2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
من.هایپرشدم..ولی خداروشکر عوارضش رو نداشتم..تامیتونی رژیمی ک اناجون میگه رعایت کن..سفیده تخم مرغ ابپ ...

من روزه ام. نمیتونم رژیمو رعایت کنم

و یه موضوع دیگه درباره این رژیم اینه که من طبعم سرده

همه این مواد هم طبعشون سرده

از دل درد و دل پیچه میمیرم تو توالت😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم باید سعی کنم فکر منفی نکنم، لااقل ماه رمضون روزه نمیگیرم، قرآن بخونم آروم بشم، هی تنبلی می ...

عزیزم حتما همینطور میشه و وروجکا سروقت میان.

من از همه شنیدم تو بارداری یه دردای عجیب غریبی میاد که نگو😁😁😁

تیروئیدم دوشماره بالاتر بود،رفتم دکتر لوو خارجی داد.. منم گفتم خیلی نگرانمو اینا... گفت اونی ک تیروئیدش ۷۰ هشتاد واحد بالاتره باید نگران باشه از تو زیر نه... فقط به چیزای خوب فک کن..🌻 منم سپردم به خدا.

حالا باید ماهی یبار چک کنم برم پیشش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم شما مگه هایپر نمی‌شدی؟؟؟؟  یا من اشتباه یادم مونده؟؟؟

آنا جون من سری قبل گونال ۲۲۵ واحد داشتم و منوپیور ۱۵۰ واحد یکم علائم هایپری داشتم 

الان داروهام قوی تره یا ضعیفتر روزی ۱۵۰ واحد پرگوریس و ۱۵۰ واحد پیورگان؟

جدی عزیزم؟من نمیدونم چرا میترسم رکتال بذارم.همش میترسم تاثیرش مث واژینال نباشه.هرچند دکتز زنانی که م ...

عزیزم من مدتی که خونریزی داشتم رکتال میزاشتم.دکترم گفته بود.

ولی خب من مشکلی که با رکتال داشتم این بود که شکمم شل میشد🙈🙈🙈 همش دستشویی بودم.. دکتر گفت واژینال کن .

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من روزه ام. نمیتونم رژیمو رعایت کنم و یه موضوع دیگه درباره این رژیم اینه که من طبعم سرده همه این م ...

ای بابا..حالا برات بد نباشه روزه میگیری

خب کنارشون گرمی هم بخور

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی فداتشم.توام توی یخچال نگهداری میکنی؟

آره من در یخچال میزارم.پایین ترین جا.

اره برای هردومون نوشته گفت تا ۷ روز بخوریم  ولی نگفت عفونت دارین  افتضاح هست معده درد می ...

با شکم خالی نخورین..... 

آبم زیاد بخورین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید  سفید تخم مرغ برای چی ؟

عزیزم سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین آلبومین و میتونه جلوی عوارض هایپریه بگیره..... 

اصلا کسی که هایپر بشه براش سرم آلبومین تجویز میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید  سفید تخم مرغ برای چی ؟

سفیده تخم مرغ آب پز منظورمه ها.... 

آنا جون...‌ این قرص تیروئید...‌من ساعت کوک میکنم شیشونیم هفت میخورم.گاهیم خواب میفتم نه اینا میخورم..

عیب نداره؟

دکتر جلالی بهم گفت یساعت بعدش صبونه بخور...

چرا میگن لبنیات بعدش نباید خورد؟

سلام به همه منم دوباره تو سیکل انتقال فریز ک گفتن دوشنبه انتقال دارم از طرفی رویان جواب ازمایش ایمنی انعقادی رو برام اماده نکرده چون قرار بود ۱۵ اماده بشه اما گفت تا ۳ شنبه اماده نمیشه دکتر بدون ازمایش سیکل انتقالمو با اسپرین و هپارین شروع کرد تاروز انتقال یا بعدش بیان جوابو نشون بدم اینم از کارای رویان😏 ک اعصابمو ریخته بهم🙆‍♀🤦‍♀️

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام دوست جونا من خيلي وقته به تاپيك سر نزدم مامان جديدي داشتيم تو اين يكماه؟ من فردا ميرم سونو رو ...

عزیزم بعضیا قرصشو داشتن با دکترت مطرح کن شاید برا شرایطت مناسب دونست..... 

آنا جون من دیرور رفتم بتا 53بود حالا حتما باید فردا باز برم آزمایش یا به گفته شوهر جان  بزا ...

عزیزم مهم رشدشه اگه فردا انجام بدی ببینی بالا رفته خیالت راحت‌تر میشه و با استرس کمتری میری جلو.... 

آره دیگه بستگی به خودم داره از چه زمانی بخورم چون پریود نشدم بخاطر دیفرلین دکتر گفت بهم سیپرترون بخو ...

فقط آبم زیاد بخور..... 

در طول روز مایعات بدنت کم میشه....