2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست

بچه ها من روز ۳۳ هنوز پریود نشدم از بدن درد دارم میمیرم😭مردم دیگه از این طولانی شدن،روزه ام گرفتم همش میگم دم افطار فقط پریود نشم وگرنه خودمو پرت میکنم پایین😈

تاخیر پریود دوم بعد انتقال نبوووووووود؟😅

ممنونم عزیزم، آنقدر امروز داغونم که حد نداره،  من با یه لوله باردار نمیشم اگه قرار بود باردار ب ...

عزیزم میفهممت اما خدا اگه بخواد مادر بشی یا طبیعی بهت میده با همون یه دونه لوله یا هزینش برات جور میکنه پس امیدتو از دست نده و تلاشتو بکن.... 

عزیزم شایدم درمان بشه و بازش کنن یادمه یه زمانهایی دوستان از فیزیوتراپی در مورد لوله ها رحم و... صحبت میکردن از دکترت یه پرس و جو بکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میفهممت اما خدا اگه بخواد مادر بشی یا طبیعی بهت میده با همون یه دونه لوله یا هزینش برات جور می ...

آناجون خوردن گرمیجات مشکلی نداره که نه؟توت فرنگی و موز؟عدس چی بخورم؟

الحمدلله خل شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستانی که تازه خبر مامان شدنشونو گرفتن مبارکههههههه.تبریک میگم بهتون.ایشالا دوران بارداری شاد و خوب ...

عزیزم خدارو شکر..... 

مبارک باشه.... 

انشالله تالاب تولوپ قلبشم میبینی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دخترعموی من همسرش مشکل اسپرم داره تعداد 16 تحرک ای 0 تحرک بی 5 و مورفو نیم ازمایششون برا مرکز ...

عزیزم ط ر ا ز ی که برا دو ماه بعد نوبت اول وقت میده از الان بگیر..... 

همسرم با جنتی ویزیت بشه تا موقع ویزیت ط ر ا ز ی میتونه شرایطش رو بهبود ببخشه.... 

آره عزیزم من تعیین جنسیت هستم، چرا تعداد کم ریسک هست برای تعیین جنسیت؟ 

خوب اولا وقتی تعداد کمه احتمال جنس مطلوب پایین‌تر میاد و ممکنه همه جنس مخالف باشن..... 

بعدشم حین تعیین جنسیت یه سری از جنینا ممکنع صدمه ببینن و دیگه به درد نخورن..... 

غیر از اونم برا تعیین جنسیت جنینا ظاهرا باید بلاست بشن، پس یه سریام قربانی بلاست شدن میشن و..... 

پس اگه تعداد کم باشه ممکنه آخرش اصلا جنینی نمونه یا اگه بمونه مطلوب نباشه..... 

با جنین کم خیلی باید خوششانس باشی که بتونه نتیجه مطلوب بگیری..... 

مشکلی نداره عزیزم، هر سوالی داشتی بپرس، 13 تومن جدا از هزینه ها برای تعیین جنسیت میگیرن

تعداد جنین ملاک نیست؟؟؟؟ 

یعنی ده تا جنین یا دو تا جنین هزینه تعیین جنسیتش یکیه‌؟ 

بچه ها من روز ۳۳ هنوز پریود نشدم از بدن درد دارم میمیرم😭مردم دیگه از این طولانی شدن،روزه ام گرفتم ه ...

من ماه دوم بعد انتقال منفی 20 روز تاخیر داشتم..... 

آناجون خوردن گرمیجات مشکلی نداره که نه؟توت فرنگی و موز؟عدس چی بخورم؟ الحمدلله خل شدم

عزیزم توت فرنگی با احتیاط بخور نه برا طبعش برا تمیزیش..... 

خوب بشور و بذار کمی خیس بخوره بعد بخور..... 

من که میخوردم ولی خوب میشستم.... 

عدس میتونی بخوری اما فکر کنم ژن غلظت خون داری با احتیاط و کم بخوری بد نیست..... 

موزم من روزی یکی دو تارو میخوردم..... 

خلاصه هر چی با شرایطت و طبعت جوره بخور خیلی به خودت سخت نگیر..... 

خانوما اوناییکه قرص تیروئید میخورن می تونن روزه بگیرن اگه میتونن قرص باید بجای صبح چه موقع مصرف کنن

خوب قبل سحری نیم ساعت قبلش بخور که ناشتام باشی... 

فقط بعدش لبنیات و گردو تا 4 ساعت بهتره نخوری یعنی برا سحری پنیر و گردو نخور..... 

عزیزم توت فرنگی با احتیاط بخور نه برا طبعش برا تمیزیش.....  خوب بشور و بذار کمی خیس بخوره بعد ...

بگو چی ندارم ژن غلظت خون رو دارم بله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام انا جون 

من روز پنج شنبه سونو دارم روز یازده پریودم میشه

از روز دوم تا ۵ روز ۴ تا استرادیول خوردم 

از بعدش هم تا پنج شنبه روزی۶ تا باید بخورم 

ولی من ترشح وحشتناک دارم 

سوزشو  درد دهانه رحمم نمیدونم عفونته یا از عوارض این دارو هست ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

انا جون من با دارو فقط پریود میشم یعنی به خودم باشه شاید ۳ ماه نشم. بعد از انتقال منفی که گفتن با قط داروها میشی. اماپریود دوم رو گفتن فرقی نداره  یا ال دی یا پروژسترون بخور

به نظرت کدوم بهتره؟ قبل انتقال اولم دیفرلین داشتم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد