2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
عزيزم براي لنفوسيت دكتر منو فرستاد بيمارستان عرفان ازم خون گرفتن به اندازه يه آزمايش معمولي ه ...

همون روز که ازتون خون گرفتن همون روزهم پلاسما ر جداکردن؟ وهمون روز تزریق کردن به رحمتون؟؟؟؟

قبلش آسپرین و پردنیزولون ر نگفتن قطع کنین؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم زنده باشن ایشاله..... واقعا عاقلن ماشالله به هوش وافرشون...ما بی خبریم....البته حقم داریم 😉 ...

آره شدیدا زرنگن.....

بعضا من میرم تو فکر دخترم میگه مامان داری به چی فکر میکنی؟

یعنی هنگ میکنما.....

یا بعضا ناراحتم از یه چیزی ولی سعی میکنم نشون ندم و میرم تو فکر میگه مامان از چی ناراحتی؟؟

یعنی هیچیو نمیشه ازشون قایم کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم بهم نگفتن ولی تو برگه شرح عمل نوشته بود جنین4c و5c انتقال داده شد. این عددها روزاشون هست؟ ...

بنظرم۴سلولی و۵سلولی بهتون انتقال دادن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نمیدونم بهم نگفتن ولی تو برگه شرح عمل نوشته بود جنین4c و5c انتقال داده شد. این عددها روزاشون هست؟ ...

به نظرم به بی بی نمیشه اعتبار کرد چون ممکنه بتات پایین باشه و بی بی نشون نده.....

انشالله دلت شاد میشه....

در مورد جنیناتم متوجه نشدم احتمالا گرید سی بودن.....

اگه گرید سی باشن به نظرم میتونه دیرتر خودشو نشون بده....

پس یه کم دیگه صبر کن آز بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگر اشتباه نکنم نگین اینجور شد و الان بارداره بسلامتی.... چقدر خوشحال شدم انشاله مثبت باشی حتما ...

وای خدا از دهنت بشنوه

نمیدونم دیگه انقدر این دو روز گریه کردم و نا شکری کردم

روم نمیشه حتی از خدا بخوام 🙊🙊🙈🙈🙈

عزیزم تقریبا کامله..... از سی دیا هم مهمارو برات نوشته.... احتمالا یه سریارم قبلا داشتی.... اما د ...

مرسي اناجون

پس خيالم راحت باشه آزمايشم ناقص نيس،، ميگم يه سوال، اون عكس كه از رو دفترچه بيمه م نوشته بودم اونا ايمني هستن يا انعقادي. هستن؟؟؟ خيلي مهمه بدونم، اخه انعقاديا رو قراره نگه دارم يه دو هفته بعد بدم، فقط ايمني ها رو بايد بدم

خصوصيتونم ممكنه محبت كني چك كني؟

...
به نظرم به بی بی نمیشه اعتبار کرد چون ممکنه بتات پایین باشه و بی بی نشون نده..... انشالله دلت شاد م ...

اره گریدشون c بود ولی بقول سهیلا جون فکر کنم 4سلولی و 5سلولی بودن.

پس گرید c دیرتر نشون میده

تازه من برااینکه دل خودمو خدش کنم میگم چون روز 20 پریودی اندومترم نرمال شد و انتقال دادم پس لانه گزینی هم دیر اتفاق میوفته و بتا دیر بالا میره..

من دیگه جنین ندارم امیدم به خداست ایندفعه دست خالی برنگردم..

محتاج دعای خیرتونم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دوست عزیزم من تو این زمینه اطلاعاتی ندارم دوستان ان شاءالله درست راهنماییت میکنن ولی چرا نمیری اول ل ...

سری آخر دکتر گفت لاپرا ت نمیکنم چون آندومتریوزت خیلی خفیفِ و لوله ها هم عفونی هستن اما تو هیسترو دیده که رحم ارتباط ش رو با لوله ها قطع کرده یعنی دریچه ارتباطی رو به صورت خودجوش و با شعورانه بسته تا عفونت وارد رحم نشه

دکتر گفت اولا اوضاعت انقدر بد نیست که یه عارضه دیگه هم به مشکلات اضافه کنیم

مثل چسبندگی رحم و...

دوماً آندومتریوز به تخمک ها چسبیده بهش دست بزنم تخمک دیگه کار نمیکنه و ریسکِ

بهتره وقتی انشالله زایمان کردی اونجا برات پاکسازی هم میکنیم.

دیگه نمیدونم چی درستِ چی غلط

خودم رو سپردم به خدا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من مهدیه انجام دادم با دکتر زاده مدرس پی ار پی رو با بیهوشی یا بیحسی درخواست کنید چون کمی دردناکه ...

میتونی برام ازمهدیه بپرسی اگه دستور لنفوسیت تراپی ر از دکترعارفی بیاریم برامون انجام میدن؟ آخه بیمارستان عرفان یک ونیم میلیون تومن میخواد برای لنفوسیت تراپی که همون پی آرپی یه.

ممنون میشم.واقعا هزینه ها داره بهمون فشارمیاره.کلی دعات میکنم.

واین که گفتین وسیله ر خودتون خریدین،اسم وسیله ر تو دفترچه براتون نوشته بوددکتر؟ یامستقیم گفتین وسیله پی آرپی میخواین؟ ازلوازم پزشکی فروشی ها خریدین؟ 

مرسي اناجون پس خيالم راحت باشه آزمايشم ناقص نيس،، ميگم يه سوال، اون عكس كه از رو دفترچه بيمه م نوشت ...

دفترچت انعقادی بودن اما احتیاطا صفحه شو بذار دوباره نگاه کنم....

پروتئین سی و اس و هموسیستئین بود فکر کنم....

اره گریدشون c بود ولی بقول سهیلا جون فکر کنم 4سلولی و 5سلولی بودن. پس گرید c دیرتر نشون میده تازه ...

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم گرید یکی به نظم تقسیمات سلولی ربط داره یکی به سرعت تقسیمات سلولی.....

اگه برا شما به سرعت ربط داشته باشه ممکنه دیرتر لانه گزینی کنه.....

ما با گرید سی هم مامان داشتیم....

خدا بخواد میدونی که میشه پس دیگه بسپازش به خدا.....

عزیزم چند خوب همین الان همه رو انتقال بدن..... اینطوری که بهتره.... چون ۳ تا کمتر مگه میخوان انتقا ...

ممنون که پاسخ دادی

اما موضوع اینه که من تا حالا بلاست انتقال ندادم.

و چون قبلا یه بار انتقال معمولی (جنین ۲ روزه )داشتم و نگرفت میگم نکنه بلاست بهتر باشه و دیگه نتونم هیچ وقت این تجربه رو داشته باشم

چون همیشه یه دونه تخمک داشتم و ریسک نمیکردم که به بلاست برسه

حالا سئوالم اینه واقعا بلاست بهتره؟

و اینکه جنین وقتی خوب داره مراحل رو طی میکنه به بلاست میرسه یا ریسک ش بالاست ؟

نمیدونم چیکار کنم

گرفتار شدم به خدا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سری آخر دکتر گفت لاپرا ت نمیکنم چون آندومتریوزت خیلی خفیفِ و لوله ها هم عفونی هستن اما تو هیسترو دید ...

پس ان شاءالله اینسری حتما مامانی عزیزم 

خدا پشت و پناه هممون باشه تو این راه و خودش کمکمون کنه 

خدا جونم شکرت...
ممنون که پاسخ دادی اما موضوع اینه که من تا حالا بلاست انتقال ندادم. و چون قبلا یه بار انتقال معمول ...

عزیزم به نظر من جنین بلاست برتری ای نداره فقط تنها چیزی که میگه، داره داد میزنه من به مرحله بلاست رسیدما.....

ولی این داد و بیدادش به این معنی نیست بقیه جنینا به این مرحله نمیرسیدن....

مثل این میمونه یکی دیپلمشو گرفته یکی هنوز اول دبیرستانه.....

میتونی بگی اونی که دیپلم گرفته زرنگتره؟

مهم معدل و نمراتشونه که اونم فرض کن بهت نمیگن....

اینکه قبلا جنین دو روزت نگرفته به این معنی نیست که جنین دو روزه نمیگیره برا اینه که اون جنینت قرار نبود بگیره حالا یا چون جنین مشکل داشت یا اینکه اون زمان بدنت پذیرشش رو نداشته.....

من جنین بلاست داشتم و منفی شدم جنین ۳ روزه هم منفی شدم....

اما به این معنی نبوده جنین سه روزه و بلاست منفی میشن....

برا من علت منفیام شاید اصلا جنینام نبودن...

ایمنی و انعقادی و آندومتریوزم بودن....

حالا شاید جنینمم مشکل داشته....

اما خوب دفعه سوم جنین ۴ روزم گرفت....

البته بگما هر ۳ نگرفت یکیش گرفت یعنی احتمالا دو تاشون مشکل داشتن.....

ظاهرا یکی بودن جنین کامپکت و عالی اما وقتی یکی گرفته یعنی اون دو تا نتونستن....