2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
خب خداروشکر.دقیقا مثل من شدی عزیزم.من سونو و ازمایشم خوب بود فقط بخاطر یه فاکتور papp.a  دکتر ب ...

عزیزم مال شما چی شد جوابش؟ اخه چرا هر مرحله ای رو رد میکنیم یه استرس دیگه میذارن جلو پامون از الان باید نگران باشم تا هفته ی ۱۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاكستري جون خوبي؟ سلام شما تو آزمايش ايمني تون سي دي ٥٦ تون چن بود؟

سلام محیا جونم خوبی گلم؟اتفاقا تو فکرت بودم

ان شاالله به زودی تیکر خوشگلتو ببینم

عزیزم من ازمایش ایمنی انعقادی رو نداده بودم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم مال شما چی شد جوابش؟ اخه چرا هر مرحله ای رو رد میکنیم یه استرس دیگه میذارن جلو پامون از الان ب ...

اصلا نگران نباش.من شبی که دکترم اینو گفت اومدم اینجا بخدا گریه میکردم...درد و دل کردم همه خیلی کمکم کردن گفتن این اصلا چیز مشکوکی نیست....و واقعا سرچ کردم دیدم اصلا چیز بدی نیست بالا بودن این فاکتور.و خیلیا توی ازمایشا براشون کم و زیاد میشه این چیزا ولی نی نیشون صحیح و سالمه و این فاکتورا وابسته به خیلی چیزای دیگه ست....من حتی اینجا سرچ کردم دیدم هیچکس درمورد بالا بودن این فاکتور چیزی ننوشته و اکثرا برای کم بودنش نگران بودن...بعد ازی‌جون لطف کرد برای اینکه منو از استرس دربیاره زنگ زد از همسرشون پرسید و ایشون هم گفته بودن اصلا چیز بدی نیست و ممکنه بخاطر ای وی اف و اینا هم باشه..و میتونه نشونه ی بزرگ بودن جنین هم باشه!خلاصه خیلی چیزا از جمله نژاد و ... توی این فاکتور دخیل بودن...من بعدش خیلی اروم شدم ولی همچنان همه جا سرچ میکردم!!!

در نهایت گفتم کاری از من برنمیاد و باید این ازمایشو بدم برای راحت شدن خیال خودم...اما بهت قول میدم هیچ مشکلی نیست.و دکترا بعضیا استاد استرس دادن به زن باردار هستن!ولی نگران نباش ازمایش هفته ی ۱۶ هم مثل همونه فقط یکم دقیقتر بررسی میکنه و خیالتو راحت میکنه.منم تا وقتی دکترمو نبینم خیالم راحت راحت نمیشه که!

و اره موافقم هر مرحله که میریم یه استرس جدیده😑این فندقا میخوان ماها رو حسابی آزمایش کنن😀چون خیلی حساسیم.

ولی بهت قول میدم ازمایش هفته ی ۱۶ که دادی عالی خواهد بود.به‌من اعتماد کن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منظورم اينه واسه چه سي دي اي ميدن؟

متوجه نشدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورم اينه واسه چه سي دي اي ميدن؟

آهان والا من کلی از سی دیام بالا بودن..... 

ولی برا ١٩ هم دیدم بدن برا ۵۶ م دیدم میدن.... 

برا من 16 و 56 و 19 و 5+19 و 16+56 بالا بودن.... 

براش سرم و پرد هردورو داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه ميدونم هر دفعه ميگن خيلي خيلي كلفت بود دورشون و هيچينگ كرديم و هر دفعه يه حرفي ميزنن

ای بابا .. اخه ماها ک منفی شدیم همش دنبال علتیم. اخه من abو    aو b  داشتم.تازه سری اول  b رو انتقال ندادن مثلا بهترینارو انتقال دادن اما نمیدونم چند روزه بودن. نوشته بود ۸ سلولی و بالاتر. 

جنینات از همون اولین روزشون پوسته کلفت بود یا روزای ۳ ب بالا اینجوری شدن. بلاست بشن بازم پوسته کلفته؟ علت رو دکتر چی گفت؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنونم عزيزم، خيلي ناراحتم ديگه از دست خودم خسته شدم

چرا ناراحتی دورت بگردم؟عزیزم یکم ذهنتو آزاد کن..من دلم روشنه‌مامان شدنت نزدیکه...فقط انقد خودتو اذیت نکن❤

به من گفت دوتا پری دیگه بیام اونجا تازه دارو بگیرم برای کاهش ضخامت رحم  هنوز پریود نشدم ای کاش ...

ممنون عزیزم، ان شاالله که زودتر پریود بشی و دردات کم بشه گر چه من بعد از پریودم هم باز درد داشتم،که یه چند روزی میشه بهترم، گفتم که اگه درد داشتی بعد از پریودت هم نگران نشی

اصلا نگران نباش.من شبی که دکترم اینو گفت اومدم اینجا بخدا گریه میکردم...درد و دل کردم همه خیلی کمکم ...

ایشالا عزیزم ممنونم .وقتی رفتی پیش دکترت بیا منو ریپلای کن بهم خبر بده چی گفته و نتیجه چی شده.میدونم که بچه هامون هیچ مشکلی ندارن فقط این آزمایشا باعث استرسمون میشن امروزم دکترم گفت خیالت راحت مشکل کروموزومی نداره ولی خوب باید آزمایش خون بدی باز

مریم جون  قبل شروع بعصی مکملا بهتره اول مولتی ویتامین شروع بشه من قبل ای وی افم یکماه مولتی ویت ...

ممنون عزیزم .....راهنمایی خوبی کردی.فقط مولتی ویتامین ایرانی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،