2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اره من هر کیو دیدم سونوش خوب بوده و آزمایشش ریسک زده بعد که آزمایشای تکمیلیِ دیگه ای داده و کلی استر ...

فدات گلم.ان شاالله برای هممون همه چی خوب باشه

هیچی فقط نمونه خون گرفتن.همین.هیچ شرایطی هم نداشت...فقط‌گفت سونوهاتو بیار تا هفته ی حاملگیتو برات حساب کنیم.من شنبه که فکرمیکردم تازه دارم وارد ۱۶ میشم حساب کرد گفت الان ۱۶ هفته و ۳ روز هستی‌...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حالا شد دوست عزیزم پس بیمارستان شده ۳۰۰ تومان بقیه هزینه برای داروتون بوده. چون بچه ها که تازه وار ...

ممنون عزیزم.اره دیگه من تو همه پست هام میگم که دارو پای خودتونه.البته بمن امپول زیاد داد که گرون شد.بقیه نصف من امپول میزدن.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم.ان شاالله برای هممون همه چی خوب باشه هیچی فقط نمونه خون گرفتن.همین.هیچ شرایطی هم نداشت...ف ...

این کوادمارکر همون غربالگری دو هست؟ بعد آنومالی سونو ؟ چه چیزایی هستا من سر درنمیارم😆

این کوادمارکر همون غربالگری دو هست؟ بعد آنومالی سونو ؟ چه چیزایی هستا من سر درنمیارم😆

اره من چندجا خوندم گفتن کوادمارکر همون غربالگری دوم هست(که قبلا میگفتن باید انجام داد ولی تازگیا یا سلفری مینویسن اگه مشکلی باشه یا هم کلا هیچی)

منم زیاد سر درنمیارم گلم.فقط میدونم بعد ان تی سونوی آنومالی داریم.این ازمایشی که من دادم هم ظاهرا خیلی از دکترا قبولش ندارن و اگه همه چی مرحله ی اول خوب باشه دیگه نمینویسنش...یعنی ان شاالله ازمایشت اوکی باشه یه سونو داری هفته ی ۱۸ به بعد...دیگه فکرکنم ازمایش اینا نداریم تا همون قند بارداری اینا😁دیگه چیزای استرس زا نداریم بنظرم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره من چندجا خوندم گفتن کوادمارکر همون غربالگری دوم هست(که قبلا میگفتن باید انجام داد ولی تازگیا یا ...

قربونت برم مرسی که با حوصله بهم جواب دادی 😘😘😘هر وقت میام اینجا فقط شما و آنا جون جوابمو میدین ممنونم که وقت میذارین

قربونت برم مرسی که با حوصله بهم جواب دادی 😘😘😘هر وقت میام اینجا فقط شما و آنا جون جوابمو میدین ممن ...

فدات خانمی.کاری نکردم

اینجا همه ی بچه ها مهربونن و تو هر زمینه ای اطلاع داشته باشن وقتی انا جون سرش شلوغه یا کاری داره معمولا جواب میدن

دکترمون هم آنا جونه که خدا عمر با عزت بهش بده 😍😘

مواظب خودت و فسقلیت باااش.ان شاالله جواب ازمایشت هم عالی عالی باشه و ریسکها در پایینتر حد باشه که اصلا نیازی به آزمایش دیگه ای نباشه

بچه ها واسه من شیاف فرتیژست ۴۰۰ واژینال نوشته از زمان پانکچر ۰ندتاشو دارم اینا خیلی بزرگند اگه خارجیشو پیدا کنم کوچیکترند؟ اونام ۴۰۰ هستند؟

یادم پارسال که iui کردم شیافام خیلی کوچیک بودن فرانسوی بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام استرادیول و گفته روزی۳تا بخورم میشه افطار یکی بخورم و سحر ۲تا؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فدات خانمی.کاری نکردم اینجا همه ی بچه ها مهربونن و تو هر زمینه ای اطلاع داشته باشن وقتی انا جون سرش ...

یجورایی اینجا سرزمین آنا داناست

خدا خیرش بده و دو تا نی نی نازشو براش نگهداره 

بچه ها واسه من شیاف فرتیژست ۴۰۰ واژینال نوشته از زمان پانکچر ۰ندتاشو دارم اینا خیلی بزرگند اگه خارجی ...

عزیزم سیکلوژست هم ۴۰۰.. کوچیکم هست. من ک دکترم میگفت حتما خارجی باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها واسه من شیاف فرتیژست ۴۰۰ واژینال نوشته از زمان پانکچر ۰ندتاشو دارم اینا خیلی بزرگند اگه خارجی ...

عزیزم من ایرانیشو تا حالا ندیدم...ولی خودم سیکلو گرفتم که خارجیشه

اندازه ی یه بند انگشت و نصف تقریبا..

اره سیکلو هم ۴۰۰ داره فکرکنم ۲۰۰ هم داشته باشه

عزیزم غربالگری اول همون سونوی ان تی و آزمایششه...

غربالگری دوم سونوی آنومالی.. حالا بعضی دکترا آزمایشم که همون سلفری یا niptهست رو هم مینویسن..

دکتر من اینا همرو که نوشت بماند،اکوی قلبم تو ۲۰ هفته نوشت برام.

حالا رسیدم ب آزمایش قند و سونوی وزن جنین که اخر خرداده‌☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم من ایرانیشو تا حالا ندیدم...ولی خودم سیکلو گرفتم که خارجیشه اندازه ی دو بند انگشته تقریبا..یک ...

همون دو بند انگشت خب خیلی بزرگه چیه؟! من اصلا بعد پانکچر نتونستم ازش استفاده کنم