2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
افرین منم همینطور تو زندگیم هیچوقت چیزی رو راحت بدست نیاوردن برا هر موردی خیلی سختی کشیدم امروز ...

الهی آمین مرسی از دعای قشنگت قربون دلت الهی خدا شادت کنه و دردات تبدیل بشن به یه بارداری طبیعی. تو مشهد یه خانومی با من بود اومده بود انتقال بده که دیدن بارداره از خدا میخوام همون حس قشنگ بیاد سراغت

الهی آمین مرسی از دعای قشنگت قربون دلت الهی خدا شادت کنه و دردات تبدیل بشن به یه بارداری طبیعی. تو م ...

ان شالله🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااممم دوست جونیا😘😘😘 من دی ماه انتقال منفی داشتم پریود بهمن چند روز عقب افتاد و پریود اسفندسر وقت بود ، پریودام همیشه منظمه ، تو فروردین ۵ روز عقب افتاد ، این ماه ۷ روزه عقب افتاده ، از چند روز قبل موعد پریودی دل درد و کمردرد و تیرکشیدن تخمدانها رو داشتم تا الان ، از خوش خیالی زیاد😁 بی بی هم زدم طبق معمول منفی🤣🤣😁😁 بنظرتون طبیعیه؟ حوصله دکتر رفتنم ندارم ، عفونتم ندارم 😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نگران نباش طبق گفته شون عمل کن.... انشالله خیره.... کی میری آز؟

سلام انا جون

من امشب که 17انتقالم بود رفتم از دادم متاسفانه ایندفعه هم خدا منو لایق ندونست که هدیه اشو بهم امانت بده..

خدایا قلبم شکسته به حق دل شکستم قسمت میدم هیچ زنی رو در ارزوی مادر شدن نذار..

خدایا اخه مگه تو رویاهام کم براش مادری کرده بودم که تو واقعیت نمیخواستم بکنم؟خدایا کدوم گناه منو همسرم انقدر کبیره بود که تاوانش اینهمه سنگینه؟

خدایا من همون بندتم که بهم یه کاسه ی صبر دادی..حواست بهم باشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام انا جون من امشب که 17انتقالم بود رفتم از دادم متاسفانه ایندفعه هم خدا منو لایق ندونست که هدیه ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم خدای مهربون خیلی بزرگه حتما صلاح و خیری هست امیدتو از دست نده 

سلام انا جون من امشب که 17انتقالم بود رفتم از دادم متاسفانه ایندفعه هم خدا منو لایق ندونست که هدیه ...

منم دقیقا حس تو را دارم

تازه دیگه جنین هم ندارم و باید از اول پانکچر کنم

نمیدونم واقعا خدا چرا با ما اینکارو میکنه

من باهاشون پانکچرکردم.تااینجاکه راضی بودم.خپ یکی از بهترین دکترها تو این زمینه هستن

عزیزم میتونم بپرسمبرای چی پیشنهاد پانکچر دادن مشکل شما چی بود من تازه دیروز بهار آزمایش دادم فقط هزینه آز 1800 میلیون شد با دفترچه تامین اجتماعی

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام نفسی جان مگه الان خونریزی داری؟ 

سلام.عزیزم..الان ندارم خداروشکر

4روز پیش یهو خونریزی کردم خداروشکر بخیر گذشت ومشکلی برابچه نبود..پشت جفتم.خون بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااای عزیز نگو دیگه مرگو با چشمم دیدم .من طاقت نیاوردم رفتم درمانگاه یه سرم وچندتا آمپول زد داخل سرم ...

وای تو رو خدا نگید 😱😱😱😲😲😲

منم سیکلم منفی شد 

شنیده بودم خیلی دردش بیشتره

ولی نه تا این حد 

ولی من از وفتی وارد سیکل ای وی لف شدم هر ماه پریودی دردناکتر از ماه قبل داشتم