2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
عزیزم راحتتر از اونیه که فکرشو میکنی.... نگران نباش....

واقعا ? شما تجربه دارین ? من خیلی ترسو هستم اطرافیان هم همش انرژی منفی بهم میدن حتی همسرم هم میگه سخته اصلا ولش کنیم اما من واقعا بچه میخوام

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نه عزیزم . رفتیم دکتر اونجا گفت من این ازمایشا رو قبول ندارم باید برین فلان جا ازمایش بدین . ما هم ر ...

عزیزم پس به ۴۰ش شاید اعتباری نیست....

کاش خودتون مرکز ناباروری یه بار تکرار کنین عیار دستتون بیاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

الهی بگردم مریم جان 

چرا اینجوری شد بس 😢😢😢

خیلی ناراحت شدم

امروز فقط خبرای بد شنیدم...

ناراحت نباش مریم جون..ان شاء الله خدا با معجزه ی شیرینش سورپرایزت میکنه..غصه نخوریا..خدابزرگه..

من مطمئنم طبیعی باردار میشی به زودی❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آناجون راهنمایی لازم دارم،میخوام بدونم بیمارستانای دولتی که هزینه ها کمتر باشه کجاهان؟تو یه تاپیکی خ ...

عزیزم والا من دقیق نمیدونم ولی بیمارستان آرش و اکبرآبادی و اینارو شنیدم....

شریعتیم شنیدم....

البته دقیقا مطمئن نیستم تو کدوماش دقیق دوستان میکرو کردن....

امام خمینیم شنیدم....

در موردش تخقیق کن....

دوستانیم که مراکز دولتی میرن میان کمکت میکنن....

عزیزم به نظرم بررسیهای تکنیلیو خودت بده یکی لوات بنویسه برو انجام بده فکر کنم دوستان بیمارستان بقیه الله انجام دادن مناسب بود......

انجام بده بعد برو که ناز نکنن برا انجامشون و در مقابل عمل انجام شده قرار بگیرن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم واقعا تب و لرز نشونه پس زدنه جنینه؟ یعنی بدن ما جنینو پس زده؟ آخه من روز ۶ انتقالم صبح از لرز ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت چون بودن دوستانی که لرز داشتن و +م شدن....

شایدم بیربط نباشه اما نمیشه قطعی گفت....

شایدم بدن داشته مقاومت میکرده برا بعضیا موفق میشه برا بعضیا شکست میخوره....

در کل به نظرم نمیشه قطعی چیزی گفت....

فدای تو دوست خوبمممم 😍❤️  هر روز یه فکری به ذهنم میاد انگار چاره ای نیست      ...

ان شاء الله این ماه مامان میشی عزیزدلم ❤❤❤❤

الهام جون پی ارپی  برات انجام ندادن اونجا؟

به من این سری دکترم تو بیمارستان میگه انتقال با پی آر پی..اگه نشد لاپاراسکوپی و ازمایش های مربوطه.میگه تا سه تا منفی و سقط نباشه بررسی نمیکنیم 😔 اعصابم خرده...

از یه طرفم دکتر خودم که مطبش میرم میگه چون سه تا ای یو ای منفی داری و یه سقط و یه انتقال منفی بااید لاپاراسکوپی بشی..ولی دکترای صارم میگن نه..اگه انتقال بعدیت منفی شد ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ببین هر آزمایشگاهی بجز آزمایشگاه های تخصصی مراکز ناباروری معتبر نیست.منم شوهرم اولش تو آزمایشگاه عاد ...

عالی توضیح دادی عزیزم....

ممنون که چراغ این خونه رو نگه میدارین....

😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم....

از خدا میخوام خودش دلتونو شاد کنه....

عزیزم بله میتونه بالا بودن دی اف آی هم موثر باشه....

انجام بدین اگه بالا بود دارو بگیره و تغذیه سالم و خنکیم که میدونی موثره....

عزیز دلم ممنونم توضیحاتت کامل بود . چی داد به همسرت که شد 10 ? من همسرم ال کارنیتین خورد بعد از عمل ...

الکارنتین قرص بود با شربتش؟

دزش چقدر بود؟

انا جان ممنون میشم منم راهنمایی کنی . شما اصفهان رو پیشنهاد میدی که بریم? 

والا اونجارو نمیدونم اما تهران یه دکتر خوب رو توصیه میکنم....

البته اگه براتون مقدوره....

عزیزم والا من دقیق نمیدونم ولی بیمارستان آرش و اکبرآبادی و اینارو شنیدم.... شریعتیم شنیدم.... البت ...

آهان اونارو برم مثلا بیمارستان بقیه الله دکتر زنان بگم برام بنویسن بعد همونجام انجام بدم و جوابشونو گرفتم بعد بلافاصله بعدش برم یکی از بیمارستانای دولتی ک میکرو میکنن؟درست متوجه شدم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یه چیز دیگه همسرم واریکوسلشو که عمل کرد بعد از یک سال که دیدیم هیچ فایده ای نداشته یه دکتر دیگه که ر ...

عزیزم اگه میکرو میکنین فکر کنم عمل خیلی لازم نیست....

مورفولوژیش توی ازمایشگاهای معمولی 40 یا 50 هست . اما توی ازمایشگاهی که یزد رفتیم که اصلا رنجش هم فرق ...

خوب پس زیر ۴ بوده....

پس مشکل مورفو هم دارین....