2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
فدات خواهری والا دکتر من به من تاکید کرد گفت رکتال از بابت اینکه بیرون نمیاد جذبش راحت تره ولی واژین ...

ای جونم.عاشق استدلالت شدم.واقعا شایدم درست باشه.منم شنیدم رکتال اصلا نمیریزه بیرون ولی چون از اولش واژینال استفاده کردم و‌مشکلی از لحاظ حساسیت نداشتم دیگه تغییرش ندادم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تعداد جنین ملاک نیست؟؟؟؟  یعنی ده تا جنین یا دو تا جنین هزینه تعیین جنسیتش یکیه‌؟

نه آنا جان،شرایطش این شکلی هست که حتما باید ده تا جنین تشکیل بشه که تعیین جنسیت انجام بدن اگر پانکچر اول تعداد جنینا کم بود دوباره وارد سیکل میشی برا تعداد جنین‌های بیشتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررسی عزیزدلم  اخه من شنیدم کلی امپول دارو میدن  اما به من فقط سه تا گونال دادن ۲ تا ۴۵ ...

عزیزم منم همین را داشتم و کلی تخمک برام تشکیل شد، نگران نباش و به دکترت اعتماد کن، حتی من روز ششم که رفتم سونو به خاطر واکنش بیش از حد رحم دوز گونال هم برام کم کرد

من طبق تجربم میگم از دوتاشون باهم وقت بگیرین جنتی زودتر نوبت میده شوهرشون برن پیشش داروهاشونو مصرف ک ...

مرسی عزیزم براش فردا میگیرم از جنتی طرازی هم گرفتم امروز 11تیر

بچه ها من حالم خیلی بده پشتم و پاهام به شدت درد میکنه اونقدری که تقریبا کم مونده بشینم گریه کنم از دردش،اصلا نمیتونبخوابم😕حالا من آستانه تحمل دردم خیلی بالاست ولی این دردش خیلی ناجوره یه بارم همچین دردیو دو سال پیش وقتی ماه اول بودم و سقط کردم داشتم اصلا نمیتونم بگم چقدر وحشتناکه،به عقلمم نمیرسه چیکار کنم فقط قرص کلسیم خوردمو یه آمپول ب کمپلکس زدم😕استخونام داره منفجر میشه حالا پردنیزولونمم شروع نکردم هنوز این وضعیتو دارم

به به .مبارک مبارک .بخدا اینقدر منتظر خبر مامان شدنت بودم .نگران بتات نباش.خیلی هم خوبه .پنج شنبه می ...

سلام عزیزم چرا باید ۴تا سرم بزنی؟💛💛💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم منم همین را داشتم و کلی تخمک برام تشکیل شد، نگران نباش و به دکترت اعتماد کن، حتی من روز ششم که ...

مرسی عزیزدلم 

اخه قبل من یک خانومی سونو داد گفت تعداد تخمکت ۶ تا هست 

ب نظرم شش تا کمه اونم با وضع ضعیف اسپرم همسرم 

همش دعا میکنم تخمک زیاد داشته باشم ک تعداد جنین بالا باشه ک خدایی نکرده بار اول نگرفت برای بار دوم یا حتی سوم داشته باشم و دیگه امپول دارو استفاده نکنم و اینهمه هزینه نکنم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

خانوما اگه می تونید راهنمایی کنید لطفا تو مصرف بین این دوتا قرص گیر کردم کدوم دوزش کمتره بنظر شما راهنمایی لطفا یکیش ال دی یکیش سیپرترون کامپاند

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
حتما حتمااا  ایشالله ثمین خانوم گل زود زووود بالای امضاش تیکر دار میبیم  تو امضاش هم مین ...

آمییییییییننننننن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یا خدااااااا یعنی کلا سیکلت چند روزه شد؟دلدرد و بدن دردم داشتی؟من الان حاضرم پریود شم ولی این دلدردو ...

عزیزم جزئیاتش یاد نیست ولی من سیکلم کلا 27-8 روزن حتما 47-8 سیکل پریود شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من ی لحظه تخمدان چپم تیر میکشه در حد جیغ  بعدم راست تیر میکشه  نظرت چیه موقع مردنم ...

خوب دیگه دارن نوبتی شخم میزنن..... 

انشالله دارن پی ریزی میکنن..... 

یعنی تا الان ۶ تا گونال ۷۵ زدم درسته ؟ پس اونقدری ک فکر میکردم داروها ضعیف تبودن دستش هم درد نکنه ...

عزیزم 75 هم میداد یه تا یه تا با یه سرنگ میزدی..... 

اینطوری کارتو فقط راحت کرده وگرنه تزریقش همون میشد..... 

فدات خواهری ولی الان زود نیست به نظرت تازه شنبه انتقال دادما؟

خوب عزیزم زرنگن تازه جنینات کامپکت و بلاست بودن.....