2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان کسی میدونه با سوزشدمعده باید چیکار کرد دکتر گفت رانتیتدین بخور میخورم ولی گاهی جواب نمید ...

عزیزم مامان سبحان گفت اسمش ادی ژل 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
 elii جون می شه بگی مشکل رحمتون چی بود؟

تو مشهد چون لوله هام بسته بود تو عکس رنگی چیزی نشون نداد با سونو واژینال تشخیص دادن که رحمم دوشاخه

اومدم تهران با هیستروسونوگرافی گفتن رحمم دوشاخ نیست کلا دو تا رحم دارم که بهش میگن رحم دوگانه مجزا😐با لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی هم فهمیدن که هم سپتوم واژن دارم و هم میوم که جفتش رو برداشتن بعدش هم‌گفتن رحمت آماده شد پریود شدی بیا برای شروع سیکل انتقالت

الانم که روز سیزده انتقالم توکل بر خدا نمیدونم تو رحمم الان چه خبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی اگه انتقال نداری دوغ و چیزای نمکی زیاد بخور،برای من که خوب جواب داد

من به دوغ و ماست حساس هستم

نمیتونم حتی یه قاشق بخورم متاسفانه😞

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
یکی که اول دادن خیلی مدلش خوشگل و جمع و جور بود😁 اونو همون اول به همه مون زدن قبل از رفتن به اتاق ...

😁😁😁 عزیززم ...

به من نامردا نزده بودن فکرکنم...

بعد که بستری شدم نزدیک ده تا زدم..دونه ای دویست خرید همسرم...

ان شاء الله که زود زود پریود شی بدنت یه نفس راحت بکشه...تا پریود نشی بدنت سبک نمیشه...به خوبی و خوشی به خیر بگذره الهی ...

ان شاالله برای انتقال بعدیت خوش خبر باشی و یه دوقلو تپل مپل تا نه ماه مهمون دلت باشن و بعدشم به سلام ...

ان شاء الله ...خدااز دهنت بشنوه 😍😍 

انقدر دوس دارم شلوغ شه خونه مون 😄 

تو مشهد چون لوله هام بسته بود تو عکس رنگی چیزی نشون نداد با سونو واژینال تشخیص دادن که رحمم دوش ...

دوتا داشتن از یکی بهتره که😁

میکفتی یکی تو راست بذارین یکی تو چپ😅

ان شالله خیره. بی خبری خوش خبری😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
😁😁😁 عزیززم ... به من نامردا نزده بودن فکرکنم... بعد که بستری شدم نزدیک ده تا زدم..دونه ای دویست ...

کجا انجام دادی؟

من رویان انجام دادم

تو مشهد چون لوله هام بسته بود تو عکس رنگی چیزی نشون نداد با سونو واژینال تشخیص دادن که رحمم دوش ...

من میدونم چه خبره 😄نی نی ها دارن اون تو عشق میکنن با مامانشون👼👶

دوتا داشتن از یکی بهتره که😁 میکفتی یکی تو راست بذارین یکی تو چپ😅 ان شالله خیره. بی خبری خوش خبری ...

قربونت برم منم همین فکر رو میکردم ولی رحم جاش خیلی کوچیکه موقع انتقال قرار بود سه تا بذارن ولی تا دکتر دید مریض منم😅 گفت دوتا بسشه یکیو همونجا فریز کرد. کمر درد و حالت های پریودی دارم اینبار فقط باخودم میگم خدایی که میگن از مادر مهربونتره حتما خیر و صلاحت رو میخواد توکل کردم به خودش 

elii جون یعنی با عمل  2 تا رحمت رو تبدیل به یک رحم کردند،که فضا بیشتر بشه؟

نه عزیزم دوتا رحم‌رو که نمیتونن یکی کنن فضا کوچیکتره فقط انگار تو عمل لوله هامو باز کردن و سپتوم و میوم رو برداشتن که انشالله مزاحم لانه گزینی نباشن

قربونت برم منم همین فکر رو میکردم ولی رحم جاش خیلی کوچیکه موقع انتقال قرار بود سه تا بذارن ولی تا دک ...

افرین

منم همینطور

تو زندگیم هیچوقت چیزی رو راحت بدست نیاوردن

برا هر موردی خیلی سختی کشیدم

امروز وقتی مریضای دیگه رو دیدم که چقد شاد و شنگول بودن. بازم فهمیدم تو این راه هم باید سختی بکشم برا رسیدن به چیزی که میخوام

چندماه بود پلی کیستیک بودنم خوب شده بود. تا اومدن سیکلم رو شروع کنن برگشت

والان بهاطر pco بودن دارم درررررررد میکشم. روزه هم نمیتونم بگیرم چون از فردا باید رژیم رعایت کنم که حالم بد نشه

قسمته منم اینجوری بوده

حداقل اینه این مشکلو دارم خدا پولشو بهم داده که درمانش کنم

بازم راضیم به رضاش. این دردا هم کفاره گناهامون میشه😊

ان شالله هردوتا نی نیت خوشگل و سففففت بچسبن به دلت😍😍😍

از ته دلم آرزو میکنم هرکی دلش شکسته خدا دلش رو شاد کنه تو اینماه مبارک🙏دل ماهم لابه لای دل بقیه😉😅