2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
اولی و دومی سه ماه که من کلا فاصله کم رو توصیه نمیکنم....  دو و سه تقریبا یه سال.....  ه ...

مرسی انا جون 

برای من این سری اول یک ماه ال بود و بعد داروها و خب تعداد تخمک ها کم شد یعنی راستش کلی ریز تو سمت چپم بود ولی خوب رشد نکرد 

به نظرت اگه بخوام دوباره تصمیم به پانکچر بگیرم ، باید ایندفعه سیکل کوتاه رو استفاده کنم چون سیکل ۴۵ روزه رو بدنم خوب جواب نداد

عزیزم با چه جراتی روزه گرفتی و داری داروهای پانکچرو مصرف میکنی!!! من پلی کیستیک بودم.بعد پانکچرم دور ...

سارا جون به خدا من الان چند روزه فکرم درگیرشه انشالله به خیر بگذره..... 

چند بارم با احتیاط بهش گفتم اما فکر کنم احساس خطر نمیکنه!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی  چه عالی  بعد اون گرید سی ، انتقال فرش بود یا فریز؟

یادم نیست فکر کنم فرش بود مطمئن نیستم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از الان نگران نباش ان شاالله پانکچر میشید با تخمکهای زیاد و عالی و بعدشم تشکیل جنین‌های تپل و مپل

مرسی عزیزدلم انشالله😘😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مرسی انا جون  برای من این سری اول یک ماه ال بود و بعد داروها و خب تعداد تخمک ها کم شد یعنی راس ...

عزیزم سیکل 45 روزه کوتاه هم داره بلندم داره نمیدونم مال تو کدومش بوده..... 

مثلا بدن من به سیکل کوتاه آنتاگونیست بهتر جواب میداد که میشه گفت اونم 45 روزست.... 

آناجون من ی لحظه تخمدان چپم تیر میکشه در حد جیغ  بعدم راست تیر میکشه  نظرت چیه موقع مردنم ...

اخ اخ ثمین جون نگم برات.یعنی این تیر کشیدن تخمدانو هرکی داشته بعدش خبر مامان شدنشو داده😍خودم یادمه انقد تخمدان چپ و راستم تیر میکشید که میترسیدم.همش دنبال درد سینه و اینا بودم.بعد اومدم اینجا پرسیدم که مرجان جون گفت اونم بعد انتقال همین دردو داشته و گفت به فال نیک بگیرم.منم میگم به فال نیک بگیر که روزای خوب مادر شدن در انتظارته😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ندیدم جایی بگن لبنیات با ویتامین دی تداخل داره برا همین نظری ندارم.... 

مرسی فداتشم.پس حتما تداخلی نداره

انا جون مگه ازمایش ویتامین دی دادن سرخود بده توی بارداری؟قبل شروع قوطی بعدی قرصم برم یه ازمایش دیگه بدم یا نه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی فداتشم.پس حتما تداخلی نداره انا جون مگه ازمایش ویتامین دی دادن سرخود بده توی بارداری؟قبل شروع ...

نه عزیزم چرا بد باشه؟؟

عزیزم میشه لطف کنی بگی یعنی چی ؟

سرم ای وی جی باید بزنم .چون علت سقط هام ایمنی بوده .سیستم دفاعی بدنم بالاست .با جنین مثل یه عامل ناشناخته برخورد میشه .قلب جنینم از کار می ایستاد.حالا مثبت بشم باید سرم بزنم

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
اخ اخ ثمین جون نگم برات.یعنی این تیر کشیدن تخمدانو هرکی داشته بعدش خبر مامان شدنشو داده😍خودم یادمه ...

وای خدا کنه اخه منم تخمدانام تیر می کشه .فردا ازمایش دارم .ترخدا فرشته کوچولو داری برام دعا کن فردا خوشحال بیام

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم خامش کمی قابضه با احتیاط بخور..... 

جدی؟ هی میگن خوشگل میکنه چرا نمیگن خام نخورید😦

مرسی عزیزم که گفتی من یه نصف به خوردم طوری نیست؟ کم کم میخوردم بوشو دوست داشتم خوردم،

مرباشو همیشه میخورم مثلا گفتم اینطوری طبیعی تره بهتره!

الحمدالله❤
بچه ها یه سوال دیگه دارم.دکتر به من گفته قرص ویتامین دی رو با ناهارم بخورم..من گاهی وقتا با ناهارم م ...

سلام عزیزم ویتامین دی من فکر کنم ۲۴ بود از ۹ هفته بهم قرصشو داد روزی یه دونه ۲۰۰۰ ! گفتم زیاد نیست تازه شنیدم سه ماه اول تجویز نمیکنن ،گفت نه این دوزش پایینه! اندفه که رفتم مثل شما باز خودش برام نوشت فقط اینا یه مدل دیگه ن تو قوطی هستن و ترکیب ویتامین دی و منیزیم هستش، حتما بنظرشون نیاز داریم دیگه😀

الحمدالله❤
عزیزم سیکل 45 روزه کوتاه هم داره بلندم داره نمیدونم مال تو کدومش بوده.....  مثلا بدن من به سیک ...

مرسی عزیزم 

۴۵ روزه من اینطور بود

ماه اول ال دی 

از روز ۳ پریودی بعدش ، شروع امپول گونال اف و امپول عضلانی پی دی هوموگ  و از روز ۶ هم ستروتاید برای جلوگیری از ازادشدن تخمک ها 

حالا برای من از چه نوعی میشه؟؟

جدی؟ هی میگن خوشگل میکنه چرا نمیگن خام نخورید😦 مرسی عزیزم که گفتی من یه نصف به خوردم طوری نیست؟ کم ...

نگران نباش عزیزم.... 

می‌خوردیم هیچی نمیشد فقط یه کم شاید اذیتت می‌کرد....