2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

واااای روزمو ساااختی دختر..خداروشکر.خدارو هزار مرتبه شکر

خیلی خوشحالم برات الهامی.انگار‌ خبر مثبت شدن خودمو دوباره شنیدم!در این حد ذوق دااارم.جیییییییغغغغغغغغغغغ

وای بیا بغلم 😍🤗

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مبارکه مامان الهام دفه چندم انتقالت بود؟ دکترت و مرکزتم بگو؟  ممنون

عزیزم بزودی قسمت خودت گلم

من بار چهارمم بود و خارج از کشورم گلم وگرنه حتما کمکت میکردم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیز نماز روزه هاتون قبول باشه.

من هم حدود یکماه و خورده ایه میرم مرکز ابن سینا بهمون گفتن باید میکرو کنیم حالا فردا میخایم بریم رضایت نامه و برگه اجازه دکترو بگیریم واسه شروع دوره .دوس دارم زودتر باردار بشم و طعم حاملگی و مادر شدن رو بچشم .بچه ها برام دعا کنید که اولین دفعمه وهمین اولین بار همه چیز عالی پیش بره و منم بیام اینجا اعلام کنم ک مادر شدم ☺

به حق این شبای عزیز دامن همگیمون سبز بشه .امین یا رب العالمین

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
خیلی نامردی ک فک.میکنی کسی دعات نمییکنه😜😜😜

فدای توشم نفسی مهربون.یعنی منم دعا میکنین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیشب نماز استغاثه امام زمان خوندم.....گفتم یاصاحب عصر والزمان،دیگه صبرم تموم شده وتحملم طاق شده،فرجی کنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تشکر خاله ی مهربون😍😘خدا یکی دونه تورو هم حفظ کنه و بخیر خوشی بغل بگیری 😘😍 خودم انقدر گریه کرذم ...

واااااای مباااااارکههههه الهام جون انشالله بسلامتی خداروصدهزارمرتبه شکر بخدا شاید باورت نشه ولی از وقتی کامنتتو دیدم که گفتی پرستار گفته انگاری مثبته دستام میلرزید تا وقتی که عددبتای تپلتو دیدم کلی ذوق کردم برات انشالله ۹ ماه رو بسلامتی بگذرونی 😍😄

الهی قسمت و روزیه همه ی مامانای منتظر این تاپیک 🙇

یدونه بود گلم نه نگفتن تکرار کنی گفتن عالیه خذاکنه همینطور باشه!

الهام جون عزیزم مبارکه بسلامتی بغلش کنی انشالله،،،خیلی خوشحال شدم گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فدای توشم نفسی مهربون.یعنی منم دعا میکنین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیشب نماز استغاثه امام زمان خوندم.. ...

عزیزم.مطمئن باش ب لطف خدا بزودی انتظارت تموم میشه و جواب صبر چندین سالت رو میگیری🙏🙏..همینطور ک همه ما گرفتیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهام جان، مبارکههههههههههههه  اگرچه امروزمون همش وقف شماشد ولی به این شادی بزرگ می ارزه. خد ...

عزیزمممم خیلی از حرفات خوشممم میاد شاد پرانرژی هستی 😍 بذارررر ان شالله نوبت  خودت بشههه براتتتت قر بدممم 😍جان من بازم ازین دعاهای خوب بکن بگو چهارتا بشه😆😍🌹😍😍

منم ذهنم زیاد میره ب سرکلاژ😒 راستی شکمت قلمبه شده.یانه؟تکوناشو چی حس کردی؟

آره فکر کنم چیز بدیه😞

یه قلمبه ی کوچولو مشخصه ‌ولی چون وزنم کم شده زیاد مشخص نیست موقعی رو دسشویی فرنگی میشینم نگاش میکنم میبینم عع معلومه😂😂

تکون که نه حس نکردم نمیدونم زوده هنوز یا من هنوز حس نکردم

الحمدالله❤
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

مبارکه  گلم بسلامتی انشالله بغلش کنی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

دوستان عزیزی که این روزا مثبت شدین مبارک باشه ان شاالله بسلامتی نی نی های نازتون رو بگیرین. میشه با دلای پاکتون و نی نی تو دلیتون برا منم دعا کنین.دعا کنین فردا تو نمونه ای که از بیضه میگیرن اسپرم خوب پیدا کنن.فکر نکنم خدا صدای منو بشنوه حداقل شاید صدای شما  رو بشنوه و دلش به رحم بیاد و در حق ما هم لطف کنه منم بتونم این حس شیرین رو تجربه کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

خدای خوب ومهربونمون...بحق این ماه واین روزای عزیز ک درهای رحمتت بازه..همینطور ک این دوروز دل چنتا از دوستامون رو با خبر خوش مادری شاد کردی...لطف و رحمتت رو شامل تک تک دوستان منتظرمون بکن ک بزودی طعم شیرین مادری رو بچشن..آمین یا رب العالمین🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکه عزیزم.میشه از علایمت بگی چجوری بودی

گلم تا روز ۸ انتقالم علایمی نداشتم فقط شب ۸ انتقالم تخمدانم خیلی درد داشت بطوری که نمیتونم نه بخوابم و راه برم حالت پریودی گاهی داشتم و س ی ن ه ا م درد دارن 

الانم هردوتخمدانم درد میکنه ! حرارت بدنم بالا رفته دست و پاهام گرمه 

کلا همه جام درد داره😆 

یدونه بود گلم نه نگفتن تکرار کنی گفتن عالیه خذاکنه همینطور باشه!

اي جانم يكي يه دونه 😍😍😍خدايا شكرت 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦