2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست

سلام خانما گل،،،،،فولیکول سایز۲۴ یعنی چی؟؟خوبه یابد؟؟؟الان از سونو میام دکترم گفت بقایات دفع شده  واندومترتم ۸هست ویه فولیکول۲۴تو تخمدان سمت چپم دارم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من منظورم این نبود خدا تو قران گفته چیزی که ازش انتظار سود دارید ولی به ضررتونه. و چیزی ک ...

چقدر نوشتتون از قرآن خوب بود😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم بعدش خیلی تاثیر نداره بهتره از قبلش شروع کنی که عوارض خودشو نشون نده....  وگرنه بعدا فقط ...

مرسی عزیزم حتما از امروز استفاده میکنم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم بهتره از اول تحریک تخمدان شروع بشه اما زودترم شروع کنی بهتره.....  اما دیگه کم کمش از رو ...

نمیدونستم ☹☹

ممنون ک گفتی

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم شمام سیکلت کوتاه بوده.....  مثل من سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست بوده.....  سیکل بل ...

مررسی عزیزم 

ممنون از توضیحات کاملت 

خیلی قشنگ گفتی 

فکر می کنم بیشتر ivf ها با سیکل کوتاه است درسته؟؟ چون اکثرا ۲ هفته امپول ها رو مصرف می کردن

چقدر نوشتتون از قرآن خوب بود😍😍

😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نه عزیزم خود  دکتر حافظی نوشت برام

منم میرم رویان...احتمالا ماه بعد انتقال دارم...انشاالله نتیجه میگیری عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
منم میرم رویان...احتمالا ماه بعد انتقال دارم...انشاالله نتیجه میگیری عزیزم

انشالا شماهم همچنین عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام انا جون ما چون سه بار ميكرو كرديم دكتر م گفت پي جي دي كنيد حالا سوالم اينه اگه ازمايش كاريوتيپ و dfi انجام بديم معلوم نميشه كه جنين هامون سالم ميشن يا نه يا براي فهميدنش فقط بايد  پي جي دي كنيم چون جنين دست كاري ميشه تو پي جي دي ميگم نكنه همين خودش باعث اسيب بهشون بشه