2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
یجورایی اینجا سرزمین آنا داناست خدا خیرش بده و دو تا نی نی نازشو براش نگهداره 

دقیقااا.خدا حفظش کنه در کنار خانواده ی مهربونش همیشه خوشبخت باشن❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت دعام کن بیام بهتون خوش خبری بدم😘😘😘

عزیز دلم اصل کار سونوت بوده که الحمدالله خوب بوده... شک نکن که آزمایشتم خوبه...

فکر منفی ممنووووووووع🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈

کدوم شهری؟؟

من ازمایش غربالگری صب دادم ،شب جوابش حاضر بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم اصل کار سونوت بوده که الحمدالله خوب بوده... شک نکن که آزمایشتم خوبه... فکر منفی ممنووووووو ...

فدای شما عزیزم ایشالا که خوب باشه.من بوشهرم عزیزم کاش واسه منم زود میدادن اینقد نگرانی نمیکشیدم آزمایش شما خوب بود؟ شما هم ivf کردین؟

همون دو بند انگشت خب خیلی بزرگه چیه؟! من اصلا بعد پانکچر نتونستم ازش استفاده کنم

نه دو بند انگشت کمتره.ببین گلم شیافش کاملا روغنیه و اصلا اذیتت نمیکنه.من شیاف قبلیم عین قرص بود.خشک بود.همین اندازه اما خشک...پهن بود اصلا بدجورا😂

این سیکلو خیلی بهتره برای استفاده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدای شما عزیزم ایشالا که خوب باشه.من بوشهرم عزیزم کاش واسه منم زود میدادن اینقد نگرانی نمیکشیدم آزما ...

آره عزیزم خوب بود... حقیقتش من اصلا فک نمیکردم به جواب. از همون اول مبنارو میذاشتم به خوب بودن🍀☘

توام شک نکن که همه چی اوکیه❤

اره منم مامان ivfام‌‌‌..🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
حالا شد دوست عزیزم پس بیمارستان شده ۳۰۰ تومان بقیه هزینه برای داروتون بوده. چون بچه ها که تازه وار ...

سلام خانومی، شما چند روز قبل از انتقال پی ار پی انجام دادید؟ برای من تاریخ انتقالم چهارشنبس و چون دوشنبه تعطیله گفت یکشنبه بیا؟ الان هرچی میخونم زده دو روز قبل باید انجام بشه

اره دکتر بهم گفت  دیشب تا صبح مردم زنده شدم  زنگ زدم دکترم گفت اروم باش میگم دستیارم بیا ...

عزیزم من از روز اولی که بستری شدی بیمارستان دارم پستاتو می خونم و هرلحظه به یادتم خیلی متاسفم انشالله خیلی زود همه چی روبراه بشه و یه نتیجه ی عالی بگیری و این روزای سختو فراموش کنی ... 

مگه چنتا تخمک داشتی که اینجوری هایپرشدی ؟دکتر مگه چک نمی کرد تخمکا و وضعیت بدنتو که حداقل نزاره به این مرحله برسی پس اون دکتر چیکاره بوده آخه ؟! 😔

سلام استرادیول و گفته روزی۳تا بخورم میشه افطار یکی بخورم و سحر ۲تا؟

نه عزیز باید هر 8ساعت بخوری.مگه مجبوری دوستم روزه بگیری تو این شرایط.باید بدنت قوی باشه نه اینکه با روزه ضعیفش کنی که نتونی بچه نگه داری.روزه هاتو بذار بعد زایمانت عزیز جان

سلام خانومی، شما چند روز قبل از انتقال پی ار پی انجام دادید؟ برای من تاریخ انتقالم چهارشنبس و چون دو ...

مشکلی نیست میشه اون موقع.پی آر پی ی کار تحقیقاتیه صددرصدی نیستش که اینقدر نگرانش هستین.انشالله نتیجه بگیرین

عزیزم شما پانکجر شدی؟ اینهمه زجر کشیدی ،الان در چه مرحله ای؟

اره عزیزم ۲۹ پانکچر شدم 

هایپر شدم و دارم همچنان درد میکشم دوبار اب شکمم کشیدن 

عزا گرفتم دوباره یکی دوساعتی نفسام سنگین شده و حس میکنم شکمم داره اب میاره 

توروخدا دعام کنین خستم شد 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم من از روز اولی که بستری شدی بیمارستان دارم پستاتو می خونم و هرلحظه به یادتم خیلی متاسفم انشالل ...

قربونت عزیزدلم ببخشید اگه ناراحتتون کردم 

تخمدونم یکهو واکنش شدید داد 

۳۰ تا تخمک داشتم تو اخرین سونو دکتر گفت ۱۵ تا دارم نمیدونم چجور دوبل شد و ب این حال افتادم 

دعام کنید بخدا دیگه خسته شدم همه تا نهایت هفت روز بهتر میشن دکتر امروز میگه بدنت ضعیفه تا ده روز اینجا باید بمونی یعنی تا دوشنبه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم اگه ریسک هایپری داری باید بیشتر از اینا این رژیمو جدی بگیری.... 

نمی دونم ولی بیشتر بی خیالم چون ننیخوام همون موقع انتقال بدم بین تخمک کشی وانتقالم فاصله هست بازم بنظرتون مهمه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏