2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست
پس داشتی.... ایمنیم که گفتی چک شده.... سی دیاتم ک گفتی کامل بودن.... هیسترو شدی؟

بله هیستر تشخیصی شدم 

مشکلی نبود

جنینام a  و ab بودن . آندومترمم ۱۱ و نیم بود ۵ روز قبل انتقال. دکتر کلا از روز اول سیکل گفت آندومترت خوبه

والا موندم علت منفی شدنم چیه. استراحتم داستم مامانم حتی نذاشت آب برا خودم  از پارچ بریزم. در حد دور زدن تو خونه از روز دومم قدم میزدم مخصوصا بعد غذا. حتی به حالت رکوع هم دولا نشدم نمیدونم چی شد که منفی شدم. آخه خیلی هم امید داشتم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آنا جون من سی دی نداشتم که😔

خوب انشالله لازمت نشده و نخواهد شد....

انشالله قراره مامان بشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی انا جون ،،،اینا رو حتما انجام میدم دیگه پناه بر خدا،،،خدا خودش کمک میکنه ومیرسونه

عزیزم میگن بیمارستان بقیه الله خیلی مناسب میشه برو بپرس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی خوب اینا الان به ذهنم میرسن: آب سرد و یخ ممنوع من چون طبعم سرد بود هر چی سردی بود حذف کردم مرغ ...

ممنون.انا جون لطف کردین

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله هیستر تشخیصی شدم   مشکلی نبود جنینام a  و ab بودن . آندومترمم ۱۱ و نیم بود ۵ رو ...

جنیناتم ظاهرا خوب بودن....

والا چی بگم....

آزهاتم که گفتی کاملن....

عزیزم اینارو تو چکاپ اولیه اقدام برا بارداری همون اول ازمون گرفته بردن.... یه سری آنتی بادیا و.... ...

آهان پس اینو باید انجام بدم. روز انتقال رو تخت ک دراز کشیدم قبل بیهوشی ازم خون گرفتن. گفتن واسه غلظت خونه که آیا نیاز به ادامه هپارین هست یا نه. نمیدونم جواب چی بود که گفتن هپارینو ادامه بده. انعقادی همون غلظت خونه؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آهان پس اینو باید انجام بدم. روز انتقال رو تخت ک دراز کشیدم قبل بیهوشی ازم خون گرفتن. گفتن واسه غلظت ...

انعقادی مد نظر ما همون بحث غلظت خونه بله....

جنیناتم ظاهرا خوب بودن.... والا چی بگم.... آزهاتم که گفتی کاملن....

نمیدونم والا.. دنبال کشف علت منفی شدنم هستم. حالا این ۴ تا آز  که شما نوشتی  و ندارم میدم حتما. 

هزینه اش چقدر؟😢

والا من دیروز وقتی از ازمایشگاه پرسیدم دقیق گفت نمیدونیم گفت یکی دوتاشو اینجا نمیتونیم برات انجام بدیم ،،نداریم،،،بعد گفتم بهم گفتن که هزینه اش ۱۴۰۰هستش،،،گفتن صد در صد بیشترازاینه 😔😔😔انا جون میگن من سال۹۴با دفتر چه تامین اجتماعی انجام دادم۱۴۰۰،،،الان که ۴ساله گذشته همه چی هم تغییر کرده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

آنا جون  اگه تو رویان قبول نکردن که آزمایشاتو برام بنویسن .ببرم مطب خصوصی بنویسه تو رویان میتونم انجامش بدم؟

بعد نتیجه رو دکترای رویان قبول میکنن؟

نشه ادم اینهمه هزینه کنه بگن نه ما قبول نداریم واین حرفا!!

واقعا هرچی فک میکنم اصلا نمیفهمم دلیلی اینکه این آزمایشاتو نمینویسن چیه .هزار جور گرفتاری و دردسر داریم تو این راه حالا باید برا یه آز التماس دکترا رو هم بکنیم😭😔

عزیزم میگن بیمارستان بقیه الله خیلی مناسب میشه برو بپرس....

شهرستانم نمی تونم برم،،،حالا فعلا همین چندتا اززمایش رو شما گفتی رو انجام میدم تا ببینم چی پیش میاد،،،ممنون بابت جوابتون انا جون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
والا من دیروز وقتی از ازمایشگاه پرسیدم دقیق گفت نمیدونیم گفت یکی دوتاشو اینجا نمیتونیم برات انجام بد ...

کدوم آزمایشگاه ؟

ای خدا واقعا زیاده 😔ان شالله که جوربشه عزیزم

کدوم آزمایشگاه ؟ ای خدا واقعا زیاده 😔ان شالله که جوربشه عزیزم

عزیزم من شهرستانم ازمایشگاه سلوکی تو شهر خودمون،،،اره واقعا زیاده،،،انشالله