2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
با دکتر زنان منظورم بود چون شاید به عوارض داروهات اشراف داره....  ولی ظاهرا آزی جون مشکل نداشت ...

به دکترم میگم آره آزی جون خداروشکر که مشکلی نداشت خلاصه اینکه راهیه که باید برم انشاالله توکل به خدا که مشکلی پیش نمیاد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر روز خوبی بود امرور

su# تبریک مامان شدنت...

انشاله بحق عزیزان زهرا فردا الهام جون و هرکه از داره مثبت باشه.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بستگی داره من دیدم بعضیا استرادیول نداشتن....  دکترت تشخیص میده...

باشه ممنون آنا جون ببخش اگه زیادی سوال میپرسم خیلی استرس دارم هر چی نزدیکتر میشم

ایشالا عزیزم ممنونم .وقتی رفتی پیش دکترت بیا منو ریپلای کن بهم خبر بده چی گفته و نتیجه چی شده.میدونم ...

افرین دقیقا به منم گفت ریسک سندروم برای نی نیت رد شده قطعا.ولی باید این ازمایشو بدی...همین!

ان شاالله همه ی نی نیا صحیح و سالم میان بغل ماماناشون

چشم حتما برگشتم اینجا خبر میدم و تورو ریپلای میکنم دوستم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انعقاد چجوره عزیزم تو همین ازمایشهای ایمنی نیست یعنی ؟ تا فردا برم بگم برام بنویسه 

نه عزیزم جداست.... 

بحث ایمتی و انعقادی جدان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من روزی ۶ تا استرادیول میخورم  هر چی دکتر گفت همونو عمل کن 😁

واقعا😳😳من سینه هام فیبروکیستیکن الانم دارم ضدبارداری میخورم واسه شروع تیر می کشن خدا خودش بخیر کنه وگرنه اصلا حرفی نبود خوردنشون😢😢

انتقال سوم

خيلي تبريك ميگم عزيزم، ميشه خصوصيتو چك كني؟

شما سه بار پانكچر شدي؟

ميشه نتيجه آزمايش ايمني تون رو بفرستي اگر ميشه؟ ميدوني من يكي از سي دي هام نزديك رنجه ميخوام ببينم شمام نزديك رنج دارين كه بهتون گفته باشن دارو نميخواد؟

...
ای بابا .. اخه ماها ک منفی شدیم همش دنبال علتیم. اخه من abو    aو b  داشتم.تازه سری ا ...

عزیزم هچینگ مال قبل بلاست شدنه دیگه بلاست بشه ضخامت پوسته مطرح نیست که..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه ممنون آنا جون ببخش اگه زیادی سوال میپرسم خیلی استرس دارم هر چی نزدیکتر میشم

عزیزم هر چقدر دوست داری بپرس.... 

حالتو میفهمم.... 

عزیزم هر چقدر دوست داری بپرس....  حالتو میفهمم....

ممنون که هستید ممنون که وقت میزارید کاش بتونم مثبت باشم تو این راه وآرامش داشته باشم حداقل کاش این ترس لعنتیو این استرسو خدا ازم دور کنه🙏🙏🙏

عزیزم هچینگ مال قبل بلاست شدنه دیگه بلاست بشه ضخامت پوسته مطرح نیست که..... 

اها، خب همش ب من ميگن غيرعادي كلفت بود زونا و مجبور شديم هيچينگ كنيم، تَح دلمو خالي ميكنن دلم ب نينيام يه جوري ميشه با اين حرفاي مزخرف نااميد ميكنن همون روز انتقال

...
واقعا😳😳من سینه هام فیبروکیستیکن الانم دارم ضدبارداری میخورم واسه شروع تیر می کشن خدا خودش بخیر کنه ...

اینو به دکتر بگو 

خدا خودش کمک میکنه انشاالله 

منم درد میکنه سینه هام و تیر میکشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خيلي تبريك ميگم عزيزم، ميشه خصوصيتو چك كني؟ شما سه بار پانكچر شدي؟ ميشه نتيجه آزمايش ايمني تون رو ...

ببین من سه بار پانکچر شدم

پانکچر اول ۴ تا جنین طی دو انتقال 

پانکچر دوم ۲جنین بدون انتقال(دکترم گفت بهتره تعداد جنین هات بره بالا بعد انتقال بدیم)

پانکچر سوم ۳ جنین و یک انتقال

از سی دی ها من cd 56 cd16 cd19 رو چک کردم

الان اعدادش همرام نیس پیدا کردم می فرستم برات اما تو رنج نرمال بودن

رنج نرمال سی دی نیاز به درمان نداره