2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
دکترمم بهم گفت سیپرترون بهتره ولی من چون رو قرص اندازه دوزشون دیدم فکر کردم اون ال دی دوزش کمتره ببخ ...

فدات بشم چه اذیتی من خوشحال میشم کوچکترین کمکی بکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما همینطور میشه و وروجکا سروقت میان. من از همه شنیدم تو بارداری یه دردای عجیب غریبی میاد که ...

خدا رو شکر که پیگیر تیروئیدت شدی، شوهر منم میگه لوو خارجی بخوری بهتره، اینا انگار تاثیر نداره، منم چند روز دیگه برم آز بدم دوباره ببینم عددش چه تغییری کرده، راستی تیکر به وقت سزارین همون 38 هفته؟ یعنی هفته 38 ان شاالله وقت مناسب سزارینه؟ 

آنا جون...‌ این قرص تیروئید...‌من ساعت کوک میکنم شیشونیم هفت میخورم.گاهیم خواب میفتم نه اینا میخورم. ...

بعدش میتونی لبنیات بخوری ولی فاصلش بیشتر از یکساعت باشه با صبحونه، ولی اگر نخوای مواد لبنی بخوری، همون یه ساعت فاصله هم خوبه

آنا جون...‌ این قرص تیروئید...‌من ساعت کوک میکنم شیشونیم هفت میخورم.گاهیم خواب میفتم نه اینا میخورم. ...

دکتر جلالی دکتر غددت هست؟ ازش راضی هستی؟ مطبش کجاست منم برم؟ از غدد بیمارستان صارم راضی نیستم

اناجونم و دوستاني كه امپول انوكسا ميزنيين شكمم جاي امپول قرمز ويا كبود ميشه و درد ميكنه😢براي شماهم ...

عزیزم از من گاها یه نقطه قرمز میمونه...

آمپولو که زدی جاش رو اصلا فشار نده... کبود نمیشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خدا رو شکر که پیگیر تیروئیدت شدی، شوهر منم میگه لوو خارجی بخوری بهتره، اینا انگار تاثیر نداره، منم چ ...

اره واقعا خداروشکر💙

ببین دکتر جلالی بمن گفت اول خارجی بخور که زود بیاد پایین حالا بعدش ایرانی خوردی مشکلی نداره...

والا میگن ۳۸ بشه میشه سزارین کرد. البته دکتر من همون سزارینم تا جایی که جا داشته باشه ادامه میده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خوب عزیزم زرنگن تازه جنینات کامپکت و بلاست بودن..... 

چی بگم والا توکل بر خود خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم دور از جونت.....  خارج دردش به این زودیا نمیشه اینا بوی خوب ازش میاد.....

یهو بوی سوختگی نیاد صلوات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکتر جلالی دکتر غددت هست؟ ازش راضی هستی؟ مطبش کجاست منم برم؟ از غدد بیمارستان صارم راضی نیستم

عزیزم من کلا دوبار بیشتر پیش دکتر غدد نرفتم.بار اول قبل انتقال اولم پیش دکتر شهراد که دکتر زنانم فرستاد..

ایندفعه هم پیش همون نوبت گرفتم اما چون دیر نوبت داد و منم استرس گرفتم گفتم زودتر برم جایی.

اتفاقا راضی بودم ازش.. منظور بعد از ویزیت یه حس خوبی داشتم ...

مطبش سمت پارک ساعی.. اگه آزمایشگاه نیلو بدونی کجاست یه کوچه بالاترش مطب دکتر جلالیه.

حالا آدرس دقیقشو خواستی برات میزارم.

سلام دوست جونا من خيلي وقته به تاپيك سر نزدم مامان جديدي داشتيم تو اين يكماه؟ من فردا ميرم سونو رو ...

انشالله به سلامتی حالا که به شیاف توهین کردی برو آمپول نوش جون کن خخخخخ شیاف به اون خوبی چیکار داره باهات آخه.

من همش میگم خدا پدرتو بیامرزه مخترع شیاف منو راحت کردی

دستت درد نکنه، زدم نت اومد، توکل بخدا ببینم بالاخره پیش کی میرم

خانومه ها... راحله جلالی.

سلام مبارکه عزیزم ان شاالله شنبه بتاتون دو برابر میشه خیالت راحت میشه، میشه بگی علاعمت چیا بودن بعد ...

عزیزم من از روز سوم تپش قلب خفیف داشتم

روز هفتم به بعد هم ضعف پا و کمردرد 

که تا ردز دوازدهم زیاد شد 

الان

فقط یکم سینخ درد و کمردرد دارم 

بچه ها 😍 همسر جون بِه خریده... بنظرتون دمنوش کنم بخورم اشکال نداره؟