2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام به همگی .دوستان عزیز با عرض کلی معذرت ، شما واسه درمان یبوست چیکار میکنید ؟من روغن زیتون ، الو ...

بذار من برنامه مو بگم ببین از غنی سازی اورانیوم پیچیده تره😁 ولی بازم گاهی بی اثره

صبح ناشتا یک لیوان آب گرم

ناشتا چندتا انجیر خشک

کمی بعد یک لیوان آب کرم دیگه که توش تخم شربتی ریختم

اینا قبل صبحانه بود

بعد خوردن صبحانه تا وقت ناهار کلی آب.... میوه کیوی دو تا در روز. یکی صبح یکی عصر

قبل ناهار سه قاشق غذا خوری روغن زیتون با کمی آبلیمو. خالی میخورم.... بعد روی غذامم روغن زیتون میریزم

دوباره یکی دو ساعت بعد ناهار آب خوردن رو شروع میکنم تا وقت شام

عصر هم دوباره کیوی میخورم

😏

ولی موثرترینش همون آب گرم ناشتاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار من برنامه مو بگم ببین از غنی سازی اورانیوم پیچیده تره😁 ولی بازم گاهی بی اثره صبح ناشتا یک لیو ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم ، انشاالله همیشه سالم باشی ...

مبارکه عزیزم مامان شدنت ..شما قبل ازمایش علایم داشتی ؟

ممنون عزیزم ، نه ، فقط روزایی که امپول hcg میزدم دل درد و یه کم سینم درد می گرفت ولی در کل نه ، اما الان چند روزه که خیلی دل درد دارم ، البته من روز بیست و هفت انتقال هستم 

خانوما حین مصرف قرص ضدبارداری میشه آزمایش پرولاکتین داد؟

واینکه یه آزمایش هست مربوط به ذخیره تخمدان که ربطی به زمان پریود نداره اون چه آزمایشی اسمش؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام  دوستان  عزیزم  من و همسرم  هیچ مشکلی نداریم  ولی متاسفانه  باردار  نمیشم  علت  نامعلوم دکترم  هم رویان  و مطب خصوصی  میرم حالا  یه بارم اردیبهشت  ماه  ivfکردم  نتیجه  نگرفتم  با راهنمایی  بچه  ها  قبل  انتقال  دوم  تیرماه  رفتم  پیش دکتر  در خواست  جنین  ۵ روزه  و آزمایش  انعقاد  خون  دادم  هزینه  ۵۰۰ تومن  شد  آزمایش  کروموزونی  ندادم   فعلا  با این  روش  پیش  بریم  خدا  چی می خواد   ۵ تا  جنین  دارم  واسم  دعا  کنید  فداتون

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من دکترم مشایخی ازاهوازمیام اونجا شوهرم آزو هست یکبارعمل شد که نمونه فریز نکردن چون کیفیتشون پایین ب ...

همسره منم آزو هستش نگران نباش حتما میشه 

به تغذیه همسرت اهمیت بده سری دوم همسرم در حد دو یا سه تا دونه اسپرم داشت ولی سری سوم با تغذیه و کمپرس یخ که رو ب ی ض ه هاش میزاشت برامون ۸ تا جنین تشکیل شد 

انشاءلله بزودی زود مادر میشی دوست عزیز

خداجونم شکرت       
مبارکه عزیزم مامان شدنت ..شما قبل ازمایش علایم داشتی ؟

با شروع داروهام که کلا بدنم داغ میشد و تهوعم شروع شد.دوسه روز بعد انتقالم سرگیجه و تهوع شدیدی گرفتم تا دو روز.دیگه یکمی فعالیت میکردم دل درد میگرفتم.روز 11انتقالم دل درد پریودی زیادی اومد سراغم.طوریکه تا صبح از دل درد تو خواب ناله میکردم.بیدارشدم لکه بینی قهوه ای یک روز داشتم که شک کردم بی بی گذاشتم خداروشکر مثبت شد

خانوما حین مصرف قرص ضدبارداری میشه آزمایش پرولاکتین داد؟ واینکه یه آزمایش هست مربوط به ذخیره تخمدان ...

پرولاکتین رو باید روز اول تا سوم پریودی بدی.فقط شرایطش اینه که تا 24ساعت قبل نزدیکی نداشته باشی که این تو پریودی غیر ممکنه.حداقل 2ساعت از بیدارشدنت گذشته باشه.ناشتا هم باشی.ذخیره تخمدان میشه AMH که فرقی نمیکنه چه روزی با چه شرایطی بدی.

پرولاکتین رو باید روز اول تا سوم پریودی بدی.فقط شرایطش اینه که تا 24ساعت قبل نزدیکی نداشته باشی که ا ...

آها پرولاکتین پس تو پریودی باید باشه یادم نیست پس نمی تونم انجام بدم فردا ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏