2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

سلام انای عزیزم،،،،،ببخشید اناجون بازم سوال؟؟؟؟

میگم این ازمایشات تکمیلی وسیستم دفاعی کدومشون خیلی واجبه که اونو انجام بدم اخه دیروز پرسیدم خیلی هزینه اش زیاده منم واقعا توان مالی ندارم زیاد  که همشونو انجام بدم😔😔بنظر شما نمیشه هر کدوم که واقعا ضروریه رو انجام بدم؟؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیرم انوکسوپارین نداشتی؟

هپارین داشتم از شروع سیکل انتقال. اما بعد پانکچر انوکسا داشتم ۲ هفته

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون چرا من cd ۶۹ رو ندارم؟؟!

عزیزم خوب سی دی ۶۹ رو هر جایی نداره اون زنانم که من انجام دادن نیلو نداشت....

رفتم آرژانتین انجام دادم....

البته خوب انجامم نمیدادم برام فرقی نمیمرد چون بقیه سی دیام مشکل داشتن درمانش اونم ساپورت میکرد....

اخیرا ندیدم دکترم برا دوستان بنویسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم،،،منم وقتی رفتم بیمارستان از دکترم پرسیدم که دلیل ایست قلبی جنین چی بوده چیزی نگفت گفت تو ...

سلام،میدونم عزیزم بعضی وقتا میگم چیکارکنم باخدای خودم ک نمیتونم بجنگم منم الان بخاطر هزینه ها نمیتونم برم سراغ جنینام وحتی نمیدونم هزینه این آزمایشا چقدره حتی اگه یسریاش بیمه قبول کنه بازم حتما زیاد میشه  بفکر بیمارستان دولتی افتادم از طرفی جنینام رویانن از طرفی اون آزمایشارو ندادم،بخوام برم یجا دیگه اوف کلی دچار سردرگمی شدم ک اصلا باید چیکارکنم ،دعام شده خدا راه درست نشونم بده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام انای عزیزم،،،،،ببخشید اناجون بازم سوال؟؟؟؟ میگم این ازمایشات تکمیلی وسیستم دفاعی کدومشون خیلی ...

عزیزم چند روز پیش دکترم برا یکی از دوستان مهمارو نوشته بود....

سی دی های ۱۶، ۵۶، ۱۶+۵۶، ۱۹

این چهارتارو بده خلاصه ترین حالتشه....

یا لااقل ۳ تای اولیو....

CD16
CD56
CD16+56
CD19

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب سی دی ۶۹ رو هر جایی نداره اون زنانم که من انجام دادن نیلو نداشت.... رفتم آرژانتین انجام د ...

دکتر رزاقی تاکید داشت انتقال خون انجام بدم لابد لازم ندید که  برام ننوشت. 

یه چیز دیگم کشف کردم. تو آزمایشایی ک شما میزاری Igg و Igm شما با اینایی که من دادم فرق داره. 

من (Rubella antibody (IgG

(Toxoplasma antibody (IgM 

(Anti Cardiolipin(lgG

IgM )Anti Cardiolipin)

رو انجام دادم. اینا چیه دیگه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دکتر غ فاری بود براشماکی بود

دکتر من مشایخی 

کاش میرفتی حداقل امتحان میکردی شاید نوشتن بعد منفی شدن 

منم نمیدونم چی پیش میاد ولی میخوام سعیمو بکنم .واقعا سختمه بدون فهمیدن دلیل بازم انتقال بدم 

فقط خدا خودش کمکمون کنه

هپارین داشتم از شروع سیکل انتقال. اما بعد پانکچر انوکسا داشتم ۲ هفته

پس داشتی....

ایمنیم که گفتی چک شده....

سی دیاتم ک گفتی کامل بودن....

هیسترو شدی؟

سلام،میدونم عزیزم بعضی وقتا میگم چیکارکنم باخدای خودم ک نمیتونم بجنگم منم الان بخاطر هزینه ها نمیتون ...

عزیزم انشالله خدا کمکمون کنه این راه سخت رو به اخر ببریم ونتیجه بگیریم انشالله،،،دقیقا منم حال شما رو دارم منم با اینکه ۷تا جنین دیگه دارم ولی میترسم برم واسه انتقال میگم نکنه باز اون اتفاق تلخ واسم بیفته،،،از یه ورم با این ازمایشا نمیدونم چکار کنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ببخشید سی دی ۶۹ چیه؟

یکی از سی دی مارکراست....

برا بررسی سیستم ایمنی و اینکه آیا بدنت جنبن رو پس میزنه یا نه....

عزیزم چند روز پیش دکترم برا یکی از دوستان مهمارو نوشته بود.... سی دی های ۱۶، ۵۶، ۱۶+۵۶، ۱۹ این چها ...

مرسی انا جون ،،،اینا رو حتما انجام میدم دیگه پناه بر خدا،،،خدا خودش کمک میکنه ومیرسونه

دکتر رزاقی تاکید داشت انتقال خون انجام بدم لابد لازم ندید که  برام ننوشت.  یه چیز دیگم کش ...

عزیزم اینارو تو چکاپ اولیه اقدام برا بارداری همون اول ازمون گرفته بردن....

یه سری آنتی بادیا و....

سرخچه، توکسوپلاسما و....

اینارو خیلیا همون اول کار انجام میدن....

اینی که من داشتم نتیجش به بحث انعقادی مرتبطه یه جورایی...