2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
عزیزم والا من با ال دی دکترم ویتنامین ای داده بود ولی گل مغربی اصلا نمیدونم چیه....  

ممنون عزیزم واسه زنا خوبه بخورن دکتر به من واسه فیبرکیستیک داد پس اگه ویتامین ای میشه اینم میشه ممنون 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام به همه منم دوباره تو سیکل انتقال فریز ک گفتن دوشنبه انتقال دارم از طرفی رویان جواب ازمایش ایمنی ...

عزیزم شماهم رویان میرید؟؟خودتون گفتین براتون ازمایش ایمنی انعقادی بنویسن؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا من با ال دی دکترم ویتنامین ای داده بود ولی گل مغربی اصلا نمیدونم چیه.... 

شما ویتامین ای چند می خوردید یادتونه من 400 هفته ای دوبار می خورم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نمیدونم عزیزدلم.فکرکنم سه روزه بودن!من حسابو گذاشتم روی سه روزه بودنشون.جنین سه روزه هم میشه کامپکت ...

پس با 4 بودن یا 5 فکر نکنم 3 روزه بوده باشن.... 

خوب 7 تا 24 میشه 17 روز..... 

پس پری تا انتقالت 17 روز بوده درحالی که تو 18 یا 19 روز لازم داری.... 

پس تو از این به بعد با همون تاریخ پریودت محاسبه کن فقط تاریخ پریودت رو 5 یا 6 در نظر بگیر اینطوری دیگه میزنی برات حساب میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه اگه با احتیاط برین.....  ولی خودتو زیاد ناراحت و خسته نکن..... ...

فقط ختم مسجد قصد داشتم برم، ممنونم که جواب دادید

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
تا چند روز؟ پرستارا گفتن عوارضه بیهوشیه...اما دو روز گذشته

فکر کنم چند روزی بود 3-۴ روزی دقیق یادم نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم، ۲۰۰ کیلومتر مسیرشه؟ من جای شما باشم کاری رو میکنم که بعدا پشینون نشم بشینم بگم کاش فلان ...

اره ۲۰۰کیلومتر مسیرشه، درست تو شلوغی این چیزا هم هست 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
اناجون دكتر ب من گفت پرد شروع كنم از حالا و اين سيكل انتقال نده و يك ماه پرد رو روزي دوتا بخورم بعد ...

عزیزم من با ال دی شروع کردن..... 

یه هفته قبل انتقال قطع شد از هفته دوم انتقال مجدد شروع کردم تا هفته 17 بارداریم.... 

انتقالت منفی شد😓😓 پرد چیه واسه چیه؟؟؟

پردنیزولون منظورش.... 

برا سرکوب ایمنیه..... 

به پلو اینجوریه که عدس پلو ساده بپز و به رو نگینی خرد کن و یه کم تفت بده .موقع دم گذاشتن عدس پلو لا ...

مرسی عزززززیزم... حتما امتحان میکنم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام۱۰اخرین امپولم بود بهمون گفتن ۱۵روز بعد از اخرین امپول این جور باشه باید۲۵ازمایش بدم نمیدونم میش ...

عزیزم دقیق نمدونم تاچندروز اثر امپول هست..فقط میدونم بتا اگه بخاطر امپول باشه خیلی پاینه وگرنه ازمایش بدی وانشاءالله بتات بالاباشه. یعنی مامان شدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم حرفت کاملا متین و قابل احترامه و از خدا فقط میخوام که به سلامت این مسیر رو تا تهش بری و فقط و ...

نه عزیزم

من منظورم این نبود

خدا تو قران گفته چیزی که ازش انتظار سود دارید ولی به ضررتونه. و چیزی که ازش انتظار ضرر دارید به سودتونه

من به این چیز اعتقاد دارم

و میگم هر اتفاقی بیوفته حتما خیر و صلاح من توش بوده😊

هیچوقت خدا برا بنده هاش بد نمیخواد. اگه به این اعتقاد داشته باشیم همه مشکلات حل میشه☺️

معامله من باخدا هم این بوده که من روزه میگیرم شما تواناییشو بهم بده و نذار اذیت بشم و مشکلی برام پیش بیاد. همین

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم شماهم رویان میرید؟؟خودتون گفتین براتون ازمایش ایمنی انعقادی بنویسن؟؟

نه عزیزم خود  دکتر حافظی نوشت برام

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

کسی فریزش تو رویان گرفته دوستان

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اخی عزیزم چقد سخت من با خدا معامله کردم عزیزم تا حالا کسی رو دیدی با خدا معامله کنه ضرر کرده باشه ...

عزیزم منم دقیقا روی این انتقالم با خدا معامله کردم .از یه چیز خیلی مهم تو زندگیم گذشتم در عوضش از خدا چیزی خواستم .....انشالله معامله مون قبول کرده باشه .م فردا روز دوازده هستم میرم از مایش  میدم

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .