2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
نگران نباش فداتشم ان شاالله ازمایش تو همه چیش خوب باشه.یه جورایی تقصیر خودم شد چون انا جون گفته بود ...

۱۲ روز دیگه سونو میدی؟ سونو خوب باشه دیگه دکتر آزمایش دیگه ای نمی نویسه؟ 😢😢😢وای یعنی ممکنه تو کوادمارکر ریسک بزنن ؟ تو دابل مارکر همه ی گزینه هاشو واسم low risk زده بود بازم واسم آزمایش کوادمارکر نوشت اگه الان تو این ریسک بزنن چی میشه پس😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ روز دیگه سونو میدی؟ سونو خوب باشه دیگه دکتر آزمایش دیگه ای نمی نویسه؟ 😢😢😢وای یعنی ممکنه تو کوا ...

اره ۱۲ روز دیگه سونو میدم.دکتر گفت اگه سونوت خوب بود همه چی تموم میشه و با خیال راحت دیگه هیچ ازمایشی نداری.اما اگه خدای نکرده سونو چیزی دید باید امنیوسنتز انجام بدی!گفت برای ما همین ریسک های پایین هم مسئولیت داره و بعدا ممکنه کسی مدعی شه که‌چرا نفرستادی برای فلان ازمایش....

چه‌میدونم خواهر.‌.ولی تو از این فکرا نکن ان شاالله جایی که تو ازمایش میدی دقت دستگاهاشون خوبه و همه چی برات خوب باشه...ولی اگرم خدای نکرده ریسکی زد شک نکن ازمایش قابل اعتمادی نیست.چون من توی همین نی نی سایت خوندم نوشته بودن این ازمایش از طرف دکترا رد شده کلا و دیگه کسی تجویزش نمیکنه.چون خطا زیاده توی این ازمایش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان گلممم از تک تکتون متشکرم واقعا که اینقدر بهم محبت دارید 😍😘🌹🌹  قابل باشم امشب به یاد ...

انشأالله ایندفعه شما خبر خوش بدید تو همین تایپیک 🙏🙏💖💖

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره ۱۲ روز دیگه سونو میدم.دکتر گفت اگه سونوت خوب بود همه چی تموم میشه و با خیال راحت دیگه هیچ ازمایش ...

خوب وقتی خوب نیست چرا تجویز میکنن😢من دیگه خسته شدم از این مسخره بازیا دکتر لعنتی میگه سونوت و آزمایش خیلی خوبه بازم یه گیر الکی پیدا کرد که واسم استرس درست کنه.من دیگه این آزمایشو تو اون آزمایشگاه قبلی نمیدم میرم جای بهتر

خواهر شوهرم دیر ازدواج کرد ۴۰ سالش بود بعد ازدواجش فهمید که زخم رحم داره و رفت فریز کرد بعد لاپرا کر ...

مرسی گیسو جانم.خداروشکر که نی نیش صحیح و سالم بوده..برای نی نی من هم دعا کن.عزیزم ریسک براش چند زده بود؟یادت نیست؟

من خیلی شنیدم که یکی از فاکتورهایی که روی این ازمایش تاثیر میذاره سن هست.یعنی (۳۵ به بالا رو همینجوری ریسک بالا میزنن بخاطر بررسی های بیشتر.و البته خوب پولی هم درمیارن از این راه ها...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب وقتی خوب نیست چرا تجویز میکنن😢من دیگه خسته شدم از این مسخره بازیا دکتر لعنتی میگه سونوت و آزمای ...

دکترت دقیقا عین دکتر منه.هنوز نشده برم مطبش وقتی میام خونه ارامش داشته باشم

همیشه بعد رفتنم به هم ریختم.کاش یکم درک داشتن و زن باردار رو انقد توی استرس نمینداختن.ولی من مطمئنم از ته قلبم که نی نیامون سالمه.فقط خودتو سرگرم کن.هرکاری حواستو پرت میکنه انجام بده تا ببینیم چی میشه.ان شاالله نی نیامون صحیح و سالم میان بغلمون

من که سونو برم خیالم راحت بشه.دیگه‌دکتر خودشو بکشه کار اضافه ای انجام نمیدم.حتی همین ازمایش هم لازم نبوده برای امثال من و تو

ممنون عزیزم، ان شاالله که زودتر پریود بشی و دردات کم بشه گر چه من بعد از پریودم هم باز درد داشتم،که ...

من دردام تقریبا خیلی جزئی و کم شده الحمدالله 

فقط میگم پریود بشم ک مثلا اگه خطری چیزی باشه کاملا رفع شده باشه 

شما چندتا تخمک مگه داشتین ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اره فداتشم میدونم روتینه.ولی این ازمایش کوفتی جز دلهره چیزی نداره...کاش فقط همون سونو ها رو انجام می ...

عزیزم قابل باشم دعاگوی تک تکتونم...

تو هم اصلا استرس نگیر...خودتم ک میگی اونجا اصلا دستگاهاشون مجهز نیست براهمین احتمال کم وزیاد زدن رنج ها رو دارن...مطمئنم سونو میدی و میبینی ک فسقلت خوبه خوبه و خیالت راحت میشه مامان کوچولو😚🌺

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه‌ها من همین الان رسیدم خونه.اول ازمایشمو دید گفت اسکن منفی زده برات ولی ریسک سندروم داون رو ۱:۱۱۶ ...

نگران نباش عزیزم ان شاءالله چیزی نیست و خطای دستگاهه و نی نی سالمه🙏🙏

خدا جونم شکرت...
عزیزم قابل باشم دعاگوی تک تکتونم... تو هم اصلا استرس نگیر...خودتم ک میگی اونجا اصلا دستگاهاشون مجهز ...

مرسی عزیزم

ان شاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری❤

نگران نباش عزیزم ان شاءالله چیزی نیست و خطای دستگاهه و نی نی سالمه🙏🙏

ان شاالله عزیزم.التماس دعا خانمی❤

آره عزیزم ولی ترس من از انتقال واینا نیست من بخاطر فیبروکیستیک سینم تا الان عقب انداختم وگرنه همون ا ...

آها متوجه شدم من فک کردم از عمل می ترسی ،انشالله به حق همین شب عزیز همین بار نتیجه می گیری عزیزم الهم صل علی محمدوآل محمد

درسته منم میگم دیگه هرچی داره می گذره دیر میشه سن میره بالا باید بلاخره شروع کنیم توکل بخدا انشالله که همه ی منتظرا نتیجه ی این همه سختی و صبرشونو همین امشب از خدا بگیرن الهی آمین.