2777
2789

قبلا پیام داده بود به بهونه این که اوایل ترم نیومده بود ازم جزوه میخواست

جزوه رو که فرستادم عصرش کلاس داشتیم تموم ک شد پیام داد امروز کلاس نیومده بودی

منم جواب این پیامشو ندادم رسمی صحبت کردم و جزوه رو فرستادم

خودش فهمید چه مدلیم...

بعد عکس یسری تمرین میخواست الان براش فرستادم

بعد ازم پرسیده برای میان ترم فیزیک چیکار میکنی

چی بهش بگم

میخوام یه جواب خانومانه و قشنگ باشه در عین حال وایب اینو بده که زود صمیمی نمیشم ولی خب خیلیم رسمی نباشه

بیاید ببینم چی به ذهنتون میرسه 

یجوری بگید ک همون پیامتون و کپی کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترم بعد بلاک میکنهپسرا خیلی عنن تو زرنگ باش زودتر برین بشالان پشتت میگه دختره هی پیام میده

خب زشته بد صحبت کنم

همین که رسمی و خانومانه برخورد کنم منظور و میرسونه دیگه؟

الان چجوری جواب بدم

دختره؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
این چ سوالیه؟😑من جات بودم هر چی ک لازم داشت براش میفرستادم چون ممکنه ی دفه ی بعد من نتونم بیام و من ...

جزوه و اینا ک هرچی میخواست براش فرستادم

الان ازم پرسیده برا فیزیک میانترم برنامت چیه اینو میگم چجوری ج بدم

از چند روز قبل برنامه میریزم می‌خونم  

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺