2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام دوستان  من ۱۰ روزه ای یو ای کردم ، نه روزه گذشته خیلی دل درد و سینه درد داشتم اما امروز ه ...

سلام عزیزم.باید حداقل ۱۴ روز بگذره از ای یو ایت..ای یو ای مثل نزدیکیه.واسه خیلی ها بعد از موعد پریودشون نشون میده بی بی چک...فعلا زوده.نزن که استرس میگیری

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه تا سرم زدن تو همون بیمارستان نمیدونم اسمشون چی بود ولی فقط من دوتا سرم بیشتراز بقیه گرفتم همه ...

من هم بعد پانکچر درد روده ها ر داشتم،یه بارکه خیلی شدید بود دوغ خوردم آب رو آتیش شد برام

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم.باید حداقل ۱۴ روز بگذره از ای یو ایت..ای یو ای مثل نزدیکیه.واسه خیلی ها بعد از موعد پریود ...

اره خودمم انگیزه ای ندارم 

از بس بی بی منفی دیدم و از منفی رفتم

اما چون دردام رفتن خیلی ناراحتم میگم حتما خبری نیست

اره خودمم انگیزه ای ندارم  از بس بی بی منفی دیدم و از منفی رفتم اما چون دردام رفتن خیلی ناراح ...

به علائم توجه نکن عزیزم.اکثرا بی علامت مثبت میشن..ان شاء الله که دلت شاد شه 

عزیزم به دکترت میگفتی شربت معده مخصوص خانم های باردار میداد.اسمش لاکسی ژل فکرکنم.خواهرم میخوره سوزش ...

عزيزم اسمش آدي ژل هست ، من هم كه هفته ٢٨ هستم ميخورم ، بنده كه ٣ ماه آخر بارداري تازه معده درد و سوزش معده ام شروع ميشه . الان هم آلرژي فصلي دارم سرفه هاي بدي ميكنم و اسيد معده ام هم مياد بالا بدتر ميشه ، اين شربت رو ميخورم يه كمي بهتر ميشم ولي باز هم خوب خوب نيستم .

ممنون عزیزم، ولی خب انتقالم افتاد دوماه دیگه

اشکال نداره.بزار بدنت یه کوچولو استراحت کنه و اماده بشه واسه نه ماه نی نی داری 👶👶

سلام دوستان کسی میدونه با سوزشدمعده باید چیکار کرد دکتر گفت رانتیتدین بخور میخورم ولی گاهی جواب نمید ...

عزيزم معده درد تا آخر بارداري هست ، شربت معده آدي ژل بخور ، دكتر من كه ميگه اصلا ضرر نداره البته من با خوردن اون هم خوب خوب نيستم ولي از هيچي بهتره .

عزيزم اسمش آدي ژل هست ، من هم كه هفته ٢٨ هستم ميخورم ، بنده كه ٣ ماه آخر بارداري تازه معده درد و سوز ...

وای اسمشو اشتباه گفتم بس 🤦‍♀️

الهی بگردم. اره خواهرمنم همینطوره..

بارداری هم هرماهش ادم یه داستان داره ها 😁 😍😍 ان شاء الله قسمت همه منتظرها این دردای شیرین 🤰

شما چندتا جنین داشتی؟ انتقال هم دادین؟ 

من ۲۲ تا داشتم.۱۷ تا جنین شد.یه انتقال منفی هم دارم ☹ دوراز جونت باشه این انتقالهای منفی 😥

سرمش کوچولو بود؟؟مثل شربت بود؟؟ باید رعایت کنی عزیزم...حتما حتما پروتئین فراوون بخور

یکی که اول دادن خیلی مدلش خوشگل و جمع و جور بود😁

اونو همون اول به همه مون زدن قبل از رفتن به اتاق عمل

بعد یدونه برام اوردن که مستطیل شکل بود (مثه کیسه خون)

ولی محلول توش بی رنگ بود

این تموم شد یه سرم دیگه اورد یه سرنگ گاوی از یه محلول قهوه ایی ریخت داخلش😁

دیگه نمیدونم چی بود😅😅

ان شالله رعایت میکنم😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️