2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
عه اخه به ما تو مرکز خاکشیر هم گفتن 

نه عزیزم. اگه بارداری خاکشیر مصرف نکن فعلا

الان تو این هفته های آخر که دارم دنبال راهکار برای راحت تر شدن زایمان طبیعی میگردم یکیش خوردن خاکشیر تازه اونم بعد از هفته ۳۷ هست. 

برای اوایل بارداری خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با شروع داروهام که کلا بدنم داغ میشد و تهوعم شروع شد.دوسه روز بعد انتقالم سرگیجه و تهوع شدیدی گرفتم ...

خدا رو شکر عزیزم انشاللله بسلامتی زایمان کنی ..برا منم دعا کنید انشاللله خدا  هم نگاهی به ما هم کنه 

خدا جونم شکرررت  
پرولاکتین رو باید روز اول تا سوم پریودی بدی.فقط شرایطش اینه که تا 24ساعت قبل نزدیکی نداشته باشی که ا ...

کیانا جون

مطمئنی پرولاکتین باید 1 تا 3 پری باشه،آخه دکتر هبچ وقت زمان برای آزمایش پرولاکتین تعیین نمی کرد؟

و خوردن استرادیول باید حتما 8 ساعت یبار باشه؟

اگر سر زمان نباشه تاثیرش کمتره؟

خدا رو شکر عزیزم انشاللله بسلامتی زایمان کنی ..برا منم دعا کنید انشاللله خدا  هم نگاهی به ما هم ...

این چه حرفیه خدا بزرگه.من 7ساله منتظر بودم.خدا نگاهش همیشه به بنده هاش هست.فقط کی و چطورش صلاحدید خودشه

کیانا جون مطمئنی پرولاکتین باید 1 تا 3 پری باشه،آخه دکتر هبچ وقت زمان برای آزمایش پرولاکتین تعیین ن ...

آره عزیزم اون موقع دقیق ترین آزمایشو بهت میده.شما که میخوای آزمایش بدی یه کار اساسی و اصولی بکن اون موقع بهترین موقع س.استرادیولتو بله سرموقع بخوری بهتره.ولی من گاهی پس و پیشش میکردم.سعی کن هورمونی هات منظم باشه که انشالله نتیجه درستی بگیری

کیانا جون مطمئنی پرولاکتین باید 1 تا 3 پری باشه،آخه دکتر هبچ وقت زمان برای آزمایش پرولاکتین تعیین ن ...

معمولا پزشکا با این چیزا کاری ندارن.ولی وقتی یه آزمایشگاه معتبر میری.بهت میگه که شرایطشو داری؟که شرایطش این نزدیکی نداشته باشی قبلشو دو ساعت از بیدارشدنت گذشته باشه و ترجیحا 1تا 3پریودیت باشه

توکل به خداا    

باورت نمیشه من لکه بینی که داشتم شروع کردم به گریه کردن فکر کردم همه چی تموم شده هراسون به دکترم زنگ زدم گفت زوده برای آزمایش دادن نگران نباش یا بارداری یا پریود میشی...باورم نمیشد عکس بی بی مثبتو همیشه دیدم.وقتی بی بی م مثبت شد باورم نمیشد که این مال منه.ولی اینقدر از روز اول پانکچر شدنم به چیزای مثبت فکر کردم و گفتم من باردار میشم که دوستام بهم میخندیدن میگفتن نگاه کن اعتماد به نفسو.ولی مطمئن باش که مامان میشی

سلام به همگی .دوستان عزیز با عرض کلی معذرت ، شما واسه درمان یبوست چیکار میکنید ؟من روغن زیتون ، الو ...

من به جز اینا کمپوت گلابی و سیب میخورم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام بچه من تازه این جاروپیدا کردم تروخدا کسی هست ازجواب ازمایش اسپرم سردربیاره

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
آره عزیزم اون موقع دقیق ترین آزمایشو بهت میده.شما که میخوای آزمایش بدی یه کار اساسی و اصولی بکن اون ...

سلام عزیزم ببخشیدشما ازجواب ازمایش  سردرمیارین 

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍