2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهامی جون چند تا جنین داری ؟بازم یکی انتقال میدن ؟

سلامم مهربونم خوبی🌹

جنین ندارم سه تا تخمک فریز دارم احتمالا ۳شنبه یا ۴شنبه میذارن برای تشکیل جنین خداکنه مثل دفعه ی پیش نشه از سه تا یکیش موند !

انتقالم دقیق معلوم نیست هفته اینده چه روزی بیوفته جمعه یا شنبه میشه برام دعاکن گلم !

گلم خودت درچه مرحله ای هستی ؟ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خانما حتما بعد انتقال از توالت فرنگي استفاده كرد ؟؟؟نميشه استفاده نكنيم😒  🚽🚽🚽

نه منکه کلا عادی استفاده کردم..هنوزم استفاده میکنم..توالت فرنگی سختمه کلا😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهام عزیزم تو مامان شو خودش کم از روزه نیست.... مادری کردن خودش خیلی مقدسه و به نظر من کم از عبادت ...

قربونت عزیزم درست میگی 😘

من چند روزیه نمیدونم چرا تپش قلب دارم به دکترم هم گفتم و گفت تمام ازمایشاتت خوب بوده و ما هیچ مشکلی نمیبینیم و داری اسپرین هم استفاده میکنی خونسردیت رو حفظ کن ،،،پاهام هم گز گز میکنه بهش گفتم میگه تا میتونی ماساژ بده ما نمیتونیم بیشتر ازین بهت دارو بدیم روی معدت فشار میاره 🤕ابم که میخورم بیشتر با داروهام غیر ازین نه 

ولی خدایی خسته کننده هست گلاب به روت جام شده دستشویی 😬

نه منکه کلا عادی استفاده کردم..هنوزم استفاده میکنم..توالت فرنگی سختمه کلا😬

فرنگی خوفههه فک کن روی صندلی نشستی 😂

کسی مشکل برگشت رتروگراد «ورود منی به  ب مثاله به جای الت تناسلی «.»داشته اگردرمان شدید خواهش می ...

گلم من اطلاعی ندارم امیدوارم هرمشکلی دارید حل بشه 🙏🏻

دوستان اطلاعی داشتخ باشه حتما بهت میگه گلم

مشکلتون چی هس تا حالا ای وی اف کردی گلم ؟

من تنبلی تخمدان دارم و همسرم اسپرمش کمی تنبل هست !

چهار بار ای یو ای انجام دادم  و سه بار انتقال منفی 

[QUOTE=89496952]من تنبلی تخمدان دارم و همسرم اسپرمش کمی تنبل هست ! چهار بار ای یو ای انجام دادم  و سه بار انتق ...[/QUOTEبحق این صاحب ماه خداکمکت کنه هزینه انتقالاتون چقدری شده ؟

دخترم دنیام❤️
[QUOTE=89496952]من تنبلی تخمدان دارم و همسرم اسپرمش کمی تنبل هست ! چهار بار ای یو ای انجام دادم &nbs ...

تشکر عزیزم خدا مشکلات هممون رو حل کنه 🙏🏻🌹

گلم من ایران نیستم و هزینه انتقال چیزی نمیگیرن چون با مالیات یه جا میگیرن ولی هزینه ها خیلی سنگینه مخصوصا داروها !

[QUOTE=89496952]من تنبلی تخمدان دارم و همسرم اسپرمش کمی تنبل هست ! چهار بار ای یو ای انجام دادم &nbs ...

مشکل شما چیه گلم ؟ 

مگه آز کاریوتاپتون مشکل داشت ؟

نمیدونم این آزمایش چیه؟بهمن ماه سه تا جنین انتقال دادم که هیچکدوم نگرفت،الان میترسم باز هزینه کنم و نگیره 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍