2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست

بچه ها جواب من بدید شیطون گولم زده میخوام از شما مشورت بگیرم من همونمه ای وی افم  کنسل شد iui تبدیل شد حالا Iuiهم کنسل شد دکتر گفت فولی هات زیاده برایiui من فولی 20 و19 و 17و17و12و12و13 دارم روز 12 سیکلم دکتر بهم آمپول آزاد سازی نداد گفت شکمت آب میاره خوب نیس طبیعی برو اقدام من شیطون تو جلدم رفته میگم برم ی آمپول آزاد سازی بگیرم بزنم  به نظرتون شاید حامله شدم؟؟؟؟؟؟؟ 

...... 
عزیزم گوارای وجودت.مبارکت باشه.التماس دعا

چشم عزیزم حتما دعاگو هستم از خدا میخوام هرکسی منتظره دامنش سبزبشه 🙏🏻قسمت خودت بزودی گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم پسر قند عسلت مبارکت باشه ان شاالله دامادیش😘💃💃 من ۱۶ هفته و چند روزه هستم😊  راست ...

فدات عزیزم😚

اره جفتم.پایینه.منم تیرکشیدنو دارم.. ولی دکتر گفت اینا بخاطر اینه رحم داره جا باز میکنه وبزرگ میشه...

شاید جفت هم بی تاثیرنباشه منم ترجیحا استراحت میکنم تا انومالی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم باورت بشه چون ی جوجه کوچولو تو وجودته الان😍بتات هم خیلی خوبه.حالشوووببر

اشكم بند نمياد 😭😭😭خدايا اين حال خوب و نصيب هركسي كه دوست داره و آرزوشه بكن 🙏🙏🙏ممنونم از حال خوبي كه بهم دادي 🤗🤗🤗🤗🤗🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها جواب من بدید شیطون گولم زده میخوام از شما مشورت بگیرم من همونمه ای وی افم  کنسل شد iui ت ...

عزیزم وقتی دکتر گفته ممکنه شکمت اب بیاره پس ریسک نکن وحرف دکتر گوش کن.سلامتیتو ب خطر ننداز...همون طببعی برو اقدام انشاءالله مامان میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها جواب من بدید شیطون گولم زده میخوام از شما مشورت بگیرم من همونمه ای وی افم  کنسل شد iui ت ...

عزیزم اصلا اینکارو نکن.تخمدانات میترکنا خدا نکرده دختر...من واسه ای یو ای یه سری اینطوری شد تخمدانام.دکتر خیلی بهم تاکید کرد که نزن امپولو.گفت خیلی خطرناکه.اقدام کن.بحق این ماه مبارک ان شاء الله دو سه قلو باردار میشی ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

الهی به حق این ماه عزیز به حق دامن پاک حضرت فاطمه زهرا قسمت میدم شادی ک دیروز و امروز نصیب چهار تا آبجی گلمون کردی هر چی زودتر نصیب بقیه آبجیای منتظرمون بکن و ما رو دوباره و دوباره و دوباره خاله کن.آمین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اشكم بند نمياد 😭😭😭خدايا اين حال خوب و نصيب هركسي كه دوست داره و آرزوشه بكن 🙏🙏🙏ممنونم از حال خو ...

مبارکه عزیزم

دفه چندم انتقالت بود؟ فریز بود جنینات و چند تا چند روزه انتقال دادی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزممم برام دعاکنید هفتخ اینده وقت داده برای فسقلی🙏🏻🌹

وای قربون‌ اون فسقلی😍😍 خدایی که امروز دستتو گرفت کمکت میکنه همچی عالی پیش بره توکل به خودش عزیزم...

الحمدالله❤
ای خدا شکرت دختر تو ک ما رو دیوونه کردی من از دیروز صب هی میام ببینم چ کردی.خدا رو هزار مرتبه شکر وا ...

😆😆خاله مهربونش ببخش 

اگه بدونی خودم چند شبه خواب ندارم  پرستار دید رنگم پریده اومده نازم میکرد میگفت حالت تهوع داری بهش گفتم دلت خوشه درد پریودی میترسم منفی باشه دیدم ماچم میکنه میگه لوبیاات چسبیده😆 

عزیزمم برام دعاکن نگرانیها الان شروع میشه خیلی دوران پراسترسی هست 😣

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم جنیتم سه روزه بود و یخ زده😆 اخرین جنینم بود 

الهام جان،

مبارکههههههههههههه 

اگرچه امروزمون همش وقف شماشد ولی به این شادی بزرگ می ارزه.

خدایا یه جنین الهام،دوقلوی همسان بشن😂😂😂😂😂😂😂الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
الهی به حق این ماه عزیز به حق دامن پاک حضرت فاطمه زهرا قسمت میدم شادی ک دیروز و امروز نصیب چهار تا آ ...

ان شالله ان شالله 🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️😭😭😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦