2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
عزیزم دقیق نمیشه گفت چون بودن دوستانی که لرز داشتن و +م شدن.... شایدم بیربط نباشه اما نمیشه قطعی گف ...

کاش میشد فهمید بعد انتقال چی اون تو میگذره. حالا اینسری سر انتقال دوم به دکتر میگم ببینم چی میگه. از فردای لرز دیگه تخمدان و رحم تیر نکشید اما قبش روزی در حد ثانیه ای دو سه باری تیر داشت

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ما انرژی منفی دور و اطرافمون زیاده و نمیذارن یه دوره ی درمانو کامل کنیم ... خیلی نگرانم ... هیچ کدوم ...

عزیزم شما فقط الان میکرو براتون معقوله....

کنارش برا طبیعیم میتونی اقدام کنی اما هدف اصلیت همون میکرو هست ولی توصیه میکنم اول همه چیو بررسی کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ? شما تجربه دارین ? من خیلی ترسو هستم اطرافیان هم همش انرژی منفی بهم میدن حتی همسرم هم میگه سخ ...

یکی هم پیدا شد مثل من😓منم خیلییییی وحشت دارم وقتی اسم پانکچروانتقال میادفقد خدا کمکمون کنه ولی خداروشکربچها میگن خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو کنیم دیگه توکل بخدا 😔

یمدت میگفتن یخ بذاره ما چند بار قبل از اقدام گذاشتیم فقط . من ابادانم هستم اینجا هوا هم فوق العاده گ ...

عزیزم باشگاه فکر کنم برا همسرت خوب نباشه....

خنک نگه داشتنو خیلی جدی بگیرین....

شلوار لی و تنگ ممنوع....

لباس زیر تنگ ممنوع....

کمپرس یخ انجام بده....

خودشو با آب سرد بشوره....

سونا و جکوزی و دوش و حموم داغ ممنوع....

تغذیه سالم....

تغذیه مناسب طبع....

اگه طبعش گرمه گرمی بهش زیاد نده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا ? شما تجربه دارین ? من خیلی ترسو هستم اطرافیان هم همش انرژی منفی بهم میدن حتی همسرم هم میگه سخ ...

عزیزم من سه بار پانکچر شدم....

کاری نداره....

یه بیهوشی سبک و بعدشم نهایت در حد درد پریودی....

الانم دو تا شیطونک ناز دارم.....

اولی با میکرو....

دومبم سورپرایز شدیم و طبیعی اونم با بدترین شرایط اسپرم....

آناجون راهنمایی لازم دارم،میخوام بدونم بیمارستانای دولتی که هزینه ها کمتر باشه کجاهان؟تو یه تاپیکی خ ...

من شریعتی میرم . بچه اول رو ۸۵ درصد تخفیف میدن . در واقع بیمارستان خیلی کم میگیره . فقط اکثر هزینه هام دارو شده. اما آز ایمنی و انعقادی رو قبلا پیش رزاقی میرفتم داشتم. یعنی نمیدونم مینویسن یا نه. بیمارستان میرزاکوچک خان هم میگن خوبه. بقیه جاها رو نمیدونم. یکی از اقوامم متخصص زنانه اون گفت بهمن خوبه و ابن سینا و تو دولتی هم گفت شریعتی و یاس( میرزاکوچک خان)

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم من سه بار پانکچر شدم.... کاری نداره.... یه بیهوشی سبک و بعدشم نهایت در حد درد پریودی.... ال ...

اوه مبارکتون باشه !!! خدا حفظشون کنه براتون ان شاالله الهی  

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
یکی هم پیدا شد مثل من😓منم خیلییییی وحشت دارم وقتی اسم پانکچروانتقال میادفقد خدا کمکمون کنه ولی خدار ...

خدا کنه.    من وحشت دارم و اینکه همه بهم میگن ول کن اصلا بی خیال شو اما من بچه میخوام ... خدا کمکمون کنه ان شاالله ... کجا میخوای انجام بدی ? 

الکارنتین قرص بود با شربتش؟ دزش چقدر بود؟

دوزش 1000 بود و خوراکی بود . 2000 امتحان کنم ??? البته اونم که میخورد ایرانی بود 

الکارنتین قرص بود با شربتش؟ دزش چقدر بود؟

آنا جون دکتر شوهر من هر کاری کردم قرص با دوز بالاتر از ۲۵۰ ننوشت.الان خودمون دوز ۵۰۰ گرفتیم روزی دوبار میخوره که میشه گفت الان روزانه قرص ال کارنیتین با دوز هزار مصرف میکنه.اشکال نداره خودمون سرخود دوزش رو زیاد کردیم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم اگه میکرو میکنین فکر کنم عمل خیلی لازم نیست....

بله یزد هم گفتن بی خیال عمل شین و برین واسه میکرو

والا اونجارو نمیدونم اما تهران یه دکتر خوب رو توصیه میکنم.... البته اگه براتون مقدوره....

بله تهران هم رفتیم اما اگه دکتری میشناسی ممنون میشم معرفی کنی . 

عزیزم شما فقط الان میکرو براتون معقوله.... کنارش برا طبیعیم میتونی اقدام کنی اما هدف اصلیت همون میک ...

بله عزیزم درسته حرفت . پسر خاله ی من کلا ازواسپرمی بود ! اما باورت میشه طبیعی و بدون هیچ دارویی خانمش باردار شد ... 

اما من میدونم از لحاظ پزشکی اصلا نمیشه طبیعی . همسرم هنوز امید به طبیعی داره ...

انا جان ميشه اينو ببيني به نظرت چطوره؟

عزیزم تحرک تند صفر و کند ۲۱ هست....

مورفو ۴....

در کل برا میکرو خوبه....

ان شاء الله این ماه مامان میشی عزیزدلم ❤❤❤❤ الهام جون پی ارپی  برات انجام ندادن اونجا؟ به من ...

وای چی بگم از دست این دکترا....

یه بارشم زیاده به خدا....