دکتر نیست تا 25 ام قرصتو تا 20 ام ادامه بده اگه از اول واسه آدم درست تصمیم بگیرن دیگه آدم اینقدر استرس نداره که حالا می ترسم تخمک کشیمم بخوره به 7 8تیر که تعطیله بهش گفتم میکه انشأالله نمی خوره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تو پریودی نتیجه ش دقیقه اون موقع بهتره.پریودی رو از روز خونریزیتون محاسبه کنید نه لکه بینی

اشتباه کردم امروز رفتم دادم قرص ضدبارداریم مصرف می کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خسته شدم از دست دکترم واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم شانس من همش می خورم به تعطیلات یه ورق قرص ضدبارد ...

دکترت کیه؟ کدوم مرکزی؟ بعضی مراکز تو تعطیلاتم هستن

۱۴ .داره اره ولی مثبت نیست آزمایشم .عکس رو برداشتم چون هاله داره انگار مثبته ولی نیست

ببین عزیزم پس فردا باز آزمایشتو تکرار کن تو مرکز گفتن بما اگه اولی حتی صفرم بود باز دومی رو انجام بدین

انشالله مثبتی

سلام دوستان امیدوارم همه گی خوب باشین

انا جون من ب لطف و معجزه خدا بعد س بار ای وی اف منفی مادر شدم خداروشکر اونم طبیعی 

دیروز مطب دکتر طرازی بودم

بهم امپول انوکساپارین داد البته ی چ دیگه داد داروخونه گفت فرق ندارن باهم حالا می پرسم از منشی باز 

فقط ی سوال دکتر دو هفته دیگه برم سونو تو مطب خودش انجام میده واژیناله شما انجام دادی پیشش بعد بارداری سونو واژینال اشکال نداره؟الان ب تاریخ اخرین پریودم 1ماهمه😍

سلام دوستان امیدوارم همه گی خوب باشین انا جون من ب لطف و معجزه خدا بعد س بار ای وی اف منفی مادر شدم ...

من بعد بارداریم دوبار سونو واژینال انجام دادم.دقیقتره دوستم نسبت به شکمی.نگران نباش اتفاقی نمیفته