2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
نمیدونم چرااین ازمایشهای ایمنی انعقادی رو زورشون میاد بنویسن واسه مون دکترها..خیلی بی وجدانن.من که م ...

من رفتم یه دکتر زنان معمولی

گفتم ناباروری دارم و از دکترم برای راه دور وقت گرفتم .نوبتمم دوماه دیگه ست.دکترم گروه داره.توگروه گفته باید این آزمایشها ربدین وباجوابش بیاین.وزحمت واردکردن آزمایشها تو دفترچه ر بدین به یه همکارمحترم😂😂😂😂😂😂😂

جواب آزمایش هم یک ماه طول می کشه صحنه رهم باشوهرم رومانتیک کردیم واز غصه ها و دردهای این همه سال ناباروری تعریف کردیم و حسابی دکتره ر داغ کردیم تاحدی که کلی آزمایشهای اضافه وسونوهای اضافه هم نوشت،سونوسینه،سونوی عکس رنگی رحم و...😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

خانما کسی از زین خبر نداره؟؟؟ببینم قل دومش انشالله قلبش تشکیل شد واسش؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بیمارستان بقیه الله لیست آزمایشایی ک آنا میزاره رو انجام دادی سیصد شد پارسال؟

بله،توبیمارستان بقیه الله تهران انجام دادم.فقط سی دی ها رانجام نمیدادن که رفتم انتقال خون تهران انجام دادم سی دی هاحدودا ۲۰هزارتومن شدتو انتقال خون

من پیشنهاد اینه که کل ردآزمایشها رببرین انتقال خون شاید همشون ر براتون انجام دادن.انتقال خون تهران خیلی ارزون میفته.درسته الآن فقط آزمایشهای مهم ر قبول میکنن.اماخب اینهاهم آزمایشهای مهم هستن دیگه،شماره تلفن انتقال خون تهران ر از اینترنت دربیارین زنگ بزنین بپرسیم.

من آنقدر این ور اون ور زنگ زدم تا ارزانترین جاها رپیداکردم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@زین   عزیزبیا ازخودت بهمون خبری بده

الهی انتظارت به زودی زود به جای ۱۰سال بشه ۱۰ روز و نی نی های خوشگلت رو بقل بگیری بیمارستان طالقانی ...

با شرمندگی تمام،میتونم ازتون بپرسم بجز کیتی که خودتون خریدین،خودبیمارستان برای لنفوسیت ازتون چندتومن گرفت.خیلی عذرمیخوام که همش ازتون سوال میپرسم😘😘😘😘

من رفتم یه دکتر زنان معمولی گفتم ناباروری دارم و از دکترم برای راه دور وقت گرفتم .نوبتمم دوماه دیگه ...

عالیییی بود کِیف کردم منم از این کارا زیاد می کنم با دکترا😂😂😂😂خب چیکار کنیم خودشون دوس دارن که گولشون بزنیم 😉

دکترم گفته بود باز بیا آی یو آی درصورتی ک من اولشم آی یو ای نمیخواستم اما گوش نکرد،وقتی رفته بودم سو ...

چی بگم والا شدیم بازیچه دکترا کاش یخورده دلشون میسوخت برا بیمارا

ممنونم عزیزم فعلا که اولین انتقالم  منفی شد بازم توکلم به خداس .امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 

سلام دوستان کسی تجربه ای با دکتر عارفی برای درمان ناباروری داره

من باهاشون پانکچرکردم.تااینجاکه راضی بودم.خپ یکی از بهترین دکترها تو این زمینه هستن

@زین   عزیزبیا ازخودت بهمون خبری بده

مرسی عزیزم که صداش کردی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من رفتم یه دکتر زنان معمولی گفتم ناباروری دارم و از دکترم برای راه دور وقت گرفتم .نوبتمم دوماه دیگه ...

وااای خیلی باحالی سهیلاجون😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام  دوستای عزیزم یه سوال دارم. هر کدومتون پیشه دکتر عارفی میکرو کردید سوال دارم ازش ۱.قیمت ...

سلام عزیزم.ق یمت مطب شون

امسال قیمت ویزیتشون: ۵۰هزارتومان

قیمت سونو : ۵۰هزارتومان

پانکچر وانتقال ر توبیمارستان بهمن یاعرفان انجام میدن

من اسفند۹۷توبیمارستان بهمن پانکچر کردم.انتقال ندادم بلکه جنین ها ر فریز کردم

پانکچر: چهارمیلیون تومان

هزینه فریز: هفتصدتومان

هزینه جنین شناسی: سیصدهزارتومان

بعدهم که رفتم کارت جنین ر بگیرم گفتن کاریوتایپ اضافی برای جنین ها مصرف کردن و ششصدهزارتومن دیگه ازم گرفتن

وااای خیلی باحالی سهیلاجون😂😂😂

نفسی جون ،تازه متوجه شدی من چه جیگری هستم؟؟!!!😂😂😂😂😂😂😂😂باز خدا رشکر اونقدرهاهم دیر نشده😂😂😂😂😂😂همین الآن هم که متوجه باحالی م شدی کلی ارزش داره😘😘😍😘😍😘😍

@تورک_آنا      

خپ آناجون دارم یه تنه سوال های ملت ر جواب میدم😂😂😂😂😂😂

هنوز مایه سرگرمی شون هم هستم.تازه شم میخندونمشون هم😂😂😂😂😂