2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خوشبحالت کاش منم زودتر پریود شم ولی من پریودام با تاخیره. تازه این ماه لطف کنه ۳۰ روزه بشه امروز۱ ...

نه عزیزم نگران نباش، زودتر پریود میشی، من 2 هفته زودتر از موعد پریودم پریود شدم، ان شاالله جنین‌های عالی براتون تشکیل بشه، گفتن کی تعداد جنینا بهتون میگن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بخاطر همین بی فکریاشون با همسرم حرف زدیم که منفی شده حتما دلیلی داره اخرش سر تخمک من انداخت😶 حا ...

الهی که فردا جنین های عالی ای براتون تشکیل بشه و تا نه ماه مهمون دلت باشن..و خستگی این چند وقتم از تنتون بریزه ...آمین

برات یه نذر کوچولو میکنم که خوش خبر باشی این سیکل 🌹🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خوشبحالت کاش منم زودتر پریود شم ولی من پریودام با تاخیره. تازه این ماه لطف کنه ۳۰ روزه بشه امروز۱ ...

نگران نباش زود میشی .منم تاریخ پریودام منظم نیس ولی یه هفته بعد پانکچر پریود شدم .هنوز مونده بود تا وقت پریودی

رژیمتو رعایت کنی ان شالله بزودی هم پریود میشی خوب میشی

ان شالله با جنینای توپولی که برات تشکیل میشه این دردا یادت میره😍

نه عزیزم نگران نباش، زودتر پریود میشی، من 2 هفته زودتر از موعد پریودم پریود شدم، ان شاالله جنین‌های ...

گفتن چهارشنبه بیا جنین شناسی

نمیدونم چی میخوان بهم بگن

همون چهارشنبه هم باز باید آزخون بدم. برا غلظت خون

سه روز پشت هم از شنبه تا دوشنبه آز استرادایول دادم به ترتیب بالا رفته بود

امروز خیلی بالاتر

اصلا نمیدونم چیه. برا چی میگیرن🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نگران نباش زود میشی .منم تاریخ پریودام منظم نیس ولی یه هفته بعد پانکچر پریود شدم .هنوز مونده بود تا ...

مرسی عزیزم

ان شالله🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستان من امروز پانکچر داشتم از وقتی اومدم خونه دارم از دل درد میمیرم البته تو برگه ایی که بهم داد ...

سلام.عزیزم خیلی خیلی مراقب باش..تا میتونی سفیده بخور.وگرنه عوارض هایپری خودشو نشون میده از فردا.

برات تعریف کرده بودم که چه بلایی سرمن اومد...دور از جونت.

من از فردای پانکچر حالم بد شد تا دوازده روز بعدش که پریود شدم به زور امپول پروژسترون...منم ۲۲ تا تخمک داشتم اتفاقا..بعد عمل پانکچر هم حالم عالی بود.ولی از فرداش حالم خیلی خیلی بد شد...

بهت سرم البومین نزدن؟؟

گفتن چهارشنبه بیا جنین شناسی نمیدونم چی میخوان بهم بگن همون چهارشنبه هم باز باید آزخون بدم. برا غل ...

نمیدونم والا، من از این آزمایشا نداشتم، شاید آنا جون بدونه، منم خیلی تو این زمینه ها بی تجربم، ان شاالله بهترین جنین‌ها با بهترین گرید براتون تشکیل بشه و خوش خبر باشی عزیزم

سلام.عزیزم خیلی خیلی مراقب باش..تا میتونی سفیده بخور.وگرنه عوارض هایپری خودشو نشون میده از فردا. بر ...

سه تا سرم زدن تو همون بیمارستان

نمیدونم اسمشون چی بود

ولی فقط من دوتا سرم بیشتراز بقیه گرفتم

همه با یه سرم رفتن

ان شالله که حالم بد نمیشه😓

سلام دوستان کسی میدونه با سوزشدمعده باید چیکار کرد دکتر گفت رانتیتدین بخور میخورم ولی گاهی جواب نمید ...

عزیزم به دکترت میگفتی شربت معده مخصوص خانم های باردار میداد.اسمش لاکسی ژل فکرکنم.خواهرم میخوره سوزش معده ش خوب میشه..خواهرم ۳۲ هفته شه هنوز معده ش میسوزه 😕

نمیدونم والا، من از این آزمایشا نداشتم، شاید آنا جون بدونه، منم خیلی تو این زمینه ها بی تجربم، ان شا ...

ان شالله. شماهم همینطور😊

سه تا سرم زدن تو همون بیمارستان نمیدونم اسمشون چی بود ولی فقط من دوتا سرم بیشتراز بقیه گرفتم همه ...

سرمش کوچولو بود؟؟مثل شربت بود؟؟

باید رعایت کنی عزیزم...حتما حتما پروتئین فراوون بخور