2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
از من گذشته این دعا رو بشنوم این بار شونزدهم انتقالم بود.دارم با گینس مذاکره میکنم اسممو ببره توی کت ...

عزیزدلم ایشالله دفعه اخرتون هست به حق این شب های عزیز 

ب حق خود فاطمه زهرا 

توکل ب خدا خیلی سخته و ایشالله خدا از این ب بعد فقط شاری نطلق بریزه تو دلت و دامنت

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون عزیزم سه روزه بودن فک کنم دوتا جنین گرید  bانتقال دادم خیلی ناراحتم میگم نکنه ای ...

بتا واسه جنین ۳ روزه خوبه ،فکرای منفی نکن و دو روز بعد آز تکرار کن خیالت راحت میشه

لنفوسیت تراپی،خودش یک ونیم میلیون میخواد بیمارستان عرفان انتقال دومرحله ای ،چهارمیلیون و سیصدهزارتو ...

الهی خدا دلتو با معجزش شاد کنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حتما حتمااا  ایشالله ثمین خانوم گل زود زووود بالای امضاش تیکر دار میبیم  تو امضاش هم مین ...

وای قربون دهنت انشالله الهی آمییییییییین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزدلم ایشالله دفعه اخرتون هست به حق این شب های عزیز  ب حق خود فاطمه زهرا  توکل ب خدا خ ...

فدات خواهری

ن عزیزم پلی کیستیک نیستم تو این یکسال نیم ک دارو دارم میگیرم فقط یکبار کیست داشتم ک دارو داد و دفع ش ...

پس معادل 3 تا گونال 75 بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آناجون من ی لحظه تخمدان چپم تیر میکشه در حد جیغ  بعدم راست تیر میکشه 

نظرت چیه موقع مردنم رسیده؟

وای قربون دهنت انشالله الهی آمییییییییین

😍😍😍انشالله

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یعنی تا الان ۶ تا گونال ۷۵ زدم درسته ؟

پس اونقدری ک فکر میکردم داروها ضعیف تبودن

دستش هم درد نکنه گونال۷۵ نداده ک هی شکنجه بشم 

کلا ۶ تا دوبار فقط درد امپول کشیدم😁😁

آناجون من ی لحظه تخمدان چپم تیر میکشه در حد جیغ  بعدم راست تیر میکشه  نظرت چیه موقع مردنم ...

قربونت سمین جونننن

موقع مامان شدنتتتته😍😍😍😍😍این علایم جفت وروجکاته...انشاله بحق همین دم افطار دلت شاد بشه با بتای تپللللی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربونت سمین جونننن موقع مامان شدنتتتته😍😍😍😍😍این علایم جفت وروجکاته...انشاله بحق همین دم افطار د ...

فدات خواهری ولی الان زود نیست به نظرت تازه شنبه انتقال دادما؟

لنفوسیت تراپی،خودش یک ونیم میلیون میخواد بیمارستان عرفان انتقال دومرحله ای ،چهارمیلیون و سیصدهزارتو ...

سهیلا  سهیلا دختر چی میگی با خودت.....

خدا رو شاکر باش.....انشاله با هزینه کم مامان میشی.....

بخدا خودم هم میگم خدا جون پولم بره تو کار خیر نه دوا دکتر اما خب.....ما هم باید زجر بکشیم تو یه مورد جسمی😉

شاکر باش که بیماری صعبالعلاج نداریم....شاکر باش عزیزات کنارتن.....شاکر باش رحم داری برای مامان شدنت😄😄😄من یه دختر دیدم زیر بیست بخاطر اندومتریوز رحمشو در اوردن.....

دیروز یکی رو دیدم دوبار پانکچر کرده بود فقط سه تا جنین داشت.....پس شاکر باشیم

اما با اینهمه الان بخدا گفتم حیفه بحق اینماه عزیزت بحق دعای افطار و سحرت سهیلا رو زودی مامانش کن چون خیلی حرف میزنه نمیزاره صدای ما رو بشنوی😃

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فدات خواهری ولی الان زود نیست به نظرت تازه شنبه انتقال دادما؟

نه عزیزم

اول که پی علامت نباید باشیم طبق حرف استاد بزرگمون آنا جون...

دوم هر چیزی که رخ میده تو این 14 روز به فال نیک و بپای مامان شدنت بزار اینجور آرامشی میگیری که حد نداره🤗