2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
یعنی بعد از تخمک کشی باید خوردش درسته ؟

عزیزم بعدش خیلی تاثیر نداره بهتره از قبلش شروع کنی که عوارض خودشو نشون نده.... 

وگرنه بعدا فقط برا از بین بردن عوارض هایپری کمک میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان فقط از کی باید شروع کنم خوردنشه

عزیزم بهتره از اول تحریک تخمدان شروع بشه اما زودترم شروع کنی بهتره..... 

اما دیگه کم کمش از روز شروع آمپوله ای اصلی دیگه شروع کنیمبهتره..... 

حتی منی که مطمئن بودم هایپر نمیشم از دو ماه قبل شروع کردم که رو کیفیت تخمکام تاثیر بذاره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط آبم زیاد بخور.....  در طول روز مایعات بدنت کم میشه....

آره شب خود به خود تشنم میشه منی که زیاد آب نمیخوردم همش می خورم بعد افطار

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم ،خدا بخیر کنه

شما رژیمتو جدی بگیر..... 

نمیدونم شایدم همینی که میگی باشه ولی هیچ جوره دلم آروم نمیشه دیگه از انتقال دوباره هم میترسم .خدا خو ...

مرسی دورت بگردم...ترس داشتن طبیعیه.مهم اینه ناامید نشی عزیزدلم...میدونم شاید الان بگی تو بارداری و نمیدونی من چی میگم..ولی خدایی روزای انتقال و انتظار برای نتیجه رو یادم میاد هرلحظه دعا میکنم برای منتظرا.واقعا سخته.من چهار سال و خورده ای انتظار کشیدم.و انقد عاشق بچه بودم حس میکردم الان ۲۰ ساله منتظرم!همش‌میگفتم یعنی روزی میرسه منم بگم حالت تهوع دارم...شکمم بزرگ شده باشه...بخدا برام شده بود مثل یه رویا.خیلی وقتا انقد بهش فکرمیکردم خوابشو میدیدم.یعنی شدیدا با تمام وجودم بچه میخواستم....برای همین میفهممت..ببین گلم من از قبلش به خودم قول داده بودم تو این مسیر قوی باشم...درسته خدا دستمو گرفت دفعه ی اول،شاید اگه مثل شما یه بار انتقال منفی داشتم دلم میشکست،گریه م میگرفت،غصه میخوردم..اما پا پس نمیکشیدم.همیشه به اونایی نگاه میکنم که استوره ی صبر و‌ مقاومت هستن.و میگم چرا باید کوتاه بیام؟ببین حق ماهاست مامان شدن و تا رسیدن به حقمون نباید کوتاه بیایم...خسته شدن و گریه کردن و ناله کردن همش طبیعیه.اما نباید خودمونو ببازیم...میدونم شرایط سختیه اما خداروهزار مرتبه شکر که این راهو جلومون گذاشتن...اگه هیچ راهی نبود چی...اگه چند نسل قبلتر بودیم چی..پس خداروشکر اگه مشکلی داریم راه حلش هم جلومونه.هرچقد قرار باشه امتحان کنیم می ارزه.چون نتیجه ش خیلی خیلی شیرینه💚برات دعا میکنم به زودی بیای اینجا بگی بچه ها من با ترسم جنگیدم انتقال دادم ایندفعه مامان شدم به لطف خدا😍همش فکرای خوب خوب کن مهربونم.منو ببخش هردفعه نوشته هام طولانی میشه😘ان شاالله ثمین جونمم خیلی زود پاداش صبوریشو میگیره.توی همین هفته های اینده😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی آمین...ای جانم.ان شاالله صحیح و سالم باشه بعد هر جنسیتی که دوست دارین.برای منم واقعا فرقی نمیکن ...

قربونت برم عزیزم واقعا مهم سلامتی هستش و بس...ماها انقد سختی کشیدیم که هر جنسیتی باشه رو چشامون جا داره😍 قربونشون برم😍

بیا بپرس عزیزم آنا جون ماشاالله اطلاعتش خیلی خوبِ و واقعا چیزایی دکتر بهمون نگفته میگه خیالتم راحت میشه

الحمدالله❤
سلام آنا جون فردا ۱۶روز انتقالمه ۲۵باید آزمایش بدم به جز خانوادمون به کسی نگفتم فردا عص ختم یکی از آ ...

عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه اگه با احتیاط برین..... 

ولی خودتو زیاد ناراحت و خسته نکن..... 

بعد نری اونجا مجبور بشی کار کنی..... 

تو این جور مراسم معمولا جوونا تو پذیرایی و.... کمک میکنن نری گرفتار بشی..... 

افرین دقیقا عین منی.منم ترسم از شلوغی بخاطر همین‌موضوعه.تو عید عروسی اقوام نزدیییک داشتیم.انقد اصرار ...

خوب کردی نرفتی با این روحیه و ترسی که ماها داریم اگه میرفتی بعدش خدای نکرده یه ذره یه جات درد میگرفت میگفتی کاش نرفته بودم، ان شاالله نی نی بیاد باهاش برو عروسی وسط قر بده😍

ان شاالله همه نی نی ها سالم باشن منتظرا هم به زودی نی نی دار بشن آمین

الحمدالله❤
قربونت برم عزیزم واقعا مهم سلامتی هستش و بس...ماها انقد سختی کشیدیم که هر جنسیتی باشه رو چشامون جا د ...

همینطوره عزیزم.خدا خودش همه ی نی نیارو در پناه خودش حفظ کنه...و همه ی منتظرا رو به ارزوی قلبیشون برسونه💚انتظار واقعا سخته اما وقتی به آرزوت میرسی با خودت فکرمیکنی یعنی واقعا این همه سال منتظر بودم؟!میدونی چی میگم...انگار گذشته محو‌ میشه...انقد غرق شیرینی حال میشی که گذشته کمرنگ میشه...خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه ان شاالله

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی دورت بگردم...ترس داشتن طبیعیه.مهم اینه ناامید نشی عزیزدلم...میدونم شاید الان بگی تو بارداری و ن ...

خیلی حرفات قشنگ بود مرسی که وقت گذاشتی .حرفات حقه راس میگی باید قوی بود تو این راه .ولی میشه آخرش؟ترسم اینه نشه 😭

نه عزیزم من هیچ وقت فک نمیکنم شما یا دوستان دیگه منو درک نمیکنن چون میدونم حتی اونی که اولین بارم مثبت شده چه دردو رنجایی رو کشیده تا به این مرحله برسه.خیلی گروه دارم که مبتونم برم درد ودل کنم ولی نمیرم چون مطمعنا اونا اگه بخوان هم نمیتونن منو و حالمو درک کن ولی اینجا فرق داره هممون هم دردیم .حالا خداروشکر خیلیا این دوران وپشت سر گذاشتن باردارشدن وبچه ها شونو بغل کردن وشدن یه امید برا ما .ولی مطمعنا هنوزم درک میکنن ویادشونه روزای گذشته

مرسی که برام وقت گذاشتی حرفات خیلی امیدوار کننده بود😘

لطفا برام دعا کن خدا دلمو آروم کنه 🤲❤

اخی عزیزم چقد سخت من با خدا معامله کردم عزیزم تا حالا کسی رو دیدی با خدا معامله کنه ضرر کرده باشه ...

عزیزم حرفت کاملا متین و قابل احترامه و از خدا فقط میخوام که به سلامت این مسیر رو تا تهش بری و فقط و فقط شادی سهمت باشه اما فکر کنم حرفت شاید باعث دلشکستگی بشه. یعنی به نظرت اگه کسی تو این راه سختی کشیده با خدا نبوده؟؟؟ 

خیلی از دوستانی که اینجا میبینی خیلی به خدا نزدیکن... 

ما نباید سختی‌هایی که میکشیم رو پای ضرر از جانب خدا بذاریم..... 

این سختیا اگه همه چی رو اصولش پیش رفته و خطایی نکردیم برای الماس شدن روحمونه... 

انا جونم من تصمیم گرفتم هفته ی اینده برای بررسی هماتوم و جفتم باز برم سونو...میشم ۱۵ هفته و یکی دو ر ...

عزیزم جنینات چند روزه بودن؟؟؟ 

خیلی حرفات قشنگ بود مرسی که وقت گذاشتی .حرفات حقه راس میگی باید قوی بود تو این راه .ولی میشه آخرش؟تر ...

فدای دلت عزیزم.خوب حالتو میفهمم...دعا میکنم برات.شک نکن توام به زودی طعم شیرین مادر شدنو میچشی

باور کن وقتی مامان شی اصلا انگار باورت نمیشه این همه انتظار کشیدی!

بهت قول میدم میشه اخرش...میشه.شک نکن😘