2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
الهی فداتشم بخدا از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد  الهی خدا خیرت بده  یعنی منم مامان شدم ...

خوب اینم پاداش سختیا و صبوری در مقابل سختیا... 

مبارکت باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رها جان ان شاالله باهمین بارمامانی عزیزم. خپ دارو میدن بهت،چندبارسونو میشی،فولیکولها به حد لازم با ...

مرررسی عزیزدلم 

اخه من شنیدم کلی امپول دارو میدن 

اما به من فقط سه تا گونال دادن ۲ تا ۴۵۰ یکی هم ۳۰۰

نه عزیزم دکتر گفت مشکلی من ندارم مشکلمون کم

تحرکی اسپرم همسرم هست فقط یکبار ای یو ای کردم منفی دراومد بلافاصله دکتر سیکل ای وی اف برام شروع کردم 

تزسیدم از یه منفی دیگه 

دلم میخواد تعداد جنین ها بالا باشه ک بتونم اگه منفی شد بازم جنین داشته باشم برای گذاشتن توی رحم و دیگه وارد سیکل درمان ای وی اف نشم 😭😭

ممنونم بابت کمکت و راهنمایی هات ایشالله زود زود بچه ات بغل میگیری ب حق این شب های عزیز 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررسی عزیزدلم  اخه من شنیدم کلی امپول دارو میدن  اما به من فقط سه تا گونال دادن ۲ تا ۴۵ ...

داروهاتون ر باسونوی بعدی زیاد وکم میکنن.باتوجه به پاسخ بدن شما به داروها.

ممکنه یکی باداروی کم ،بدنش خوب جواب بده،ممکنه یکی باداروی زیاد هم خوب جواب نده.پس داروهای هرکس فرق میکنه.

ان شاالله که با اولین انتقال جنین،مامان میشی اونم دوقلو،یکی پسر ،یکی دختر.

دیگه کارت به انتقال دوم نمیرسه عزیزم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان امروز دوروزه که وارد سیکل ای وی اف شدم و تقریبا هیچی نمیدونم  میشه هرکسی میدونه از ...

عزیزم قبل از هر چیزی به خونه خودت خوش اومدی..... 

عزیزم اینجا هر کسی هر کمکی از دستش بر بیاد در حق دوستاش انجام میده و دریغ نمیکنه..... 

عزیزم ببین در مورد تغذیه بگم خواهشا از کسب تقلید نکن و ببین طبعت سرده یا گرم و بر اساس اون تغذیتو تنظیم کن..... 

مثلا من طبعم سرد بود تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدم و فقط گرمی خوردم و از ماه 3 حس کردم طبعم داره به سی کت گرمی میره از اون به بعد ترکیبی خوردم پس اینو باید خودت تشخیص بدی چی برات خوبه..... 

آب زیاد بخور..... 

گوشت و مرغ و ماهی کلا خوبه تا میتونی بخور..... 

هم برا کیفیت تخمکات خوبه خم اگه مستعد هایپری باشی جلوشو میگیره..... 

بعضیا بعد انتقال نشاسته تو آب حل می کنن میخورن اگه مستعد یبوست نخور چون تشدیدش میکنه..... 

شیر سویا برا کم کارای تیروئید خوب نیست اگه کم کاری داری نخور..... 

از شروع آمپوله ای تحریک تخمدان زیاد دولا راست نشو و به شکت فشار نیار جارو برقی ممنوعه..... 

فعلا اینا به ذهنم رسیدن..... 

بازم سوالی آری بپرس چیزی یادم بیاد بهشون اضافه میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
داروهاتون ر باسونوی بعدی زیاد وکم میکنن.باتوجه به پاسخ بدن شما به داروها. ممکنه یکی باداروی کم ،بدن ...

وای بخدا این بهترین دعایی هست که در حقم کردی قربونت بشم ک الان روزه ایی و نفست حقه 

خیلی ممنون 

ایشالله ایشالله ایشالله برای شما هم همینطور 

ممنونم بابت صبر و حوصلتون😘😘😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
@تورک_آنا     من فوق العاده گشنمه😂😂😂😂😂😂چرا اذان نمیده؟

حالا مونده چه خبرته از روز اول غر خخخخخخخ 

ای شکمو افطاری خوشمزه داریدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@تورک_آنا     من فوق العاده گشنمه😂😂😂😂😂😂چرا اذان نمیده؟

میخوایی سفارشی اذان بدیم واست؟؟؟ ؟

لینک گروه مادران آینده

https://t.me/joinchat/AVLHEQ7Lr5M5whvnqRYugA

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

لینک گروه اطلاعات در مورد ناباروری و استفاده از تجربیات دوستان قمی و دیگر عزیزان

👆👆👆👆👆👆👆

در صورت درست نبودن لینک به ادمین مراجعه کنید

لینک کانال اعضا

doostan1010@

ارتباط با ادمین

fmsmts@

حالا مونده چه خبرته از روز اول غر خخخخخخخ  ای شکمو افطاری خوشمزه داریدا

هیچی نپختم.

فقط میخوام آب بذارم جوش بیاد،چای زعفرون دم کنم.چای شیرین ونون وپنیر بخوریم.سبزی خوردن هم داریم.

سحری هم نون و شیره انگور خوردم.اما شوهرم شیر وشیره انگور ر قاطی کرده خورده.

خپ گشنمه😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

اونم فکر خوبیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منظورم نبود مثل همن حدس زدم هر دو حاوی استروژن و پروژسترون باشن.....  وگرنه میدونم ویزان فقط ب ...

اناجون ديفريلين كه همون دكا هست  اصلا استروژن و پروژسترون نداره، يه چيزي تو مايه هاي هاش سي جي فك ميكنم هست كه در دوز بالايي كه آمپولش هست اثري بر عكس هاش سي جي داره و ميره تو گيرنده هاي گونادوتروپين ها رو اول خيلي فعال و بعد براي مدتي موقتا بي حس ميكنه و باعث ميشه تخمدان به خواب ناز فرو بره البته موقتاً، و هيچ گونه استروژن پروژستروني ترشح نكنه، يائسگي كاذب ايجاد ميكنه

حالا من سوالم از شما در مورد ويزان هست، راستش منم ميخوام پروژسترون بخورم يا ال دي بخورم، براهمون ميخواستم از شما سوال كنم كدومشون عملكردش شبيه ويزانه تا اونو استفاده كنم (به خاطر اندومتريوز)،

ويزان پروژسترونه؟؟؟

...

صبرکنین سرم ر بکنم زیرپتو ،تاریک که شد اذان ر بگین.البته صبر کنین یه لیوان آب و یه تیکه نون هم ببرم زیر پتو.

چیکار کنم چاقالوهستم وشیکمو😂😂😂😂😂

هیچی نپختم. فقط میخوام آب بذارم جوش بیاد،چای زعفرون دم کنم.چای شیرین ونون وپنیر بخوریم.سبزی خوردن ه ...

قبول باشه من که مرخصی گرفتم از خدا بخاطر داروهایی که خدمتم داده.

اتفاقا من عاشق نون و پنیر و سبزی و چایی شیرینم

عزیزم قبل از هر چیزی به خونه خودت خوش اومدی.....  عزیزم اینجا هر کسی هر کمکی از دستش بر بیاد د ...

یعنی امپول های گونال ک میزنم خم و راست نشم و مراقبت کنم تو فعالیتم ؟وای اینو نمیدونستم 

من برای ای یو ای ک کردم نشاسته با اب نتونستم بخورم مامانم برام با شکر و حل برام فرنیش کردم خوردم اینجوری هم نیشه استفاده کنم ازش ؟ماکارانی هم زیاد میخوردم 

و شیرسویا اولین باره میشنوم از کجا باید خریداری کنم ؟

خیلی ممنون ک این خونه زیبا ساختی ک یکی مثل من ک سردرگمم بیام توش و کمک بگیرم خدا خیرت بده 

و یه سوال دیگه چجور باید طبعمو بشناسم اونایی ک تو نت هست واقعی هست ؟یعنی منظورم اینه ک درست تشخیص نیده طبع ادمو ؟

من از دیشب شروع کردم عسل خوردن با گردو و سیاهدونه کنجد و نارگیل مرغ و ماهی گوشت هم میخوریم تقریبا هرروز 

گفتم از امروز شروع کنم پیاده روی کردن برای یکساعت اون ضرر نداره ؟

و یه سوال مهمی ک دارم 

بعد انتقال میتونم برگردم خونه اخه تا خونمون حدودا دوساعت راهه یا برم هتلی مسافرخونه ایی ب مدت سه روز بعد برم خونه ؟