2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046520 بازدید | 684519 پست
تا بحال خورشت به و به پلو نخوردم. تاس کباب با به؟چطوری؟

به پلو اینجوریه که عدس پلو ساده بپز و به رو نگینی خرد کن و یه کم تفت بده .موقع دم گذاشتن عدس پلو لا به لا بریز به رو..

خورش به هم پیاز و گوشت و رب و به رو تفت میدی میزاری میپزه

تاس کباب هم اینطوریه که یه ردیف پیاز.یه ردیف گوشت.یه ردیف به و یه ردیف سیب زمینی بچین.آلو هم بریز..بزار خوب بپزه با شعله کم..گوشتش گوسفندی باشه خوشمزه تر میشه ...

من خیلی درست میکنم.البته همسرم دوس نداره 🤣🤣🤣 نه که دست پخت من بد باشه ها..غدای شیرین دوس نداره 

چف سارا درخدمتتونه 👩‍🍳

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اااا پس چلا برا من نوشته😔 یعنی چیزی بوده؟؟

نه بابا فکرتو مشغول نکن.... 

سر دخترم سلفری مد نبود سر پسرم برا اکثریت نوشت حتما الانم اکو رو مینویسه نمیدونم ولی اگه چیزی بود بهت میگفت الکی فکرای غیر + نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من به ترتیب پانکچر اول و دوم و سوم، تعداد جنینام 2 و 4 و 5 بودن....  دو تای اولی همه جنی ...

همین انا جون 

چون کیفیت جنین ها معلوم نیست دکتر گفت اگه کیفیت پایین باشه باید انتقال بدی که حیف نشن 

منم با اونحال که هدفم فریز و انتقال چند ماه یا سال دیگه است، می خوام اگه گرید c تو فریز از بین میره انتقال بدم 

آنا جون  من اصلا هایپر نشدم بعد عمل هم سرحال بودم یعنی کلا انگار این داروهای تخمک گذاری روم اث ...

عزیزم والا اگه بدنت آمادگیشو داشته باش فرش بهتره.... 

ببین من همیشه میگم بدنی که هورمون تراپی شده امتیازش نسبت به بدنی که هورمونتراپی نشده کمتره.... 

عوضش جنین فرش بهتر از فریزه..... 

حالا باید ببینی این + و - کدومش غالبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 عزیزم میشه لطف کنی بگی یعنی چی ؟

یعنی بدنش جنین رو پس میزنه و مثل جسم خارجی و مزاحم تلقی میکنه و بهش حمله میکنه و از بینش میبره.... 

عزیزم من به ترتیب پانکچر اول و دوم و سوم، تعداد جنینام 2 و 4 و 5 بودن....  دو تای اولی همه جنی ...

انا جون 

فاصله بین پانکچرهات چقدر بود؟؟ راستش من بیشتر از عوارض داروها می ترسم چون سینه هام فیبروکیستیک است وگرنه بدم نمی اد مثل حساب بانکی یه  هفت هشت ده تا جنین واسه خودم ذخیره داشته باشم🙈🙈

بچه ها یه سوال دیگه دارم.دکتر به من گفته قرص ویتامین دی رو با ناهارم بخورم..من گاهی وقتا با ناهارم ماست میخورم،بعدش قرص ویتامین دی رو میخورم.ایا مشکلی پیش نمیاد؟_اشکال نداره بعد قرص ویتامین دی لبنیات بخوریم؟؟؟

عدد ویتامین دی من ۲۰ بود فکرکنم و رنج نرمالش تا ۳۰ بود...دکتر دوباره برای ماه بعد هم برام قرصشو نوشته

ایا زیاد نیست؟:/

دزش ۱۰۰۰ هست.روزی یکی میخورم

بدون اینکه ازمایششو بنویسه گفت بازم برات یه بسته دیگه نوشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عوارض چیاس؟

عزیزم با چه جراتی روزه گرفتی و داری داروهای پانکچرو مصرف میکنی!!! من پلی کیستیک بودم.بعد پانکچرم دوراز جونت تا دم مرگ رفتم به خاطر هایپری

خیلی خیلی وحشتناک بود ناخوش حالی بعدش.چند روز بستری شدم تو بیمارستان.تب و لرز شدید.یه ذره اب هم نمیموند تو معده م.همه رو گلاب به روت بالا میاوردم.وزنم ده کیلو زیاد شده بود.شکمم پر شده بود از آسیت.خیلی ناجور بود اوضاع.خدا واسه کافر هم نخاد ...حالا من کلی به خودم میرسیدم از روز اول مصرف داروها..همه غذام پروتئین و سفیده بود.ولی بازم اونطور شدم.حتما حتما رژیم هایپری رو رعایت کن و اب فراوون بخور.(من فقط اب کم مصرف میکردم.فکرکنم ایراد کارم اینجا بود..) حتما رعایت کن گلم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم والا اگه بدنت آمادگیشو داشته باش فرش بهتره....  ببین من همیشه میگم بدنی که هورمون تراپی ...

مررسی عزیزم 

توکل به خدا 

انشاالله بهترین تصمیم گیری رو انجام بدم چون خودم هم موندم و ۵۰ ۵۰ هستم

همین انا جون  چون کیفیت جنین ها معلوم نیست دکتر گفت اگه کیفیت پایین باشه باید انتقال بدی که حی ...

میتونی شانستو امتحان کنیبا جنین گرید سی مامان داشتیم..... 

مامان حسرت با جنین سی مامان شدن.... 

انا جون  فاصله بین پانکچرهات چقدر بود؟؟ راستش من بیشتر از عوارض داروها می ترسم چون سینه هام فی ...

اولی و دومی سه ماه که من کلا فاصله کم رو توصیه نمیکنم.... 

دو و سه تقریبا یه سال..... 

هم فرصت داشتم به تغذیم برسم.... 

طبعمو اصلاح کنم..... 

موانع رو از سر راهم بردارم..... 

بچه ها یه سوال دیگه دارم.دکتر به من گفته قرص ویتامین دی رو با ناهارم بخورم..من گاهی وقتا با ناهارم م ...

عزیزم ندیدم جایی بگن لبنیات با ویتامین دی تداخل داره برا همین نظری ندارم....