2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

سلام به همه دوستای گلم

لطفا کمک کنید به تجربه تون نیازمندم

۳ تا جنین برام تشکیل شده

۲ تاش گرید آ که یکی ۴سلولی و اونیکی ۵سلولی ست فعلا

یکی دیگه ش هم گرید بی که تا الان ۲سلولی هست

حالا باید تا سه شنبه صبر کنم که به بلاست برسن

و این ریسکِ چون هر لحظه ممکن رشد شون متوقف بشه و ته کار به هیچ چی دسترسی نداشته باشم

جنین شناس میگه اوضاع شون (۲تا گرید A ) خوبه

اما نمیتونیم حتما بگیم که به بلاست میرسن دست خداست.

نمیدونم چه کاری درستِ 

و از این طرف من یه جنین ۲روزه هم فریز دارم

و قبلا هم یه دو روزه انتقال دادم که نشد

میگم این ریسک رو بکنم بزارم انشالله اونا به بلاست برسن که یه بار هم بلاست انتقال بدم

چون ممکن دیگه هیچ وقت من این موقعیت رو نداشته باشم که ریسک کنم

نظرتون رو علمی بهم بگید برام مهمِ 

ممنون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما حتما بعد انتقال از توالت فرنگي استفاده كرد ؟؟؟نميشه استفاده نكنيم😒  🚽🚽🚽

عزیزم اکثرا رعایت کردن اما بودن دوستانی که تقریبا تا آخرای بارداری توالت ایرانی استفاده کردن و مشکلیم نداشتن.....

اما اگه شرایطی پیش بیاد استراحت مطلق بشی دیگه بهتره فرنگی استفاده کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا برا من بعد لاپرا گفتن ماه بعد میتونم برم تو سیکل..... بستگی به شرایطت داره....

برای انتقال بازم باید قرص بخورم قبلش بدون دارو نمیشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
برا ایمنیا آره، اگه انعقادیارو چک نکردی نسخه ۳ و ۴ رو کامل انجام بدی بهتره....

ممنونم عزیزم 

نه انعقادی آزمایش ندادم .نمیدونم کدوماس .میشه برام بفرستیاون نسخه هارو🙏.یه دنیا ممنون😘

با دکترم صحبت نکردم اما اون هم همین حرفهای جنین شناس رو میگه 

مطمئن نیست که جنین به بلاست برسه یا نه 

و تمام مسئولیت انگار گردن خودم افتاده

خیلی سر در گم شدم 

تا حالا انقدر گیج و منگ نشده بودم

پس چیکار کنم😞 دفعه قبل گفتم پی جی دی انجام نمیدین؟گفتن ما امکاناتشو نداریم

عزیزم اگه بدون پی جی اس بخوایی بری که فقط باید انقدر انتقال بدی یه جنین سالم به تورت بخوره....

اما یه راهم هست بری مرکزی که برات تعیین سلامت جنین رو انجام بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه بدون پی جی اس بخوایی بری که فقط باید انقدر انتقال بدی یه جنین سالم به تورت بخوره.... اما ...

عکس از آزمایشایی که ازم گرفتن بذارم؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
من مریض دکترعارفی هستم میتونم نامه بگیرم لنفوسیت تراپی م ر بیام دولتی؟ کدوم بیمارستان دولتی انجام دا ...

من مهدیه انجام دادم

با دکتر زاده مدرس

پی ار پی رو با بیهوشی یا بیحسی درخواست کنید چون کمی دردناکه

و اگر دهانه رحم تون دقیقا روبرو و باز نباشه خیلی خیلی اذیت میشید 

کنار دستی من این مشکل رو داشت و واقعا داغون شد

من که اوضاع م خوب بود دردم گرفت

قابل تحملِ چون یه لحظه ست اما اگر بهم بگن دوباره باید انجام بدی میگم بیهوشی میخوام

چون از صفر تا ۱۰ دردش ۸ یا ۹ بود ولی لحظه ایی.

سلام دوستان گلم🌺🌺🌺 من دارم آماده ميشم براي بار چهارم انتقال بدم دكتر عارفي ديروز برام لنفوسيت ا ...

عزیزم انتقالت فرشه؟

من مریض دکترعارفی هستم میتونم نامه بگیرم لنفوسیت تراپی م ر بیام دولتی؟ کدوم بیمارستان دولتی انجام دا ...

ما اینجا وسیله ش رو خودمون خریدیم از خیابان ستارخان

به قیمت ۱۹۵ تومان و بردیم بیمارستان

و ازم خون گرفتن بعد حدودا یک ساعت پلاسمای خون رو با یه سوند بلندی که از و ا ژ ن وارد دهانه رحم میشه توی رحم تزیق میکنن

اون سوندِ که میخواد بره تو یه درد داره تزیق ش بیشتر ولی لحظه ایی

میگم ... من دهانه رحمم مشکلی نداشت و راحت پیدا شد اما کناریم مرد تا اون سوند بره تو رحمش

من پیشنهادم بیهوشی هست

تازه آستانه درد من به شدت بالاست

شما باز خوبه پول ای وی اف دارید من ک ندارم ب ارزوی بچه باس بمیرم 

عزیزم خدا میرسونه.....

کسی مشکل برگشت رتروگراد «ورود منی به  ب مثاله به جای الت تناسلی «.»داشته اگردرمان شدید خواهش می ...

عزیزم از دوستان نشنیدم کسی در مورد این مشکل بپه....

یعنی منی همسرت به مثانش برمیگرده؟

هوب اورولوژ نظرش چی بوده؟

شاید با عمل خوب بشه....

اگه تهرانی ا م ی ر ج ن ت ی دکتر خوبیه.....

قربونت عزیزم درست میگی 😘 من چند روزیه نمیدونم چرا تپش قلب دارم به دکترم هم گفتم و گفت تمام ازمایشا ...

عزیزم تحرکم توبه تو خونه قدم بزن.....