2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست

ای جانم، چقدر خوبه جو تاپیک اینقدر مثبت شده

خدایا هزاران مرتبه شکر

مبارک همه مامانیای جدید و انشالله این روند مثبت شدن ادامه دار باشه و هیچ زنی چشم انتظار نمونه

الهی آمین🙏🙏🙏

سلام من دیروز صبح تخمک کشی داشتم الان ببخشید رو دستمال خون دیدم طبیعیه یا دارم پریود میشم انتقالمم ی ...

سهاجون به  دکترت بگو شاید پروژسترون یا استرادیول کم و زیاد کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای چقدر انرژی مثبت....سمانه جون والهام جون مامان شدنتونو تبریک میگم😍😍😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛واااااااااااااااااااااییییییی دست جیغ هورررررررراااااااا🙏🙏🙏🙏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدایا هزارا هزار هزار شکرت 😘😘😘😘😘

مبارکت باشه الهامی جون گوارای وجودت عزیزم لذتشو ببر😋

ان شالله به زودی زود قسمت و روزی همه منتظرای این تاپیک و همه بشه🙏🙏🙏🙏🙏الهی هرچه زودتر سهیلا جون و ثمین جون هم بیان همینطور دل مارو شاد کنن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ترانه جون. خودت کی سیکل جدید روشروع میکنی عزیزم؟

الان ال دی میخورم احتمالا هفته دوم تیر انتقالم باشه،روزشو مطمئن نیستم چون دکترم ده روز اول تیر نیستش  حالا نمیدونم خودش انتقال میده یا یکی دیگه

💙❤💙❤samaneh_m جان مبارکت باشه عزیزم از این به بعد فقط فقط انرژی مثبت و نگاه مثبت داشته باشین و مطمئن باشید بارداری خوبی پیش رو دارین 😘😘😘😘😘😘

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
💙❤💙❤samaneh_m جان مبارکت باشه عزیزم از این به بعد فقط فقط انرژی مثبت و نگاه مثبت داشته باشین و مطم ...

متشكرم و ممنونم چشم حتما فقط انرژي مثبت حس خوب به آدم ميده و آدم آروم ميكنه واسه ادامه راه. فقط يه مقدار نگران عدد بتا تيترم هستم كه ٣٤٠ كه بايد مجدد تكرار كنم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خخخخ پس مقر قربون صدقه رفتن نی نی هامون شده رو دسشویی فرنگی😂 وای خاکستری خیلی بامزه بود که بهشون م ...

آره خراب احساساتمونم😂 تو دستشویی اخه بیشتر حسش میکنم

وقتایی که لباسای یکم تنگ‌میپوشم هم واضحتره...ولی‌چون میخوام راحت باشم همش لباسای گشااااد میپوشم😂میخوام فندقم اذیت نشه اون تووو

اره چیکارشون کنم اخه دست بردار نیستن!باورت نمیشه مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه و پیام میده هرروز هم این سوالو میپرسه که چیزی هم حس‌میکنی؟منم کلافه شدم بخدا

نه بابا واسه ما خانوادش کاملا در جریان ای وی افمون هستن.از روز اول شوهرم گفت بهشون...اوج رازداری شوهرم وقتی بود که بی بی چک زدم مثبت شد و بهشون نگفت تا ازمایش😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان طاعاتتون قبول  بچه ها من سه بسته استراديول خارجي دارم سه ماه پيش خريدم الان لازم ن ...

سلام عزیزم عکس جعبشو و عکس از پشت یو ورقشو میگذاری؟ قینتشم بگو لطفا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستانی ک مثبت شدن هزازان تبریک   برا منم دعا کنید من روز ۵ انتقالم ...سمانه جان شما علا ...

ممنونم به سلامتي گلم... خودم فقط از همه راحع به علائم سوال ميكردم نگران بودم ولي ايلا به علائم كاري نداشته باش... من هيچ علايمي ندارم فقط داغم همين 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
 آره خراب احساساتمونم😂 تو دستشویی اخه بیشتر حسش میکنم وقتایی که لباسای یکم تنگ‌میپوشم هم واضح ...

😂😂😂

لباس گشاد پوشیدنم واسه خودش عالمی داره بپوش گلم خیلیم خوبه😁

شوهر من اون اوایل که حالت تهوعم شروع شده بود جلو مادرش گفت میگن هرکی تهوع داره بچه ش باهوشتره! خلاصه از فرداش هر روز خواهرش و مادرش میومدن میگفتن نهههه بس که دارو استفاده میکنی حالت تهوع داری فقط برا اونه! خخخخ 🙊(حرفا دیگه ای هم میزدن😠) دیگه دیدم هرروز میان یه نظری میدن چند بار جلوشون گفتم وقتی دوروبرم شلوغ بشه یا زیاد حرف بزنن حالت تهوعم بدتر میشه 😅واقعا هم همینطورم دیگه خداروشکر کمتر میان! ولی از شوهرم اطلاعات میگیرن چند روز پیش پرسیده بود شکمش الان چه اندازه ست پهلوهاش بزرگ شدن!! آخه من جلوشون همش یچیزی میندازم روم!

واااای آفرین به راز داری شوهرت😂 منم شوهرمو به زور نگه داشتم تازه هروقت میخواد اذیتم کنه میگه میرم به همه میگم ivf کردیم🤨

الحمدالله❤
ببخشید عزیزم میگم سرچ میکردم نوشته بود آزمایش غربالگری ۱ و ۲ رو باید تو یه آزمایشگاه انجام داد شما ه ...

اره عزیزم من همون ازمایشگاه انجام دادم.ولی دکترم خودش بهم گفته بود اگه تونستی برو بندر.چون اعتقاد داشت دقت دستگاهشون اصلا خوب نیست...راستی اون خانم دکتره تو اینستا جواب منو هنوز نداده...منتظرم ببینم نظرش چیه کلا

و اینکه بنظرم اگه تونستی سلفری رو برو.جدی میگم این کوادمارکر رو دیگه خیلیا قبول ندارن.در موارد خاص میفرستن فقط

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم